Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Όχι και πάλι όχι και ξανά όχι.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Serafim Kotrotsos
11 ώρες πριν

Στο δημοψήφισμα ψηφίζω ΝΑΙ! Άρθρο μου στο marketnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
OXI
http://xairete.blogspot.gr/search/label/OXI
Costas Lalas προς
Serafim Kotrotsos
Από πότε μια νομισματική ένωση, είναι αυτό που ορίζει την Ευρώπη ως έννοια κι από πότε μια χώρα εγκαταλείποντας την ΝΕ φεύγει από την Ευρώπη και την Ευρωπαική οικογένεια;
Eλλάδα=Ευρώπη πρωτίστως γιατί η Ευρώπη είναι ελληνική λέξη.
Θα ψηφίσω ΟΧΙ, γιατί η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μου (που εις γνώση μου έτσι κι αλλιώς περιορίζεται με τη συμμετοχή της χώρας μου στην Ευρωπαική Ένωση και κάθε είδους ένωση) έχει πάτο.
Γιατί πάνω από την πληρωμή τοκοχρεολυσίων σε ξένους και μη, έρχεται η πατρίδα και οι άνθρωποί της και το δικαίωμα να εκφράζουν ανεμπόδιστα και ελεύθερα τη βούλησή τους χωρίς πάτρωνες και να αποφασίζουν οι ίδιοι για τις τύχες τους, με αξιοπρέπεια και παρρησία, όχι φυσικά στο καθεστώς πανικού που δημιουργείς ΕΣΥ.

Costas Lalas προς Serafim Kotrotsos
Παρεμπιπτόντως το προφίλ σου είναι δημόσια ορατό και ανοιχτό, οπότε μην πεις στον κόπο να με ρωτήσεις γιατί σου μιλώ εδώ, δεν θα σου απαντήσω έτσι κι αλλιώς, μόνος μου στόχος ήταν να διαβάσουν άλλοι τα λεγόμενά μου ως αντίλογος στα δικά σου.
Panagiotis Michalopoulos

Δεν μπορεί κανείς να μας βγάλει από την Ευρώπη και από το ευρώ. Δεν είναι αυτό το ερώτημα. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε αυτοί οι ηγέτες αυτής της ευρωπαϊκής ένωσης να συνεχίσουν να μας πατάνε σαν σκουλήκια με τις μπότες τους, ή όχι!
Panagiotis Michalopoulos

Όχι και πάλι όχι και ξανά όχι. Ποιος λέει ναι στους δήμιούς του που επί πέντε χρόνια τον βασανίζουν ταπεινωτικά και σαδιστικά;
http://xairete.blogspot.gr/2015/06/blog-post_510.html
 

Φωτεινή Ιωακειμίδου
ΕΙΜΑΙ 75 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΑΖΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 60 ΕΩΡΩ ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ
Panagiotis Michalopoulos 

Οι τράπεζες έκλεισαν διότι έτσι αποφάσισε εκβιαστικά και εκδικητικά χθες, ο τράγος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο Ντράγκι, που είναι ένας κι αυτός από τη σπείρα της «χριστιανικής» Ευρώπης που θέλει την υποδούλωση της Ελλάδας, την ανατροπή της «άθεης» κυβέρνησης μας, αυτής που δεν πέφτει στα τέσσερα μπροστά στους "θεσμούς", όπως οι «θεούσες» προηγούμενες!
Για τη σύνταξη σας τώρα:
Το μέτρο είναι προσωρινό για την εβδομάδα αυτή της αναγκαστικής αργίας των τραπεζών. Αν πάτε την Τετάρτη ή την Πέμπτη για να κάνετε ανάληψη -εσείς ή κάποιο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, θα πάρετε αθροιστικά από 60 ευρώ για κάθε μέρα καθυστέρησης από σήμερα. Όποια μέρα πάτε, θα ισχύει αυτό. Αυτό για τις συντάξεις μόνο και όχι για άλλους λογαριασμούς κατάθεσης, όπου ισχύει το ποσό των 60 ευρώ μόνο για κάθε φορά που κάνετε ανάληψη, χωρίς να προστίθενται οι μέρες που δεν πήγατε.
https://www.facebook.com/serafim.kotrotsos/posts/10154015895114676


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Ρίξτε τον Τσίπρα πάση θυσία ! 
http://www.politikanet.gr/2015/06/blog-post_85.html

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Πώς πήρα την απόφαση να ψηφίσω ΟΧΙ

Δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη, για να αποφασίσω να ψηφίσω ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Χρειάστηκε μόνο να σκεφτώ ποιοι θα ψηφίσουν ΝΑΙ.
ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Μπόμπολας, ο Λάτσης, ο Βαρδινογιάννης, ο Αλαφούζος και οι υπόλοιποι ολιγάρχες.
ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη, ο Άδωνις, ο Βορίδης και όλοι οι πολιτικοί που ξέσκισαν τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία.
ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Πρετεντέρης, ο Μπάμπης, η Όλγα, ο Τσίμας, και όλοι αυτοί οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι που δίνουν καθημερινά τον αγνό αγώνα για τα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Μπορείς να ψηφίσεις κι εσύ ΝΑΙ μαζί με αυτούς.
Αλλά μετά, μην απορείς που αυτή η χώρα δεν αλλάζει ποτέ.
Για να αλλάξει η χώρα, πρέπει να αλλάξεις εσύ.
Ένα καλό βήμα για να αλλάξεις είναι να καταλάβεις πως τα συμφέροντά σου είναι κάπως διαφορετικά από τα συμφέροντα του Μπόμπολα.
Συγγνώμη που σου το είπα έτσι ξαφνικά. Ελπίζω να ξεπεράσεις το σοκ.
ΟΧΙ λοιπόν.
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/911719458890734?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: