Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η συνέχεια του προχθεσινού διαλόγου που είχα (σχετικά με την σιχαμένη εκκλησία), με τον παπα-Στέφανο Τσακίρη -εφημέριο του μητροπολιτικού ναού αγ. Δημητρίου – Κ. Νευροκοπίου. (Νέα σχόλια: Χτες και σήμερα, τα είπαμε ξανά, χωρίς αυτόν -διότι αποχώρησε κατησχυμένος, αλλά κυρίως με τη φίλη μου την Ελένη.)

Panagiotis Michalopoulos
Συζητούσα χθες, με τον ιερέα π.Στέφανο Τσακίρη, ο οποίος καταφερόταν κατά των πολιτικών μας, λέγοντας ότι αυτοί φταίνε που δεν έχει μείνει τίποτε το ελληνικό και ορθόδοξη σε αυτόν τον τόπο, και ο οποίος καλούσε τους πιστούς σε επανάσταση. 
Είπε στο τέλος ο παπάς: «Τα έχουν σχεδόν καταφέρει να μας μεταμορφώνουν από ελεύθερους ανθρώπους σε κατοικίδια ζώα υπάκουα στις εντολές τους.»
Και εγώ, πάνω σε αυτό, του απάντησα:
Τετράποδα μας έχουν κάνει! Έτσι…
Α) Τρέχουμε γονατιστοί στα τέσσερα, για να προσκυνήσουμε τη Μεγαλόχαρη στην Τήνο…
Β) Τρέχουμε να προσκυνήσουμε τον σκελετό του αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη Αττικής… Σκελετό, που -όπως φημολογείται, είναι ένας …γυναίκειος σκελετός!
Γ) Τρέχουμε και στο προσκύνημα του «καυσοκαλυβίτη» γέροντα Πορφύριου, στο μέγαρο αυτό, στο τεράστιο οικοδομικό συγκρότημα, στο κτήμα του στη Μαλακάσα Αττικής…
Δ) Τρέχουμε να ασπαστούμε και την πλαστική παντόφλα του γέροντα Παΐσιου… 

Τρέχουμε και να πάρουμε και λίγο χώμα από τον τάφο του, για να το κάνουμε κοκτέιλ και να κοινωνήσουμε με αυτό!
http://xairete.blogspot.gr/2015/11/blog-post_15.html

ελενη ιωαννιδου 

ΜΠΡΡΡ ανατριχιασα Παναγιωτη!!!!!!
ειδικα μ εκεινο το κοκτειλ!!!!

Panagiotis Michalopoulos 

Απίστευτο, και όμως αληθινό! 
Αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας -εμείς οι ίδιοι, δεν θα το πιστεύαμε ότι γίνεται τακτικά κάτι τέτοιο, εκεί στο γυναικείο μοναστήρι, στον τάφο του γ. Παΐσιου… Δεν θα το πιστεύαμε δηλαδη, αν απλά το ακούγαμε μόνο, να λέγεται σαν φήμη!
Τελικά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μια πιο αηδιαστική θρησκεία από τη δική μας (αυτήν την λεγομένη ελληνορθόδοξη), σε ολόκληρο τον κόσμο! 

Πρόκειται για μια αποκρουστική θρησκεία, με βίτσια (θρησκευτικά αυτά) εφάμιλλα των μεγαλύτερων σεξουαλικών διαστροφών!

ελενη ιωαννιδου 
μπλιαχ μπλιαχ μπρρρρρ ΑΙΣΧΟΣ 
τι σχεση εχουν ολα αυτα με την αγαπη του Χριστιανισμου?
Panagiotis Michalopoulos 

Όλα αυτά αγαπητή Ελένη, έχουν σχέση μόνο με τη διαστροφή του χριστιανισμού… Της μετατροπής του σε θρησκεία αθλίων γερόντων που τους ανακηρύσσουμε και αγίους (πχ Παΐσιο, Πορφύριο, κλπ). Της μετατροπής του χριστιανισμού σε θρησκεία πτωμάτων παπάδων… Πτωμάτων, που τα συντηρούσαν σαν μούμιες σε ειδικό τάφο, όπως το πτώμα του παπα-Βησσαρίωνα στη Φθιώτιδα… Το οποίο πτώμα το ξέθαψαν μετά από μερικά χρόνια, μισολιωμένο, ένα έκτρωμα, που το βάφτισαν άφθαρτο σκήνωμα αγίου, και το έβαλαν μέσα σε μια γυάλα, για το προσκυνάμε!
Είχα πείσει τότε τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο να τους βάλει να το ξαναθάψουν -στο χώμα τη φορά αυτή, για να λιώσει κανονικά, αλλά πήγε μετά στην αρχιεπισκοπή ο τοπικός δεσπότης (ο οποίος σπονσονάρει κιόλας ο άθλιος, και την διαβόητη -γραία πια, την αγία αθανασία του Αιγάλεω), και ανάγκασε τον Χριστόδουλο να αλλάξει γνώμη, εκβιάζοντας τον προφανώς με τίποτε κουσούρια που θα αποκάλυπτε σε βάρος του… Και έτσι ο Βησσαρίωνας, ένα πτώμα σαν... γατί που το πάτησε φορτηγό αυτοκίνητο, τέθηκε σε προσκύνηση στη μητρόπολη του!
Τέτοιο «αίσχος και μπλιαχ –μπλιαχ, και μπρρρρρ», που λες κι εσύ!

ελενη ιωαννιδου 
απο δαυτους δεν θα γλυτωσουμε φιλε μου!!!
εκτροχιαστηκαν!!
και οι οπαδοι τους, (περι αυτου προκειται) θα μας λιτζαρουν μια μερα!
ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ 
Panagiotis Michalopoulos
Καλημέρα Ελένη μου, και μη φοβάσαι! 
Είναι ακίνδυνοι -ξεδοντιασμένοι, είναι ανίκανοι να μας βλάψουν! 
Και όπως ξέρουμε και πιστεύουμε, …«όταν ο θεός είναι μαζί μας, ποιος αντέχει να είναι εναντίον μας;» (Ει ο Θεός μεθ' ημών ουδείς καθ' ημών.) 
1. Είναι μια μάχη ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι. 
Και αυτοί -οι οπαδοί που λες, ζουν στην τύφλα τους, μέσα στο μαύρο τους το σκοτάδι! Καταδικασμένοι λοιπόν, να χάσουν!
2. Είναι μια μάχη ανάμεσα στην αλήθεια του Χριστού και στο ψέμα του διαβόλου. 
Και αυτοί -οι ανθρωπόμορφοι σατανάδες οπαδοί, είναι στον πάτο της κόλασης παρέα με τα αφεντικά τους που κατακρημνίστηκαν εκεί προ καταβολής κόσμου! 
Πώς θα μας βλάψουν λοιπόν από εκεί κάτω; Χα! 
3. Είναι μια μάχη ανάμεσα στην Αγάπη, στην ελευθερία του Χριστού, την αληθινή δημοκρατία –από τη μια πλευρά, και στο μίσος, στον φανατισμό, στον φασισμό της παπαδοκρατίας και της θρησκοληψίας, από την άλλη 
Και αυτοί, οι χριστιανο-φασίστες οπαδοί, ή φασιστο-χριστιανοί οπαδοί του παπαδαριού, θα χάσουν! 
Η Δημοκρατία, θα νικήσει!
ελενη ιωαννιδου 
ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ?
και τα παιδια τους ετσι τα γαλουχουν!!
Panagiotis Michalopoulos 

Πότε; Μα πάντα! Η νίκη είναι δική μας, καθημερινά! Αυτοί, και τα όμοια παιδιά τους, είναι καμένο χαρτί, είναι όλοι τους καμένοι από χέρι -στο διηνεκές! Οι πράξεις τους και οι κραυγές τους, είναι βγαλμένες από τα βάθη της κόλασης, σαν ένας αντίλαλος της μαύρης απελπισίας τους! Αυτοί, είναι οι παντοτινοί χαμένοι… Και ο Χριστός (κι εμείς μαζί του), βγαίνει πάντα νικητής!
Ξέρεις Ελένη, εδώ και 15 χρόνια που επιστολογραφώ στον Τύπο, και που σχολιάζω καθημερινά στο Ίντερνετ, ξέρεις πόσες απειλές έχω δεχτεί; Αμέτρητες! Καθημερινές δε, είναι οι ενοχλήσεις τους σε εμένα! Ε, λοιπόν… Δεν κατάφεραν ποτέ, τίποτε! Χα! 


ελενη ιωαννιδου 
γεια σου φιλε!!!!!! 
Panagiotis Michalopoulos
Κώστας Μόσχος 
Ολες οι θρησκειες αποτελουν το στηριγμα της αρχουσας ταξης.Στην ουσια τους ειναι ολες το ιδιο πραγμα.Πουλανε στο κοσμο δυο πολυ δυνατα προιοντα.ΦΟΒΟ και ΕΛΠΙΔΑ.Με αυτο το τροπο χειραγωγουν τη μαζα.
Panagiotis Michalopoulos 

Αυτά λοιπόν με τις θρησκείες, που είναι όλες τους ανθρώπινα κατασκευάσματα της κακιάς της ώρας…
Πόσο διαφορετική είναι η εικόνα του σκουληκιού -θρησκόληπτου, από εκείνη του αετού -πιστού! Τους χωρίζει η απόσταση από τη γη, μέχρι τον ουρανό!
Η αληθινή πίστη στο Χριστό, είναι η Αποκάλυψη, είναι η Αγάπη μαζί με την Επανάσταση! Ενώ η νοοτροπία του θρήσκου, είναι… να είναι σα ζώο στα τέσσερα -στην πορεία για την Τήνο, είναι η υποταγή στο «σκύψε ευλογημένη», είναι η αηδία στην πλαστική παντόφλα του Παΐσιου… κι όλα αυτά, μαζί με το να έχει έναν τεράστιο μισάνθρωπο φανατισμό και μιαν άκρατη τυφλή μισαλλοδοξία!

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΧΑΙΡΕΤΕ":

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ιερά Μητρόπολη Ζιχνών και Νευροκοπίου
Ιερέας Στέφανος Τσακίρης - μητροπολιτικός ναός αγίου Δημητρίου Κάτω Νευροκοπίου.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω - σχολιάζω:
Ιερά Μητρόπολη Ζιχνών και Νευροκοπίου

Έδρα: Νέα Ζίχνη.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος (κατά κόσμον Δημήτριος Τσολιάκος), γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1945 (σ.σ. τότε γεννήθηκα κι εγώ).
Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. (σ.σ. φοίτησε στα πρώτα χρόνια της απριλιανής χούντας;)
Χειροτονήθηκε Διάκονος το έτος 1969 (σ.σ. δεν έκανε τη στρατιωτική του θητεία;) και Πρεσβύτερος το 1974.
Υπηρέτησε ως εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Μεγάρων διακονώντας συγχρόνως στα γραφεία της Ι. Μητρόπολης Μεγάρων και Σαλαμίνος ως Γραμματεύς και Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος.
Από το 1989 υπηρέτησε στην Ιερά Σύνοδο ως Γραμματέας – Πρακτικογράφος.
Εξελέγη Μητροπολίτης το 2003.