Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Καλημέρα, και…

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Πατήρ Ματθαίος Ψωμάς: Το μεγαλείο, του… Βαστάζου!


Θεωρείται λοιπόν διωγμός του Χριστού από τα σχολεία, αυτή η σχεδιαζόμενη κατάργηση της πρωινής προσευχής;


Ναι, ναι! Ήρθε η ώρα… Ήρθαν και τα τουρκικά πολεμικά πλοία…


Δημοσιεύτηκε παγκοσμίως, ότι σύμφωνα με μια σύγχρονη επιστημονική έρευνα, αυτή είναι τελικά η τυπική μορφή ενός άντρα, που έζησε στη ίδια περιοχή, και την ίδια εποχή με τον Χριστό! Μετά από αυτό το δημοσίευμα, οι απανταχού κωλο-χριστιανο-φασίστες (αλλά και σελίδες όπως η κωλο-«ρομφαία» τού Αιμίλιου Πολυγένη) τραβούν τις όποιες τρίχες τους, και σκίζουν ΚΑΙ τα καλτσόν τους -από ιερή αγανάκτηση. Διότι αυτοί, έχουν -από την Τρίτη και 13 Φεβρουαρίου 2015, σαν άγιο τον κωλογερο-καλόγερο Παΐσιο, ο οποίος έλεγε ότι οραματίστηκε τον Χριστό, να μοιάζει καταπληκτικά με τον βρετανό ηθοποιό Ρόμπερτ Πάουελ, ξανθό δηλαδη, με μακριά χίπικα μαλλιά και γένια, και φυσικά, και με γαλανά μάτια! Χα!


Σήμερα γιορτάζει ο φίλος μου, ο Λευτεράκης… Αυτός, που... ελευθερώνει!


Χριστούγεννα, 2015: Αν είσαι και παπάς, με τη σειρά σου –για το δώρο σου (τρια σε ένα), κι εσύ να πας! (Προσφορά: ένα εξώρασο, ένα εσώρασο, και ένα καλυμμαύχι με τη θήκη του… Μόνο 620 ευρώ, συν ΦΠΑ.)


Υπέρ του Αμβρόσιου ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης για όσα είπε για το σύμφωνο συμβίωσης! ΔΙΑΒΑΖΩ: Άνθιμος για ομοφυλόφιλους: «Ούτε τα ζώα δεν έχουν τέτοιες διαθέσεις!»


Παΐσιος: Η ξύλινη κούκλα (της κοπτικής –ραπτικής) των ελληνορθόδοξων Τζιχαντιστών, των ντόπιων παρακρατικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων!


Ο χρήστης «πατήρ Ιωάννης Μάρκου» (Παναγιώτης Δημήτρης Μάρκου), ποζάρει περιχαρής, αγκαλιά με το δώρο που του έφερε -πρόωρα φέτος, ο Santa (γιατί όχι Saint – τραβεστί άγιος, είναι;) Claus.


-Ξημέρωμα, …με τον Ταξιάρχη… «συντροφιά»! -Εντάξει, αλλά… κάνει καλή παρέα;


Κυρίες και κύριοι, ιδού πάλι (φωτο), ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας, σε νέα έκσταση… Είναι ο ίδιος, που πέρυσι αναστάτωσε το άγιο όρος, με την προφητεία του (μαλακία του), ότι επίκειται το τέλος του κόσμου… Και έτσι οι μοναχοί, έτρεχαν να προμηθευτούν κονσέρβες (άλλοι καλύτεροι -μαλάκες, κι' αυτοί!).


Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! (Ένθετο: Τι ήταν το Άστρο; Ποιοι ήταν οι μάγοι;)


Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας: Και βουδιστικό κομποσκοίνι, και βουδιστικό δάχτυλο ευλογίας, και προσευχή σε στάση γιόγκα; Τι άλλο κάνει; Κοιμάται και σε κρεβάτι με καρφιά, σαν φακίρης;


Σήμερα, συνομιλώ με την εκλεκτή φίλη μου στο facebook, την διάσημη δόκτορα κ. Αρετή Δημοσθένους, θρησκειολόγο –ισλαμολόγο, με θέμα τις προφητείες, τον γέροντα Παΐσιο, τον παπα-ροκά Μουλατσιώτη, κ.λπ., κ.λπ!..


ΑΜΗΝ


Σήμερα, κουβεντιάζω με την κυρία Γάτου (φωτο προφίλ της, ένας Οκτώβριος –πριν τέσσερα χρόνια), την φίλη του χρήστη «Αγιορείτης Μοναχός»…


Γιορτάζει, σήμερα! (12/12)


Φαίνεται, ότι έχουμε μεγάλη έλλειψη αγίων… Και για να καλύψουμε αυτό το κενό, αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε σε επινόηση νέων αγίων, φανταστικών, …ονειρικών αγίων! Όπως δηλαδη και το ονειρικό τρίο: Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη, στη Μυτιλήνη… Όπως και ο Εφραίμ της Νέας Μάκρης, εδώ σε εμάς -στην Αττική, ο σκελετός του οποίου –όπως φημολογείται, είναι… γυναίκειος σκελετός!


Δυο περίεργοι Άγιοι γιορτάζουν σήμερα: 1. Ο όσιος Δανιήλ ο Στυλίτης, και 2. ο όσιος Λουκάς ο Νέος Στυλίτης. (Χαρακτηριστικό τους, ότι κατοικούσαν -κάνοντας λέει σκληρή άσκηση- πάνω σε έναν στύλο (όχι στυλό) ο καθένας! Τώρα πώς έτρωγαν εκεί πάνω, τι έπιναν, πώς εξυπηρετούσαν τις διάφορες αποχετευτικές τους ανάγκες, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!..)


Επίθεση του μπλόγκερ Αμβρόσιου, στον Κώστα Φαλελάκη (την «χήρα» σύντροφο του μακαρίτη ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα), ειδικά στην ηθοποιό και πολιτικό Άννα Βαγενά, και γενικά σε όλους τους πολιτικούς που τάσσονται υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. (ο μητροπολίτης, επικαλέστηκε πληροφορίες που έλαβε από το μπλογκ «χαίρετε», του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου)


Ελισσάβετ –Μαρία, Βιβλιοκριτικός: «Γιατί μιλάμε υβριστικά, για την αγία Άννα;»


Ντροπή παιδιά! Όχι τέτοια κακά λόγια για τον Σεβασμιότατο, τον Άγιο Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ! Ντροπή!


Εδώ Αθήναι, εδώ ιστολόγιο «Xairete». Καλημέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: