Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Κυρίες, δεσποινίδες, κύριοι, και αγαπητά μας παιδιά! Ο χρήστης του facebook «Δόκιμος Μοναχός Ελευθέριος» (κερκυραίος, βέβαια), σας παρουσιάζει σήμερα, τον φασίστα αδελφό του, τον μακαρίτη κωλογερο-καλόγερο Παΐσιο!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Δοκιμος Μοναχός Ελευθέριος 
(Corfu, Kerkira, Greece)
6 ώρες πριν
Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Την Κωνσταντινούπολη ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι.

Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης
ΣΧΟΛΙΑ:
Dimitris Mast 

Ολα θα γινουν οπως τα εχουν πει οι ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ!!!
Bale Trospe

Δυστυχως ειναι κριμα να αναπαραγονται τετοια πραγματα ΑΚΥΡΑ και ποσο μαλλων απο ανθρωπους της Εκκλησιας, οτι να ναι για ακομη μια φορα και συνεχιζει εκει , εκει ολοι κολλημενοι ενω καποιος τα παιρνει με αυτες τις "προφητειες" εσεις να τα αναπαραγετε.
Καλο ειναι να ψαξει καποιος τι σημαινει Π Ρ Ο Φ Η Τ Η Σ κατα τον εκκλησιαστικο λογο, τωρα για την διορατικοτητα που ισως ειχε καποιος αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα καμια σχεση με αυτο.
Καθε κοσμικος, καθε "φασιστακι", καθε εγωπαθη ατομο που σκεφτετε μονο το κακο, την βια και το μισος σχεδον τα αναπαραγει αυτο και δυστυχως η ουσια της θρησκειας μας χανετε μεσα σε αυτα.
Panagiotis Michalopoulos

http://kalogeropaisios.blogspot.gr/
 

Panagiotis Michalopoulos
ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007:
Περί Παϊσίου ο λόγος…
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο
αγώνα για την αγιοποίηση του! Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
Σχετικό:
γ.Παΐσιος (625 αναρτήσεις)

ΕΔΩ

Panagiotis Michalopoulos 
KOLOGEROY-PAISIOY-PROFHTEIES 
(42 αναρτήσεις)
ΕΔΩ

Nikolaos Vlachos 
Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: 
Παιδί μου έρχονται δεινά. Δεν ξέρω τι θα είναι πρώτο: Ο πόλεμος; Η πείνα; Ο σκοτωμός;

Panagiotis Michalopoulos
Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης 
http://xairete.blogspot.gr/search/label/GERONTAS-NEKTARIOS-VITALIS

Nikolaos Vlachos
Άγιος Γέροντας Σίμων Αρβανίτης (1901-1988):
Πρώτα θα έρθει η Πείνα και πίσω ακολουθεί ο πόλεμος!
 

Panagiotis Michalopoulos
Γέροντας Σίμων Αρβανίτης, ο θαυματοποιός με τον λαγό: 
Το 1942 εστάλη στην Μονή Μεταμορφώσεως ως πνευματικός. Εκεί κοντά βρίσκεται το εκκλησάκι των Ταξιαρχών. Το 1943 συνέβη ένα συγκλονιστικό θαύμα την παραμονή των Ταξιαρχών. Είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου για την εορτή σε μια εποχή πού όλους τους θέριζε η πείνα λόγω της Κατοχής. Ο Γέροντας, όταν είδε τόσο κόσμο μαζεμένο για την αγρυπνία, είπε να ετοιμάσουν φαγητό. Υπήρχε μόνο ένα τσουβάλι κρεμμύδια και έδωσε εντολή να τα καθαρίσουν όλα, ενώ εκείνος άρχισε να προσεύχεται. Ξαφνικά ένας μεγάλος λαγός σαν αρνί κατέβηκε από το βουνό και μπήκε μέσα στο μαγειρείο μόνος του. Έτσι, θαυματουργικά εξασφαλίστηκε τροφή για όλο τον κόσμο και περίσσεψε και για το μοναστήρι.

Gabriel Piperas
24 Νοεμβρίου στις 7:20 μ.μ. 
Ότι να νε. Με αυτά δίνεται ότι ο Θεός δεν συγχωρεί αλλά τιμωρεί. 
Τέτοιο Θεό σας τον χαρίζω. 
Όμως ο Θεός δεν θέλει πολέμους , μόνο κάποιοι σαν τους ψευτοαγιους σαν τον Παϊσιο τα έλεγαν αυτά.

Afroditi Makedona
καλα δε ντρεπεστε να βλασφημειτε τους Αγιους???
ο Θεος να σας λυπηθει και οταν με το καλο θα γινουν κλειστε το στομα σας.
https://www.facebook.com/leyteris.corfu/posts/727973650669085?comment_id=728055013994282

Δεν υπάρχουν σχόλια: