Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ακούσατε, ακούσατε: «Κώλος και βρακί, λες και γίναμε ξαφνικά με τους αιρετικούς παπικούς!.. Από σκέτη Εκκλησία του κώλου που ήμασταν, εμείς οι «ορθόδοξοι»!!!..»

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Με τη νέα («αριστερή» τάχα) κυβέρνηση (τι άλλαξε ρε πούστη;) θα έχουμε και νέο σόου -μετά την υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους στο «άγιο φως»… Τώρα το νέο καρναβαλικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει υποδοχή λειψάνου από το Βατικανό (με έξοδα του κράτους, ρε μαλάκα!), με φιέστα που θυμίζει βαριετέ και τσίρκο Μεντράνο! (Γαμώτο! Στο χοντρό βρακί του μέσα, σε έχει ο Καμμένος, καημένε Τσίπρα!)


Ο «Επισκέπτης», ο εκλεκτός συνεργάτης μας, είπε…
Υπάρχουν απαντήσεις στο ερώτημα πώς βρέθηκαν κάποια λείψανα στα χέρια των παπικών, μία δε εξειδικευμένη δίνεται στο πρώτο σχόλιο. Είτε από δωρεές είτε κυρίως από αρπαγές και κλοπές, μέσω των σταυροφοριών και της φραγκοκρατίας στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχουν όμως απαντήσεις στο ερώτημα αν οι εξυπνότατοι και ενίοτε παμπονηρότατοι Βυζαντινοί δώρησαν ή άφησαν τους σταυροφόρους να αρπάξουν τα γνήσια λείψανα ή είχαν φροντίσει προηγουμένως να τα... αλλάξουν με "μαϊμού" (κοινά οστά τάφων εμποτισμένα με αρώματα) ή αν οι ίδιοι οι σταυροφόροι επιστρέφοντας, πάνω στη λειψανομανία τους, εκόμιζαν συνειδητά και "πλαστά" οστά από κοινούς τάφους, για να τα μοσχοπουλήσουν ως λείψαν αγίων.
Επίσης δεν υπάρχουν πάντοτε απαντήσεις στο μεγαλύτερο ερώτημα: Όχι ποια και τι είδους (γνήσια ή maimou) λείψανα έκλεψαν οι παπικοί, αλλά... τι λείψανα μας δίνουν ! Επιστρέφουν τα γνήσια που άρπαξαν (ή τους "δωρίσαμε" (!)) ή maimou !
ΧΑ !
Ποιος μας πείθει ότι δεν κρατάνε τα "κατά τη γνώμη τους" γνήσια και μας δίνουν κάποια μαϊμού;
Θυμόμαστε προ ετών ότι θα μας έδιναν το λείψανο του Αγ. Γρηγορίου του θεολόγου, αλλά ... αυτό το ευλογημένο βρισκόταν στη Νέα Καρβάλη Καβάλας! Και τότε, θυμήθηκαν, ότι ... ναι δεν είχαν όλο το σκήνωμα αλλά μερικά οστά!
Ποιος δε ο σκοπός των τόσων επιστροφών; Γίναμε φιλαράκια; Από πότε;
(9 Μαΐου 2015 - 9:58 π.μ.)


P. MICHALOPOULOS είπε...
«Ποιος δε ο σκοπός των τόσων επιστροφών; Γίναμε φιλαράκια; Από πότε;»
Έλα ντε! 

Κώλος και βρακί, λες και γίναμε ξαφνικά με τους αιρετικούς παπικούς!..
Από σκέτη Εκκλησία του κώλου που ήμασταν, εμείς οι «ορθόδοξοι»!!!
Πάντως, την αγία Βαρβάρα (ας πούμε), μας την δανείζουν -από ότι διάβασα. 

Μετά, θα την βάλουμε πάλι σε πολεμικό πλοίο και θα την επιστρέψουμε! Χα!
(9 Μαΐου 2015 - 11:02 π.μ.) 

http://xairete.blogspot.gr/2015/05/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: