Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Κορδελίτσες ευλογίας» για τις άτεκνες!

Διαβάζω σήμερα:
Δείτε τι σκαρφίστηκαν. Υποψήφιοι για Όσκαρ…

…θεομπαιξίας και λαμογιάς!!!
«Κορδελίτσες ευλογίας» για τις άτεκνες!
Φαίνεται πως ο παραδοσιακός τρόπος τεκνοποιίας ανήκει στο παρελθόν. Μετά τις «τακτικές ευλογιές» που λάμβανε Μητροπολίτης ( σίγουρα κι άλλοι ) της Δυτικής Ελλάδας, τώρα η κάθε πικραμένη μπορεί με τις μαγικές κορδελίτσες που κυκλοφορούν στη συσκευασία «δώρου» εφημερίδας εκκλησιαστικού περιεχομένου να μείνει έγκυος.
Οι κορδελίτσες είναι πραγματικά «ευλογημένες», αφού προέρχονται από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, όπου κάποιοι έχουν ανάγει τη θεομπαιξία και το Χριστεμπόριο σ΄ επιστήμη.
Μετά τα «Ιερά Λείψανα» της Αγίας Βαρβάρας του Βατικανού, απ΄ τα οποία τα λαμόγια έκαναν τρελές μπάζες, τώρα ήρθε η ώρα της «ευλογημένης κορδελίτσας», η οποία υπόσχεται πραγματικά θαύματα! Ο «άγιος» Γέροντας Εφραίμ ( μάνατζερ και χρηματοδότης υποψηφίων δεσποτάδων ) εμφανίζεται από το πουθενά με την Τίμια Ζώνη στα χέρια, περιφέροντάς την από πόλη σε πόλη, χαμογελώντας σατανικά στα κορόιδα που τον ακολουθούν. Στο τέλος, δίνει «ευλογίες» στο πεινασμένο ποίμνιο το οποίο βελάζει ασταμάτητα, πάντοτε με το αζημίωτο.
Αυτή είναι η Εκκλησία που ευαγγελίζονται οι άθλιοι θεομπαίκτες, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με έργα αγάπης και αλληλεγγύης. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος, μέσα από ένα ασταμάτητο εμπόριο το οποίο στηρίζεται στον πραγματικό πόνο των συνανθρώπων τους.
Που είναι τώρα οι σύντροφοι Συριζαίοι οι οποίοι φώναζαν για την «αγία» παρακρατική Εκκλησία της λαμογιάς και του «μαύρου» εμπορίου;
http://www.ierakatixisis.com/2015/10/blog-post_80.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: