Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/956423114420368
Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Ζητείται ευσεβής κοπέλα, για να μου ξεσκονίζει τη γωνιά! Μόνο σοβαρές προτάσεις! Αποκλείονται οι παπαδιές, και οι σιγανο-παπαδιές!


Ειδοποιός, η διάφορα: Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρους θεολόγους -και διάσημους αγιογράφους, το παράμεσο δάχτυλο -σημειολογικά και πρακτικά, δεν είναι σαν το μεσαίο! Έτσι, δεν ισχύει πλήρως το λεγόμενο ότι οι μητροπολίτες -στην ευλογία τους, αλλά και ο Χριστός και οι διάφοροι παπαδο-άγιοι στις εικόνες, κάνουν… αισχρές πορνο-χειρονομίες! Χα!


Ωραίος ο γαμπρός-παπάς, ωραία και η νύφη-παπαδιά, καλούτσικο και το νυφικό της αφού δεν τα έβγαλε και όλα έξω!


Έκανε και εξορκισμούς εξ αποστάσεως, ο γέροντας Παΐσιος;


Εισαγόμενη κατά 100% -από την ειδωλολατρική Άπω Ανατολή, η Εκκλησία μας! Ακόμα και τα ιερατικά υφάσματα (μεταξωτά βέβαια), εισάγονται από την Ινδία! Επίσης εισαγόμενα -από τον ινδουισμό και τον βουδισμό, είναι: τα κεριά, τα λιβάνια, τα φωτοστέφανα, η προσκύνηση, και το κομποσκοίνι… Αλλά και το κωλοδάχτυλο της ευλογίας των μητροπολιτών μας (και του Χριστού και των αγίων στις αγιογραφίες) που ήταν το σήμα του κίναιδου Βούδα!


Το facebook, με ενημερώνει… Ότι με την αγιογράφο Αλεξάνδρα Καούκη, έχουμε 105 κοινούς φίλους!


Panagiotis Michalopoulos: Εσείς είστε η οικογένεια μου! (1.962 φίλοι και φίλες στο facebook)


Απίστευτο! Κόλλησε και ο Τσίπρας οξεία δακτυλική Μητροπολίτιδα, και ευλογεί όπως και αυτοί! (Να, και το… περιστέρι! Χα!)


Μπα, δεν μπορεί να είναι όλες ίδιες… Και πουτ@νες, και μ@λ@κισμένες, και τόσο υποκριτικά συμφεροντολόγες… Όλες οι… καρακάξες, βέβαια!


Καλημέρα, καλοτάξιδο σαββατοκύριακο, και καλό βόλι αύριο στην κάλπη! Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: