Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο χοντρός κ. Νίκος Φίλης, οι διαμαρτυρόμενοι Πόντιοι, οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής, το θύμα -ο κ. Κουμουτσάκος, και οι κλακαδόροι της Ιεράς Κατάχεσης!

Στη συγκέντρωση των Ποντίων 
Επίθεση από ακροδεξιούς δέχτηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Σύνταγμα
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500037431

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Zack Papadakis από Ιερά Κατήχησις
7 ώρες πριν
Οι μάπες στον Κουμουτσάκο ήταν μόνο η αρχή. Εύχομαι το αποψινό ξύλο στον αλητάμπουρα της Ν.Δ. να έχει συνέχεια, και οι επόμενοι που θα τις φάνε να είναι οι διεφθαρμένοι δεσποτάδες δημόσιοι υπάλληλοι της Κρατικής Εκκλησίας Α.Ε..
Το ξύλο είναι το λιγότερο που τους αξίζει. Κίναιδοι, κλέφτες, διαπλεκόμενοι, ανθέλληνες και προδότες, διαλύουν καθημερινά την Ελλάδα καταλύοντας τους Νόμους του Κράτους, οι οποίοι ισχύουν μόνο για τους φτωχοποιημένους Έλληνες. Όπου τους βρείτε χτυπήστε τους αλύπητα, δεν τους αξίζει τίποτα λιγότερο! Είναι ένα τσούρμο αληταράδες που ζουν εις βάρος της Πατρίδας.

Panagiotis Michalopoulos
 
Zack Papadakis
Το πρόβλημα σας κ. Μιχαλόπουλε είναι πολιτικής υφής, απ΄ ότι καταλαβαίνω. Προσωπικά διόλου με απασχολεί αν αυτοί που σφαλιάρωσαν τον αλήτη Κουμουτσάκο ήταν Χρυσαυγίτες ή όχι. Ήταν Έλληνες και αυτό αρκεί. Αν οι Έλληνες έχουν χάσει την αξιοπρέπειά τους και προσκυνούν τους δυνάστες τους είναι άλλο θέμα. Ξύλο λοιπόν και στους Κουμουτσάκους και στους διεφθαρμένους δεσποτάδες! Ας ξυπνήσουμε άμεσα και ας τους δείξουμε τι θα πει φόβος.
Panagiotis Michalopoulos 
Δυο πολιτικοί της ΝΔ, ο κ. Βαρβιτσιώτης και ο κ. Κουμουτσάκος, προσήλθαν αυθόρμητα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ποντίων -μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη, για να συμπαρασταθούν σε αυτούς. Έπεσαν όμως πάνω στους φρουρούς των ποντίων που δεν ήταν άλλοι από τραμπούκους της χρυσής αυγής. Ο κ. Βαρβιτσιώτης, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους και μπήκε στο αυτοκίνητο του. Ο κ. Κουμουτσάκος όμως εγκλωβίστηκε -εκεί μπροστά μάλιστα και στα μάτια ομάδας αστυνομικών που έκαναν τα στραβά μάτια στους τραμπούκους και τους άφηναν να του πετούν πέτρες και ξύλα, και να έχουν κάνει το κεφάλι του Κουμουτσάκου, σάκο του μποξ, για πέντε λεπτά τουλάχιστον. 
Αν ο κ. Κουμουτσάκος είχε προνοήσει να έχει μαζί του, εκεί, και τον αστυνομικό φρουρό του, θα είχε προστατευτεί. Αν μάλιστα φρόντιζε και να οπλοφορεί… 
Εύχομαι λοιπόν την επόμενη φορά που θα του επιτεθούν με αυτόν τον τρόπο, να μην είστε κι εσείς εκεί, παρέα με τραμπούκους!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1517594111887445&id=100009106132074


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Assimakopoulos Ioannis 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΚΙ ΑΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ. ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ... 
Panagiotis Michalopoulos
Θύμα είναι, διότι πήγε ανυπεράσπιστος για να συμπαρασταθεί στους πόντιους και έπεσε πάνω στους φρουρούς τους, σε τραμπούκους δηλαδη της χρυσής αυγής. 
Την επομένη φορά όμως, σε παρόμοια περίπτωση, δεν θα πάει σαν πρόβατο για σφαγή, αλλά θα έχει προνοήσει να έχει μαζί του και τον προσωπικό του φρουρό, τον οπλισμένο αστυνομικό του, θα έχει βέβαια και αυτός το όπλο του στη τσέπη, και τότε θα είναι κάποιος άλλος, το θύμα, δηλαδη το όποιο κωλόπαιδο θα πάει να τον ξαναδείρει! 
Χα!
ελενη ιωαννιδου
δηλαδη ο Ζακ ειναι περηφανος για τους εφιαλτες μας?
Ελληνας ναναι κι οτι ναναι?
οτι ναναι ειναι κι αυτος....ολα σενα τσουβαλι!
ΗΜΑΡΤΟΝ
Panagiotis Michalopoulos 

Ναι Ελένη μου! Ο Ζακ, που δεν είναι τυχαίος, αλλά έχει λένε και σχολή μαγειρικής, έχει καταστήματα ζαχαροπλαστικής και μικρογευμάτων στο κέντρο της Αθήνας, έχει και σελίδες μέσα από τις οποίες μάχεται κατά συγκεκριμένων μητροπολιτών (όπως πχ της Γλυφάδας, της Νέας Ιωνίας, του Καρπενησίου κλπ), βγάζοντας βρώμα (διαδόσεις) για έναν έκαστο από αυτούς, με αποτέλεσμα να οδηγείται (αυτός και άλλα μέλη της οικογενείας του νομίζω, όπως και ο αδελφός του αν δεν κάνω λάθος) στα δικαστήρια και να του επιβάλλονται ασφαλιστικά μέτρα με βαριές ποινές. Ένα πράμα δηλαδή σαν τον μακαρίτη, τον διαβόητο Γρηγόρη Μιχαλόπουλο της «ελεύθερης ώρας», να πούμε!
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, έσβησε το σχόλιο μου που περιέγραφε το περιστατικό, και απάντησε πάνω σε αυτό που του είχα γράψει (το αθέατο πια), παραπλανώντας τους αναγνώστες του ότι τάχα αντέδρασα έτσι (με το σήμα "δεν μου αρέσει") διότι πρόσκειμαι λέει προς την παράταξη του κ. Κουμουτσάκου, που εγώ που ούτε τον άνθρωπο γνωρίζω, και που ούτε και ποτέ μου ψήφησα Ν.Δ.
Βέβαια, δεν είχα άλλη επιλογή από το να τον διαγράψω από φίλο, μετά μάλιστα και από ένα αισχρό ανέκδοτο που μου είχε στείλει πρόσφατα στο inbox.
Με τέτοιους ανθρώπους, που έχουν χαρακτηριστικά ανθρώπων της χρυσής αυγής, με θρησκευτικούς τάχα ανθρώπους, αλλά στο βάθος κανιβαλιστές, δεν θέλω να έχω καμιά φιλία, καμιά συμμαχία, καμιά υποστήριξη.

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/976720289057317

Δεν υπάρχουν σχόλια: