Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Τα λέγαμε (χθες και σήμερα)… ΣΧΟΛΙΑ, σε σχετική ανάρτηση ιστοσελίδας με όνομα σιχαμερού πλάσματος των βρομερών υπονόμων! Ναι, ακόμα και εκεί! Χα!

Panagiotis Michalopoulos
Επαναλαμβάνεται η ιστορία με τον γέροντα Παστίτσιο. Τώρα, κυνηγούν το μπλογκ «το φρέσκο»,  που ανάρτησε υβριστικό σχόλιο για τον Βαγγέλη…Τον οποίον Βαγγέλη στο μεταξύ, κάποιοι άλλοι -στο άλλο άκρο αυτοί, τον αγιοποίησαν, τον θεοποίησαν!
Αλέξανδρος
Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Εξάλλου άλλο σάτιρα που έκανε ο ''γέροντας παστίτσιος'' και άλλο άγριο βρίσιμο και χυδαιολογία που έκαναν τα ορκ του ''φρέσκο''. Συμφωνώ με την επισήμανση που κάνεις σχετικά με την ομαδική παράκρουση κάποιων που δεν διστάζουν να βάλουν φωτοστέφανα παντού.
Panagiotis Michalopoulos
Η σελίδα γέροντας Παστίτσιος, είχε μια σιχαμερή εικόνα του γέροντα, μια φωτογραφία του πρόσωπου του δηλαδη, που ήταν… μια τρύπα με παστίτσιο! Στο προφίλ αυτό το κολάζ! Μαζί δε, δίπλα, είχε και την Παναγία και το Χριστό, σαν τέρατα. Είχε δε και αναρτήσεις σχολίων με φρικτές βλασφημίες κατά του Χριστού και της Παναγίας!
Michelos
Έχω κάθε δικαίωμα να μην σέβομαι αυτό που πιστεύουν οι άλλοι. Έχω δικαίωμα να πω ότι θέλω και να κριτικάρω την θρησκεία σου είτε αυτή είναι ο χριστιανισμός, είτε ο ισλαμισμός, είτε ο βουδισμός. Οι ιδέες δεν έχουν δικαιώματα, οι άνθρωποι έχουν.
Panagiotis Michalopoulos
Έτσι είναι Michelo!
That'sme
κι εγώ διαφωνώ με τον ντόρο και την εμπορική εκμετάλλευση του Παϊσίου αλλά τουλάχιστον έχω μάθει να σέβομαι την μνήμη των νεκρών και να τα βάζω μόνο με ζωντανούς που μπορούν να μου απαντήσουν και όχι να σπιλώνω νεκρούς. Ντροπή σου.
Panagiotis Michalopoulos
Να ντρέπεσαι πρέπει, που έχεις το θράσος και μιλάς έτσι με ένα τουλάχιστον δημόσιο πρόσωπο, ενώ εσύ φοράς την κουκούλα της ανωνυμίας με το ψευδώνυμο σου.
Και πράγματι ένα νεκρό τον σέβεται κανείς, εκτός κάποιων εξαιρέσεων όπως τον Χίτλερ να πούμε, τον οποίον όμως κάτι σαν εσένα -με κουκούλα, μάλλον θα τιμούν!
Τον νεκρό Παΐσιο λοιπόν, το βλαμμένο το ξεμωραμένο και μωροφιλόδοξο αυτό ανθρωπάκι, που ήταν και είναι άκακο, και το λυπόμαστε και το αφήνουμε ήσυχο. Εκείνο που πολεμάμε είναι ένα όρθιο κτήνος, ένα επικίνδυνο ζόμπι με το όνομα αυτό, ένα κατασκεύασμα των χριστιανο-φασιστών στο οποίο έχουν φορτώσει την πάσαν αίρεση και κακοδοξία…
Και ως εκκλησιαστικό πρόσωπο εγώ, έχω ιερό χρέος και καθήκον (ως ιεραπόστολος, ως κατηχητής, και ως Αναγνώστης της ορθόδοξης εκκλησίας) να τα στηλιτευω όλα αυτά…
Υπέρ της πίστης μου της ορθόδοξης. Καταλάβατε;
That'sme
Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις νεκρούς; Δεν σέβεσαι τίποτε!
Στράτος Τζώρτζογλου.
ksenofonkas  προς That'sme
Ρε δε γαμιούντε που θα τους σεβαστώ κιόλας. Ποιούς ρε? Κατ'αρχάς αυτοί ποιόν σεβάστηκαν? Σεβάστηκαν τους πολιτισμούς που έχουν καταστρέψει? Τον δικό μας πολιτισμό τον σεβάστηκαν? Αλλα αν είσαι ανιστόριτος βλάκας και κολλημένος, χριστιανός θα είσαι, τι θα είσαι... Έχετε καταντήσει σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τους ισλαμιστές, μόνο που αυτοί έχουν και τ'αρχίδια να πεθάνουν για τις μαλακίες που πιστεύουν. Κανένας σεβασμός σε δολοφόνους ολόκληρων λαών, σε αυτούς που λοβοτόμησαν πνευματικά ολόκληρο πλανήτη.
Panagiotis Michalopoulos
That'sme = Στράτος Τζώρτζογλου; Ο ηθοποιος του οποιου φαν ηταν ο Χριστοδουλος; Ο γυμνιστης; Χα!
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
αμα σε πετυχω στο δρομο θα μετανοιωσεις πολυ για αυτά που γραφεις μιχαλοπουλε! …και να ξερεις... ΘΑ σε πετυχω καπου....
Panagiotis Michalopoulos
Σιγά μωρέ Παπαδόπουλε (αν και για «μωρή», -με ψεύτικο αντρικό προφίλ, σε κόβω)! Θα σου σκιστεί το καλσόν σου, έτσι που τραβιέσαι και χτυπιέσαι! Χα!
ONHΣΙΜΟΣ
Αν ήταν έτσι οι κατηχητές τα παιδιά θα προτιμούσαν να είναι παγανιστές σήμερα!!

Κρίμα που δεν έμαθες τίποτα δίπλα στον Άγιο φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη.
Panagiotis Michalopoulos
Μαθητές μου -κατηχητόπουλα, παιδιά του δημοτικού σχολείου ακόμα τότε, όταν εγώ σπουδαστής ακόμα (1965) ξεκίνησα την κατήχηση στον ιερό ναό Εσταυρωμένου του Αιγάλεω, κατάφερανvκαι έγιναν λαμπροί επιστήμονες…
Η επικοινωνία μας συνεχίστηκε με καθημερινή αλληλογραφία, ακόμα και όταν υπηρετούσα τη θητεία μου. Μετά, πήγαν και για μάστερ στο εξωτερικό… Επέστρεψαν και με τίτλους πανεπιστημιακού δασκάλου ακόμα, συνέχιζαν να με εκτιμούν, ακόμα δε και συνεργάζονται μαζί μου, μέχρι και πρόσφατα εδώ στην ενορία μου στο κατηχητικό της αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης! Τιμητικός δε καλεσμένος μου, μια Κυριακή πρωί, ήταν και ο αείμνηστος θεολόγος Νίκος Σωτηρόπουλος για τον οποίον έκλεισα προσωπικά τον κινηματογράφο «Σοφία», στη πλατεία αγίας Τριάδας, στην ομιλία του οποίου με θέμα «Ελεύθερη και Ζωντανή Εκκλησία», παρευρέθηκε και ο προϊστάμενος μου ο τοπικός Επίσκοπος Χρυσόστομος Βούλτσος!
Όσο για τον Καντιώτη, όσο ήταν μαζί μου (κρατούσα το βιβλιοπωλείο της αδελφότητας τότε) έμαθε από εμένα να είναι λιγότερο φασίστας, λιγότερο αρχομανής!
ONHΣΙΜΟΣ
Δηλαδή βρε αδερφέ ο Άγιος Φλωρίνης μάθαινε απο σένα? Εσύ έμαθες τίποτα απο αυτόν?
Panagiotis Michalopoulos
Ναι έμαθα, και επαναλαμβάνω κάθε μέρα από τότε (1963) το σύνθημα του, στη ομιλία του στο συλλαλητήριο, για την κάθαρση της εκκλησίας, στο θέατρο Ακροπόλ στη Αθήνα! Είπε: «Δεν θέλουμε μια εκκλησία των πούστηδων, των πούστηδων, των πούστηδων!»
Panagiotis Michalopoulos
«Ονήσιμε», είσαι εσύ που ασχολείσαι με τους κρατούμενους; Το γνωστό σωματείο που μαζεύει χρήματα για αυτούς; Αν ναι, εσύ τι κερδίζεις; Έχεις σχέση με τον Μπουρμπαχάκη;
Invisible Angels
Δεν ντρέπεσαι, να βρίζεις τον γέροντα Παΐσιο, έναν άνθρωπο που δεν ζει πια; Δεν είσαι άνθρωπος εσύ!
Shinigami Ryuk προς Invisible Angels
Ρε πάτε καλά ρε? Δηλαδή μας λες ότι δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ψυχασθενή δολοφόνο,φασιστόμουτρο,παρανοϊκό που αιματοκύλισε τον κόσμο,σκατόφατσα και σκατάνθρωπο τον Χίτλερ επειδή δεν ζει πια????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, λοιπόν άκου αυτό. Επειδή εσύ ζεις είσαι ένας ηλίθιος μικροαστός και άκρως επικίνδυνος για όλους τους υπόλοιπους που ζουν στην ίδια κοινωνία με εσένα.
Panagiotis Michalopoulos
προς Invisible Angels  
Εγώ είμαι άνθρωπος, και φαίνομαι! Δεν κρύβομαι! Εσύ τώρα, τι είσαι να πούμε και ντρέπεσαι και κρύβεσαι, μωρή «αόρατε άγγελε»;
Είσαι μήπως κάτι σχετικό με αυτά τα ξεβράκωτα τα αγγελάκια, αυτά με το τουρλωμένο γυμνό κωλαράκι, που όταν εμφανίζονται τα ζωγραφίζουν οι ανώμαλοι παπικοί σε εικόνες και τα χαζεύουν, τα προσκυνούν, τα φιλούν και τα λατρεύουν στις εκκλησίες τους;
Χα!
Γιώργος
Έχετε σπουδαίο βιογραφικό, γιατί δεν ασχολείστε με την πολιτική?
Panagiotis Michalopoulos
Ασχολούμαι καθημερινά με την πολιτική (ενημερώνομαι, παίρνω θέση, σχολιάζω, επαινώ, επικρίνω, κλπ), όχι λόγω βιογραφικού, αλλά λόγω του ότι είμαι βαθειά πολιτικοποιημένο άτομο με ενδιαφέροντα για τη σχέση πολιτικής και θρησκείας, πολιτικής και κοινωνίας, πολιτικής και έθνους.
Δεν ασχολούμαι όμως με τα εσωκομματικά (σαν κομματικό πρόσωπο, που... δεν είμαι), διότι ως χριστιανός δεν εκφράζομαι από κανένα κόμμα.
Ναυαρχος
Πήγαινε ζήσε εκτός αστικού κέντρου , γιατί οι ψεκασμοί σε πιάνουν πιο πολύ από μερικούς άλλους....Ρε τι κάνει ένα pc στα χέρια ενός συνταξιούχου ....
Panagiotis Michalopoulos
Mε το pc του αυτό, ο Μιχαλόπουλος έβγαζε το ψωμί του, για πολλά χρόνια πριν γίνει συνταξιούχος. Με το εργαλείο αυτό στο γραφείο του, μελετούσε και σχεδίαζε την κατασκευή για διεθνή αεροδρόμια σε όλο το κόσμο… Τελευταίο δε, το αεροδρόμιο μας στα Σπάτα -ως στέλεχος με την Χοχτιφ.
Εlia Papa
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!! ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΕ;;;ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ(ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ),ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ,ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΗΣ, (ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΩΣΗ)!!!
ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

CatchUpλιάς προς Εlia Papa
Έλια, ο γέροντας τα είχε π(ι)ει όλα!!

Μαρία
Οι χαρακτηρισμοί είναι απρεπέστατοι. Ίσως κάποιοι να εκμεταλλεύτηκαν τις απόψεις του γέροντα-κάτι που και ο ίδιος νομίζω το είχε διαπιστώσει- είτε προς όφελός μας, είτε εξυπηρετώντας δικούς τους σκοπούς. Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να μιλούμε κατά αυτόν τον τρόπο και μάλιστα για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ζει πια...
Panagiotis Michalopoulos
Ο άνθρωπος αυτός δεν ζει Μαρία, ζει όμως ένα σκιάχτρο που έφτιαξαν γι αυτόν, ένα σκιάχτρο του συνονθύλευμα με αυτά που τάχα είπε ή έκανα ή προφήτευε τάχα… Και όλο αυτό το τέρας, όλες αυτές οι ανοησίες και οι πλάνες, αγιοποιήθηκαν μαζί του κι αυτές πρόσφατα! Αυτό προσπαθούσαμε να αποτρέψουμε, αυτόν τον Παΐσιο ζόμπι -κατασκεύασμα των χριστιανο-φασιστών πολεμούσαμε και πολεμάμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: