Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Που πάνε τα τάματα της Τήνου;

Διαβάζω:
Που πάνε τα τάματα της Τήνου;

Σοκαριστική αποκάλυψη, ύστερα από βαλίτσα που βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η οποία έκρυβε την… συμφωνία!
Σε «Ιερή» μπίζνα έχουν μετατραπεί τα τάματα της Παναγίας της Τήνου. 

Κοσμήματα και αναθύματα των χιλιάδων πιστών για παράκλησή ή “ευχαριστώ” λιώνονται στην Τουρκία, επιστρέφουν ως πλάκες χρυσού και στην συνέχεια… το το Ίδρυμα της Τήνου τα πουλά στην τράπεζα της Ελλάδας και εισπράττει μετρητά.
Την σοκαριστική αυτή αποκάλυψη έκαναν τα Παραπολιτικά, ύστερα από βαλίτσα που βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η οποία έκρυβε την συμφωνία.
Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, στις 8 του μηνός, οι τελωνειακοί υπάλληλοι του αεροδρομίου μπλόκαραν αποσκευή μέσα στην οποία κρύβονταν επτά πλάκες χρυσού. Ο επιβάτης, με τα αρχικά Κ.Μ., ταξίδευε από την Τουρκία και δήλωσε στους έκπληκτους υπαλλήλους ότι ο χρυσός προερχόταν από λιωμένα τάματα στη Μεγαλόχαρη. Η πολύτιμη αποσκευή κρατήθηκε από τους τελωνειακούς, καθώς έλειπαν ορισμένα παραστατικά που ο ελεγχόμενος διαβεβαίωσε ότι θα προσκόμιζε.
Στην «απόδειξη παραλαβής αποσκευών επιβάτου» αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του εμπόρου πολύτιμων μετάλλων από την Κρήτη, καθώς και ότι κρατήθηκε στο αεροδρόμιο «βαλίτσα περιέχουσα επτά πλάκες χρυσού, βάρους 7 κιλών και 82 γραμμαρίων».
Πριν από τον 15Αύγουστο
Το συμφωνητικό μεταξύ του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και του εμπόρου που υπογράφηκε δύο ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο και την κοσμοσυρροή στην Τήνο, στις 13/8/2015, περιγράφει λεπτομερώς τους όρους του «χρυσού» deal. […]
Για τον εντοπισμό της βαλίτσας με τις επτά πλάκες χρυσού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές, καθώς ο έμπορος δεν είχε μαζί του όλα τα απαραίτητα παραστατικά, ενώ ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι το πολύτιμο φορτίο έφτασε στην Ελλάδα κρυμμένο σε βαλίτσα.

http://katohika.gr/gn-blog/poy-pane-ta-tamata-tis-tinou/

1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Κρυμμένος ο χρυσός στη βαλίτσα, κρυμμένη και η εικόνα από τα τάματα.

Ποιός άραγε από τους Ορθόδοξους (βεβαίως, βεβαίως.....) προσκυνητές γνωρίζει, ότι προσκυνάει μια ΡΚαθολική εικόνα, όπου ο άγγελος μαζί με την καλή είδηση προσφέρει και ένα κρίνο στην Παναγία, για να τον μυρίσει και έτσι να τεκνοποιήσει, κάτι αμάρτυρο στις Γραφές!

Αλλά, τι άλλο Ορθόδοξο περιμένει κανείς να δει σε ένα ουνίτικο νησί, όπως η Σύρος;

ΙΚ