Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Πουτινολαγνεια, και Ρωσολαγνεια ...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κρατάτε τούρκοι τα άλογα!.. Με τις ευλογίες του Άρχοντα Πούτιν, και με κεντρικό μαχητή τον ήρωα του ανταρτοπόλεμου γέροντα Παΐσιο, ερχόμαστε να σας γαμήσουμε! Γιούριαααα…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=985795448149801&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater

ΔΙΑΒΑΖΩ:
2 ώρες πριν
Βλεπει κανεις εδω και αρκετο καιρο εδω μεσα απο διαφορα μπλογκς μια ανευ προηγουμενου Πουτινολαγνεια και Ρωσολαγνεια η οποια τεινει να παρει διαστασεις συνδρομου. 

Αυτο που προκαλει δε τεραστια εντυπωση ειναι το γεγονος οτι στο προσωπο του Ρωσου προεδρου βρηκε και η Ελλαδα ξαφνικα τον μεγαλο......ηγετη της λες και τον εψαχνε χρονια τωρα εξω απ αυτην. Ο ανθρωπος που θα φτιαξει τα παντα που θα κατατροπωσει ολους τους εχθρους που επιβουλευονται το εθνος μας και που στο τελος θα κυριευσει ακομα και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΗ και μετα θα την παραδωσει σε μας γιατι μας αγαπαει παραφορα. 
Δεν ξερω αν αυτα τα μπλογκς πιστευουν πραγματικα αυτα που γραφουν η τα γραφουν για να παιρνουν λαικ και να προσελκυουν διαφημισεις μιας και ο Πουτιν "πουλαει". Αν ομως συμβαινει το πρωτο ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι εχουμε για μια ακομη φορα προβλημα.
Ολος ο ελληνισμος πραγματι διαχρονικα ονειρευεται να ξαναγυρισει η πολη των πολεων εκει που ανηκε παντοτε. Μ αυτο το ονειρο γαλουχουνται γενεες γενεων ελληνων. Το να επενδυεις ομως τις προσδοκιες σου σε καποιον ξενο ηγετη να σου χαρισει την Βασιλιδα των πολεων επειδη σ αγαπησε ξαφνικα υπερβαινει τα ορια του γελοιου αν αυτο λεγεται συνειδητα. 
Ειμαστε αυτη τη στιγμη σαν κρατος στα ορια της απολυτης οικονομικης ξευτιλας με ευθυνη των κατα καιρους πολιτικων μας κυριως. 
Αλλα και σαν κοινωνια εχουμε πολλα προβληματα που απορρεουν απο την χαμενη μας ταυτοτητα και ιδιοσυστασια σ ενα μεγαλο ποσοστο σαν εθνος. 
Αντι λοιπον να ανασκουμπωθουμε και να προσπαθησουμε σ αυτο το εσχατο σημειο καταπτωσης που βρισκομαστε να αναμορφωσουμε την χωρα μας σε ολα τα επιπεδα καποιοι απο μας βρηκαμε παλι τον μεγαλο ηγετη που θα μας λυσει ολα μας τα προβληματα τον απο μηχανης Θεο που θα μας παραδωσει σε λιγο ακομα και την ΠΟΛΗ. 
Και μαλιστα ολα αυτα τα ονειρευομαστε ΕΙΔΙΚΑ σ αυτη την εποχη που οι μισοι ελληνες πληρωνουμε την ΔΕΗ με δοσεις. Την πιο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ" εποχη κανουμε ονειρα για την κατακτηση της Πολης. 
Ολα ταχει η Μαργιωρη ο φερετζες της ελειπε. 
Βρεθηκε λοιπον ο νεος Μεγας Αλεξανδρος που με το σπαθι του θα εξοντωσει ολους τους εχθρους.....για λογαριασμο μας. Βρεθηκε ο σωτηρας μας που σε λιγο θα μας παρει απο το χερι και θα μας οδηγησει στη γη της επαγγελιας. Ακουει στο ονομα Βλαδιμηρ Πουτιν.
Ο Πουτιν οτι κανει το κανει για να προασπισει τα γεωπολιτικα και οικονομικα συμφεροντα της χωρας του οπως και ο καθε ηγετης. Εμεις, ζηταμε συνεχως "σωτηρες" μεσα και εξω. 
Δυστυχως σαν λαος ειμαστε παντοτε αφελεις ενθουσιωδεις και ευκολοπιστοι και στους εντος αλλα και στους εκτος. 
Μια παλια σοφη λαικη ρηση λεει..... "αμα δεν εχεις νυχια να ξυστεις μην περιμενεις να σε ξυσει κανενας αλλος". Εντελως προσωπικη και ταπεινη μου γνωμη που μπορει να ειναι και λανθασμενη.

Γιάννα Παπαστολοπούλου
Αρχιζει να διαφαινεται πλεον οτι η παρολιγον ψυχροπολεμικη συγκρουση Ρωσιας και Τουρκιας, δεν ηταν παρα ενα καλοστημενο ποκερ, απλωμενο στην ολοιδια ξεφτισμενη τσοχα εκατονταετιων..!!!!
Μα πως αλλωστε θα μπορουσε να διατηρηθει ο μυθος των σωτηρων του ξανθου γενους, συνηφασμενος απολυτα με την αεναη παπαδοκρατουμενη γαγγραινα ..!!!
Κρατωντας λοιπον ακομα θερμο το καλουπι οπου θα χυσουν ενα κραμα ,
λιγο απο φανταστικο ορθοδοξο τοξο, λιγο απο σαρακοφαγωμενες προφητειες, λιγο απο Βασιλευομενο ελληνισμο και λιγο απο Αγια Σοφια εχει αποδειχτει οτι η χρυση τομη βρηκε απροσδοκητα τον αποηχο της.
Ποσο τυχαια μπορει να θεωρηθει η καθημερινη βολιδοσκοπηση των ΜΜΕ και
του εντυπου τυπου περι μαρμαρωμενου βασιλια, Παισιος, αυτοβιογραφια του τεως βασιλια, πολιτικο βασιλικο κομμα και ερχεται τωρα να συμπληρωσει το καρε και η απαιτηση της Ρωσικης Δουμα, ...να λειτουργησει ξανα η Αγια Σοφια σε χριστιανικο ρυθμο....!!!
Ποσο στενομυαλοι και αιθεροβαμωνες μπορει να ειναι καποιοι οταν δεν μπορουν να αντιληφθουν οτι οι κυριοι υποκινητες του αναμενομενου ελληνοτουρκικου πολεμου ειναι οι ιδιοι οι...σωτηρες μας;;; !!!

George A Manikis 
Εχω κάποιες σκέψεις .....αυτο το ξανθό γεννος. .... Δεν ειναι που έσπευσε ν'αναγνωρισει το παραφυσην κρατίδιο , νόθο της διεθνούς Σιων , των Σκοπίων ως ....Μακεδονία ? μάλλον απο αγάπη το 'κάνε !!!! Αφου η Κύπρος χρειάζεται την υποστήριξη αυτού του γεννους.... τότε γιατί μέχρι την κατάρριψη του αεροσκάφους ηταν κωλος και βρακι με τους Τουρκαλαδες? Ολα προσχεδιασμένα!.......
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=435078956695260&id=100005794772566

Δεν υπάρχουν σχόλια: