Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Γεια σου Ρούλα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Παρεκκλήσιο Ωρωπού Οσίου ΠαΪσιου κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
8 ώρες πριν
Κυκλοφορήθηκε ο Βίος του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου από το Ησυχαστήριο Ιωάννου του Θεολόγου της Σουρωτής!
 

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Περί Παϊσίου ο λόγος:
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
Σχετικό:
γ.Παΐσιος (625 αναρτήσεις)

ΕΔΩ

Ρούλα Φανταρίνου

Ντροπή σου.
Panagiotis Michalopoulos

Να σου πω κι εγώ το ίδιο Ρούλα; Δεν θα σου το πω, διότι οι κατινιές είναι δικές σας, των ανθρώπων δηλαδη που δεν έχουν επιχειρήματα και έτσι καταφεύγουν στην εύκολη αντιπαράθεση αυτήν επί προσωπικού για ένα τρίτο θέμα.
Το θέμα μας λοιπόν δεν είναι ποιος από του δυο μας πρέπει να ντρέπεται για τις απόψεις του, αλλά ποιος έχει επιχειρήματα για να τις δικαιολογήσει.
Εγώ, έγραψα ένα σχόλιο που είναι απόσταγμα μιας μακροχρόνιας μελέτης μου πάνω σε αυτήν την υπόθεση, την σχετική με τον Παΐσιο. Μπορείς να την αντικρούσεις με επιχειρήματα χωρίς να βρίζεις τον συνομιλητή σου;
Panagiotis Michalopoulos 

Αγαπητή, Ρούλα!
Συνομιλείς με ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο. Με τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, ενεργό και τιμημένο μέλος της Εκκλησίας από τα νιάτα του. Αναγνωρισμένο ιεραπόστολο συνεργάτη του αγίου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. Παλαίμαχο κατηχητή, πτυχιούχο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Με έπαινο για ένα εκκλησιαστικό του βιβλίο από τον προηγούμενο οικουμενικό πατριάρχη!
Συνομιλείς με έναν κληρικό, αφού ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος έχει χειροθετηθεί Αναγνώστης με τον πιο επίσημο και λαμπρό τρόπο!
Γεια σου Ρούλα!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=115570565452837&id=100009996814022

Δεν υπάρχουν σχόλια: