Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ξημερώνει ψυχοσάββατο! Λίγα κόλλυβα και για τον μακαρίτη τον καλόγερο Παΐσιο! Να τον έχει λυπηθεί ο θεός για τα παραμύθια του, και να μην τον έχει στείλει μαζί με τον πατέρα του ψεύδους -στον διάβολο δηλαδη, στην κόλαση! Αμήν!

https://www.facebook.com/1566462536930889/photos/a.1566468196930323.1073741828.1566462536930889/1621275611449581/?type=1&theater

ΣΧΟΛΙΑ:
Μαρια Βεζυριανοπουλου
Γιατι αδελφε μου τα εβαλες... με τον Αγιο Παισιο : Σου εκανε κατι;..Προσευχη σου στον Αγιο, και να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι διπλα σου, μαζι με τον φυλακα αγγελο σου..Ευχομαι σημερα ο Θεος να μας φωτισει ολους.... 
Panagiotis Michalopoulos
Εγώ αγαπητή Μαρία, δεν έχω τίποτε το προσωπικό με τον συγκεκριμένο μακαρίτη. Δεν τον γνώρισα από κοντά. Μετά το θάνατο του μόνο, άρχισα να μαθαίνω γι αυτόν από τα διάφορα που κάποιοι κυκλοφορούσαν αθρόα στο Ίντερνετ, και με μανία πρωτοφανή. Αυτά στην αρχή, και από έναν τόμο με τον βίο του που κυκλοφόρησε μετά. Έμαθα πολλά, ασχολήθηκα πολύ όλον αυτόν τον καιρό, έγραφα συνέχεια σχόλια και συμμετείχα σε αμέτρητης δημόσιες συζητήσεις, ανασκευάζοντας με επιχειρήματα όλα σχεδόν από όσα είπε ή έγραψε ο γέροντας. 
Η γνώμη λοιπόν που σχημάτισα και που αποτυπώνεται στα 1.000 περίπου σχετικά σχόλια μου, είναι ότι πρόκειται για έναν ταλαίπωρο γέροντα, ένα αξιολύπητο ανθρωπάκι, για μια ντροπή της πίστης μας, της θρησκείας μας, της ορθόδοξης εκκλησίας. Μια ντροπή, ένα αίσχος που έσπευσαν κάποιοι να το αγιοποιήσουν, διότι… «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»!
Theo Spaveras
ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ....
ΠΟΣΟ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ....
Μαρια Βεζυριανοπουλου
Δεν ειναι οπως τα λες αδελφε μου Παναγιωτη.
Ειχα την τυχη να ακουσω για τον γεροντα, απο πνευματικο του παιδι τον Νικο Ζουρνατζογλου, περιπου ενα μηνα πριν κοιμηθει.
Εχω επισκεφτει τον ταφο του αρκετες φορες ... 
Ολα αυτα τα χρονια η προστασια του σε εμενα και αλλα ατομα ειναι εντονη...
Μην κολαζεις την ψυχη σου ,με λογια προσβλητικα στον Αγιο μας...
Αν θελεις διαβασε τις διδαχες και τον βιο του.. και μονο με την αναγνωση θα αισθανθεις χαρα γιατι ο Αγιος θα ειναι κοντα σου και θα σε προστατευσει απο καθε κακο...
Αργυρω Σουλα
Κα, Μαρια ,αγιοι γινονται μετα απο 100 χρονια.
Γιατι αυτη η εξαιρεση λοιπον;
Μηπως γιατι οντως ειναι πολλα τα λεφτα;
Panagiotis Michalopoulos
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! 
Σοφία Κατωμέρη 
Ξερω πολλους που εχουν κανει πολυ περισσοτερες καλες πραξεις σε συνανθρωπους μας, μηπως να τους ονομασουμε ολους αγιους 20 χρονια σχεδον μετα το θανατο τους;!!!!! 
Panagiotis Michalopoulos
Περί Παϊσίου ο λόγος: Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
Panagiotis Michalopoulos
Να είναι άραγε πραγματικά λόγια του γέροντα Παΐσιου αυτά, ή λόγια του κώλου, λόγια της χριστιανο-φασιστικής μαφίας, λόγια του εκκλησιαστικού παρακράτους που τον παρουσιάζει όπως θέλει;
http://xairete.blogspot.gr/2015/02/blog-post_76.html
Panagiotis Michalopoulos

Συζήτηση για τον «προφήτη» γ. Παΐσιο, σε σχετική ανάρτηση του DefenceNet.gr (πριν από λίγα λεπτά)
http://xairete.blogspot.gr/2015/02/defencenetgr.html


https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/895509107178436

Δεν υπάρχουν σχόλια: