Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Παΐσιος: Η ξύλινη κούκλα (της κοπτικής –ραπτικής) των ελληνορθόδοξων Τζιχαντιστών, των ντόπιων παρακρατικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Eleni Boyrdantonaki κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη flowmagazine.gr.
3 ώρες πριν
"Oταν καποιος μας ταπεινωσει κ εμεις δεν χανουμε την αγαπη σε αυτον,τοτε ειμαστε στον δρομο του Θεου'' Αγιος Παισιος 

(σχετικό: Είπε κάποιος ξένος: «Μια από τις αληθινές μορφές σεβασμού, είναι να ΑΚΟΥΣ τι έχει να πει ο άλλος»)
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 

Πώς εξηγείται τότε το φαινόμενο, όλοι αυτοί οι οπαδοί (οι εκατοντάδες, και χιλιάδες) οι οπαδοί του Παΐσιου, όλοι αυτοί που γνώρισα τα τελευταία χρόνια, να είναι τόσο μισόλαλοι, τόσο φθονεροί, και τόσο μοναδικοί -στο είδος αυτό- διώκτες παντός εντίμου στοιχείου;
Έχω την αίσθηση, ότι ο καλόγερος αυτός του αγίου όρους που πέθανε πριν από λίγα χρόνια («άγιος» από 13/2/2015), είναι κατασκεύασμα διαβολικών δυνάμεων που δρουν -ως παραθρησκευτικές και παρακρατικές ομάδες στην πατρίδα μας, στην Εκκλησία μας.
Κατασκεύασμα ανθρώπων πονηρών, εμπόρων της θρησκείας,
τύπων διεφθαρμένων (που προέρχονται και από διάφορες αιρέσεις –χιλιαστές και ΧΟΕ, αλλά και από τον χώρο των κρυφών τραβεστί και κρυφών ομοφυλοφίλων), σκοτεινών ανθρώπων, τόσο ρασοφόρων, όσο και λαϊκών τοιούτων.
Είναι οι γνωστοί – άγνωστοι, σατανικοί αυτοί άνθρωποι, είναι αυτοί που έντυσαν το κατασκεύασμα τους αυτό, τον «άγιο» να πούμε, και με μερικά καλά λόγια (συγχωρείτε τους εχθρούς κλπ), για να παραπλανούν τους ορθόδοξους πιστούς… Και έτσι, να τους πασάρουν μαζί, και ό,τι άλλο αυτοί θέλουν… Ό,τι εκτρωματικό, αιρετικό, κλπ, δικό τους, ως προερχόμενο τάχα από έναν καλό και αγαθό καλόγερο – από ένα άγιο ανθρωπάκι… Άρα, και αποδεκτό χωρίς καμία συζήτηση!

Eleni Boyrdantonaki
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ..ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ...ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΕΙΑΧΝΕ ΡΟΜΠΟΤ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...
Panagiotis Michalopoulos 

Ευθύνεται! Διότι δεν επένδυσαν τυχαία πάνω σε αυτόν, όλα αυτά τα υποκείμενα. Έκοψαν και έραψαν το κουστούμι «Ο ζωντανός Άγιος Παΐσιος», πάνω στην υπάρχουσα ξύλινη κούκλα… Πάνω σε έναν αλλοπρόσαλλο άνθρωπο, σε έναν μωροφιλόδοξο γέροντα, πάνω σε μια φασιστική φυσιογνωμία. Και τα έβλεπε όλα αυτά ο γέροντας, όλα αυτά -που είχαν ήδη ξεκινήσει από τότε που ζούσε ακόμα, όλα αυτά τα υπερβολικά που έκαναν γι αυτόν -για την προβολή του, οι χριστιανο-φασίστες ομοϊδεάτες του… Τα έβλεπε, και δεν αντιδρούσε, διότι του άρεσε που τον διαφήμιζαν!
Ευθύνεται λοιπόν, διότι και ο ίδιος είχε αρχίσει αυτό το παιχνίδι με τις προφητείες, παιχνίδι που το συνέχισαν μετά οι οπαδοί του, και το συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, και το ανήγαγαν πια σε βιομηχανία εξαπάτησης των πάντων!
 


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=345755965594747&id=100004810398917

Δεν υπάρχουν σχόλια: