Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Και βέβαια, δεν υπάρχει κανενα τίμιο ξύλο για προσκύνηση, δεν υπάρχει Σταυρός που να έχει κοπεί σε δισεκατομμύρια μικρά κομμάτια (και να υπάρχει ακόμα και σαν... κειμήλιο) και να περιφέρεται έτσι σαν ξόρκι, και να λατρεύεται έτσι ειδωλολατρικά, κομματάκι – κομματάκι, μικρό ή μεγάλο!


Η Gorga Gorganews δημοσίευσε στην ομάδα Ο ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΕΣΤΙ.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Gorga Gorganews
25 λεπτά πριν

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και συγκίνηση υποδέχθηκε ο πιστός λαός του Κεντρικού και Βορείου Έβρου το Τίμιο Ξύλο, από τα Ιεροσόλυμα, στο Διδυμότειχο. 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος εκόμισε το ιερό κειμηλίο το απόγευμα της Δευτέρας, 7ης του μηνός Δεκεμβρίου ε.ε., το οποίο υπεδέχθη έμπροσθεν του Καθεδρικού Ναού Παναγίας Ελευθερωτρίας ο οικείος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός.
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos

Και βέβαια δεν υπάρχει κανενα τίμιο ξύλο για προσκύνηση, δεν υπάρχει Σταυρός που να έχει κοπεί σε δισεκατομμύρια μικρά κομμάτια (και να υπάρχει ακόμα και σαν... κειμηλίο) και να περιφέρεται έτσι σαν ξόρκι, και να λατρεύεται έτσι ειδωλολατρικά, κομματάκι – κομματάκι, μικρό ή μεγάλο!
Τον σταυρό του ο Κύριος, τον παρέλαβε μαζί του στην Ανάληψη του! Και με αυτόν σαν τρόπαιο, θα εμφανιστεί ξανά στη Δευτέρα Παρουσία Του!
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για το άλογο ποίμνιο, για εμάς που μας θεωρούν ευσεβείς – ευλαβείς βλαμμένους... 

Για την ενίσχυση δηλαδή του παγκαριού, της φαρδιάς τσέπης των παπάδων, και γενικά του «γωνιακού μαγαζιού» όπως αποκαλούσαν με καμάρι την Εκκλησία τόσο ο αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ Τίκας, όσο και ο διάδοχος του ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης!
http://gorganews.gr/eidhseis/to-timio-xilo-stin-ellada-fotografies/

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΗΝΥΜΑ:
Από: Facebook
Προς: Panagiotis Michalopoulos
(Σήμερα στις 10:51 π.μ.)
Η χρήστης Fotini Anton σάς πρόσθεσε στην ομάδα: Ο ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΕΣΤΙ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Με έγραψαν -πριν από λίγο, στην πιο πάνω ομάδα, χωρίς να το ζητήσω. Και μόλις πρόλαβα να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ τους, αυτό το πιο πάνω, έσπευσαν στη στιγμή να το διαγράψουν, και αμέσως μετά –καπάκι που λένε, με μπλόκαραν κιόλας!
Ο χριστιανο-φασισμός τους, σε όλο το μεγαλείο του! Οι ίδιοι και απαράλλακτοι σκοτεινοί τύποι – επαγγελματίες σφουγγοκωλάριοι των δεσποτάδων, και πάντα, και παντού! Δεν αντέχουν στο διάλογο, και όταν γραφτεί μια αντίθετη άποψη από αυτήν που οι ίδιοι έχουν δεχτεί με παρωπίδες και την ακολουθούν με τύφλα, σπεύδουν αμέσως τρομοκρατημένοι και παθιασμένοι –σωστοί Ταλιμπάν και Τζιχαντιστές, να σε αποκεφαλίσουν!