Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Μέση ανατολή… Ιεροσόλυμα! Εμείς δεν είμαστε μουσουλμάνοι να ζωστούμε πακέτο με εκρηκτικά, και να βρεθούμε μετά τσιφ, στον ουρανό! Εμείς είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί, από Ρουσία… Και κρατάμε το σούπερ ενισχυμένο (σε χόντρη δέσμη) κερί μας (χοντρή ’κονόμα για κάποιους), και περιμένουμε να κατεβεί από τον ουρανό το άγιο φως! Χα!

Σχετικό:
Το κανάλι 4Ε, έβλεπα για λίγο χθες βράδυ, πριν την Ανάσταση...

Ξέρετε, αυτό της «εσωτερικής και εξωτερικής ιεραποστολής» τάχα, των αφιερωμένων γυναικών της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης… Που ήταν νέες και γέρασαν, προσπαθώντας τάχα να σώσουν άλλες ψυχές, και χάνουν μέσα στην πλάνη τους και τη δική τους ψύχη, στην πλάνη μέσα στην οποία ζουν -ακόμα και τώρα που ετοιμάζονται (οι μεγαλύτερες) για τον άλλο κόσμο!
Έβλεπα λοιπόν ένα βίντεο του 4Ε, με κάποιον μπούλη -δικό τους ιερωμένο το ρόλο του ρεπόρτερ, να κρατάει ένα μικρόφωνο, και να παίρνει συνέντευξη από κάποιον «σεβασμιότατο» όπως τον αποκαλούσε, του παναγίου τάφου, εκεί στον ιερό αυτό χώρο. «Και να, τώρα βλέπουμε ένα κομμάτι από την πέτρα που έκλεινε τον τάφο τότε! Α, τώρα βλέπουμε τα καντήλια στην οροφή! Α, να και η μαρμάρινη πλάκα πάνω στην οποία είχαν ξαπλώσει νεκρό τον Χριστό!, Α, τι μυσταγωγία, α, τι κατανυκτική ατμόσφαιρα εδώ! Α, βρισκόμαστε στο κέντρο της χριστιανοσύνης!»
Μετά, γονάτισαν και οι δυο μπροστά στην πλάκα, δίπλα – δίπλα, ο μπούλης έβαλε το μικρόφωνο στο στόμα του «σεβασμιότατου», και εκείνος χωρίς ίχνος ντροπής, -εμπνεόμενος από τον πατέρα του τον διάβολο, είπε τα εξής ψεύδη:

«Εδώ, γονατίζει ο πατριάρχης, και λέει την ειδική ευχή. Πόσο χρόνο μένει εδώ δεν ξέρουμε, εξαρτάται κάθε φορά από το πόση ώρα θέλει το άγιο φως να κατέβη! Η αγωνία του κόσμου έξω, κορυφώνεται! Εκείνος υπομονετικά, περιμένει - περιμένει, και ξαφνικά να, το άγιο φως έρχεται και αιωρείται πάνω σε αυτήν την πλάκα!!!
Ο πατριάρχης τότε ανάβει τα κεριά του, και βγαίνει έξω θριαμβευτικά για να μεταδώσει το θαύμα στους πιστούς!»

Συμπέρασμα:
Υπάρχει πιο ψευδής, πιο παγανιστική διαβολική, πιο σατανική θρησκεία από αυτήν την λεγόμενη «ελληνορθόδοξη» απάτη, από αυτήν την αφάνταστη σε μέγεθος κακοδοξία;

https://www.facebook.com/zionbluecity/photos/a.296739993786098.65993.110244555768977/692576160869144/?type=1&theater
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τι δουλειά κανείς στον πανάγιο τάφο; Σκαβς;
(απευθείας επαφή με το άγιο φως)
Η μεγάλη γιορτή του Τραμπάκουλα!

2 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη, Χριστός Ανέστη!

Ο σεβ. Καπιτωλιάδος Ησύχιος δεν μας τα λέει καλά.

Η δεητική ευχή που διαβάζει ο Πατριάρχης δεν λέει πουθενά για "φως εξ ουρανού", αλλά παρακαλεί τον Κύριο να αγιάσει το φως, που παίρνει από την ακοίμητη κανδήλα, που δεν σβήνει ποτέ.

Και ένα ερώτημα στον σεβασμιώτατο: Οι αγιοταφίτες λειτουργούν στον λίθο του Τάφου; Ναί ή Όχι;
Και εάν ΟΧΙ, γιατί;

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αληθώς Ανέστη, φίλτατε κ. Καρδάση μας! Χαίρετε!