Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα, καλοτάξιδο σαββατοκύριακο, και καλό βόλι αύριο στην κάλπη! Χα!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1594797187439762&set=a.1382804945305655.1073741827.100007284880530&type=1&theater
Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Ο Χριστός… «Σημαιοφόρος»! Παρίσταται, ακόμα και στο εξώφυλλο του ιερού ευαγγελίου που είναι πάνω στην αγία τράπεζα του ναού! Τέτοιο αίσχος!


Αποκλειστικό: Δεν ανοίγουν τον τάφο του γέροντα Παΐσιου, από φόβο, μην πεταχτούν από μέσα τα ταγκαλάκια του, και πάρουν δρόμο!


Αποκάλυψη, τώρα: Η στιγμή που ο «πατέρας» (αυτός με φάτσα μητροπολίτη) κάνει τα μαγικά του κόλπα (το γνωστό κωλοδάχτυλο -και με τα δυο του τα χέρια, ενώ από τα γένια του βγαίνουν περιστέρια), και ατάκα και επιτόπου γεννάει το Γιο του (πέντε κιλά παίδαρο) ομοούσιο (με σήμα το κωλοδάχτυλο κι αυτός), ενώ όλοι τους (μαζί με ένα φτερωτό ούφο στα πόδια τους), υπερίπτανται σαν ινδοί φακίρηδες!


Μας κόψαν απόψε το φως! Καλά να τους έχει ο Θεός!


Καλό απομεσήμερο!


Και… (by the way), «πώς το τρίβουν το πιπέρι»;


Και εγώ μικρός στο σχολείο, μετρούσα με τα δάχτυλα -για να βοηθηθώ στην πρόσθεση! Αλλά και ο Χριστός -ολόκληρο παλληκάρι, κάνει το ίδιο;


Τι άσεμνη χειρονομία κάνει (κάπως δειλά βέβαια) -με το παράμεσο δάχτυλο, ο απόστολος Πέτρος;


Καλημέρα σας!


Το σηκώνει το ράσο, ή το αερίζει; (φωτο) Εμείς πάντως την Κυριακή ψηφίζουμε τον Ανεμιζόμενο κλήρο! (δεν μπορεί, κάποιο «ορθόδοξο» κόμμα, θα τον εκπροσωπεί!) Κράτος η Εκκλησία, ας μας κυβερνήσει επιτέλους και ένας παπάς, βρε αδελφέ!


Ο Χριστός, ως… Mickey Mouse! Στην κουρτίνα της Ωραίας Πύλης του Ορθόδοξου Ναού: Φοράει ένα σεντόνι, έχει παρέα δυο αγγελάκια, και κρατάει και μια σημαία! (ΑΙΣΧΟΣ)


Καληνύχτα! Και όνειρα γλυκά, φθινοπωρινής νυχτός! Χωρίς ροχαλητό… Και να σκεπάζεστε λίγο, διότι πέφτει ψύχρα τέτοια ώρα!


Καλησπέρα σας!


Απίστευτο! Οι Δεσποτάδες μας, μαζί με όλα τα χρυσά τους και τα χαϊμαλιά τους, θα κουβαλάνε και λείψανα επάνω τους!


Καλημέρα, ΖΩΗ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: