Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η κατάρα της σημερινής Εκκλησίας, είναι η ομοφυλοφιλία των Επισκόπων της! Αυτή, που αναπαραγάγει το κουσούρι και στον κατώτερο κλήρο.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
πάτερ dimitrios Athanassiou
4 ώρες πριν
Η εμμονή τόσο της Ανατολικής όσο και της Δυτικής Εκκλησίας να κρατήσουν τον ανώτερο κλήρο έξω και μακριά από τον γάμο...

[...]
Ο Απόστολος Πέτρος, ένας από τους θεμέλιους λίθους της νεοσύστατης χριστιανικής Εκκλησίας, ήταν έγγαμος...
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 

O Απόστολος Πέτρος ήταν έγγαμος, αλλά στην κλήση του Χριστού τα παράτησε όλα και τον ακολούθησε! Ο ίδιος δε ο Απόστολος Παύλος, ο κορυφαίος των Αποστόλων ήταν άγαμος! Το ίδιο και ο Χριστός, αν και η παπική Εκκλησία τον θέλει να είναι ζευγαρωμένος με την Μαρία την Μαγδαληνή!
Αλλά η κατάρα της σημερινής Εκκλησίας, δεν είναι η αγαμία του ανωτέρου κλήρου, αλλά η ομοφυλοφιλία των Επισκόπων της! Αυτή, που αναπαραγάγει το κουσούρι και στον κατώτερο κλήρο.
Ποιος εικονικός γάμος λοιπόν –έτσι για κάλυψη, για το θεαθήναι, θα εμπόδιζε τον ομοφυλόφιλο, μητροπολίτη μας (αν και έγγαμος) από το να πηδάει νέους (ως ενεργητικός τοιούτος) ή να πηδιέται από αυτούς (ως παθητικός, κοινώς πούστης);

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1508519866128999&id=100009130016052
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
πάτερ dimitrios Athanassiou
Σήμερα, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα υπέρ της αγαμίας των Επισκόπων. Κανένα απολύτως.
Panagiotis Michalopoulos
Τότε που θεσπίστηκε, με ποια επιχειρήματα θεσπίστηκε, που τώρα –όπως λέτε, δεν υπάρχουν;
πάτερ dimitrios Athanassiou
Στην Ορθόδοξη Εκκλησία έγγαμοι είναι οι ιερατικοί βαθμοί του διακόνου και του πρεσβυτέρου. 
Οι επίσκοποι λαμβάνονται εξ αγάμων.
Panagiotis Michalopoulos
Στην πραγματικότητα, οι Επίσκοποι, δεν λαμβάνονται από τους αγάμους -έτσι γενικά και αόριστα… Δεν βρίσκουν δηλαδη έναν άγαμο ενάρετο λαϊκό, για να τον κάνουν Επίσκοπο!
Στην πραγματικότητα, τον λαμβάνουν από τον κατάλογο για αρχιερατεία! Από τον κατάλογο των αρχιμανδριτών, από τον κατάλογο των ιερομονάχων, κοινώς παπαδο-καλόγερων! Από μια τάξη δηλαδη ανθρώπων που υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητοι οικογενειακών βαρών και μεριμνών, που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένοι στο θεό!
Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται -πολλές φορές, για γιουσουφάκια διεφθαρμένων μητροπολιτών, πρόκειται για γλύφτες και σφουγγοκωλάριους των Δεσποτικών αυλών, που δεν έχουν θητεύσει ποτέ σε κανένα μοναστήρι! Που έχουν ακόμα και συλληφθεί να κάνουν πιάτσα στη Συγγρού αλλά ωστόσο δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, που δεν αποσχηματίστηκαν! Χα!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1508617729452546&id=100009130016052
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ευαγγελισμός Ν.Χαλκηδόνος 
(Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας)
Θα συμφωνούσα μαζί σου αγαπητέ μου αλλά ο Κύριος είπε " βγάλε πρώτα το δοκάρι αμό το μάτι σου και μετά βγάζεις και το σκουπιδάκι από το μάτι του αδελφού σου"
Panagiotis Michalopoulos
Δηλαδη, αγαπητέ «Ευαγγελισμέ» (με τον κρίνο κι εσείς, όπως η Μεγαλόχαρη της Τήνου;), δηλαδη δεν συμφωνείτε ότι η μεγάλη πληγή της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι η ομοφυλοφιλία των Μητροπολιτών, η οποία μάλιστα προστατεύεται αυστηρά και δια ροπάλου μετά από σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου, ως αισθητό προσωπικό δεδομένο; Και αυτό το κουσούρι το θεωρείτε σκουπηδάκι;

Ευαγγελισμός Ν.Χαλκηδόνος
καταρχάς δεν υπάρχει κρίνο και ούτε η μεγαλόχαρη της Τήνου έχει κρίνο. 
Δεύτερον τα πράγματα δεν αλλάζουν με βρισιές και κατηγόριες αλλά μα δουλειά από μέσα. 
δεν ξέρω όμως αν πραγματικά αγαπάτε την Εκκλήσία.
Panagiotis Michalopoulos

1. «Καταρχάς δεν υπάρχει κρίνο»; Δυστυχώς, υπάρχει σε πολλές παπικές εικόνες μέσα σε ορθόδοξους ναούς!
2. «Και ούτε η μεγαλόχαρη της Τήνου έχει κρίνο»; Κι όμως, κάτω από τα τάματα με τα οποία είναι πλήρως σκεπασμένη η «θαυματουργή» εικόνα, υπάρχει η παπική παράσταση του Ευαγγελισμού, με τον άγγελο να προσφέρει έναν (γονιμοποιό) κρίνο στην Παναγία!
3. Λέτε: «Δεύτερον τα πράγματα δεν αλλάζουν με βρισιές και κατηγόριες αλλά μα δουλειά από μέσα.»
Απάντηση: Δυστυχώς δεν είναι ανυπόστατες οι κατηγορίες, δυστυχώς δεν θεωρείτε βρισιά την ομοφυλοφιλία που προστατεύετε, ακριβώς με αυτήν την δουλειά από μέσα… Δουλειά, στο να αθωώσετε π.χ. τον πρώην μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα Μπεζενίτη… Αυτόν τον μεγάλο κίναιδο, που σε τηλεφωνική του συνομιλία ακουγόταν να ψαρεύει νεαρούς και να τους καλεί στη βίλα του «για να τους γαμάει κάθε βράδυ», διότι –όπως έλεγε, είναι… «μονίμως καυλωμένος»! Δυστυχώς!
4. Λέτε τέλος: «δεν ξέρω όμως αν πραγματικά αγαπάτε την Εκκλήσία»!
Απάντηση: Οχι, ρε! Αυτήν την πορνική εκκλησία, την οποία εσύ πρακτορεύεις –όπως φαίνεται, όχι εγώ δεν την αγαπώ! Χάρισμα σου και βοήθεια σου!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/957679570961389

Δεν υπάρχουν σχόλια: