Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Πάνε και αυτοί οι χαιρετισμοί. Του χρόνου πάλι! (αυτοί οι φετινοί πάντως, σημαδεύτηκαν –επισκιάστηκαν από την τεράστια σε αξία παντόφλα του «αγίου» Παϊσίου!)

Νέα Ανάρτηση:
Σοφία Καραίσκου
απόψε:
Όποιος πάει στους χαιρετισμούς ας δώσει κι απο μένα.
Panagiotis Michalopoulos

Πάνε και αυτοί οι χαιρετισμοί. Του χρόνου πάλι! 
Και ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα πάψουν επιτέλους να είναι τόσο αιρετικοί και βλάσφημοι για την Παναγία!
Σοφία Καραίσκου

Παναγιώτη..είδες κάποιον να βλαστημά? για χαιρετίσματα λέμε με πολυ χιούμορ αλλά και πολυ κόσμια
Panagiotis Michalopoulos

Δεν αναφέρομαι σε εσάς αγαπημένη φίλη!
Σοφία Καραίσκου
:-)
Panagiotis Michalopoulos

Αναφέρομαι στους σημερινούς παπάδες της κάποτε ορθόδοξης εκκλησίας που φαίνεται ότι ταυτίστηκαν πια κανονικά με τον παπισμό… Που στην ακολουθία των χαιρετισμών έχουν βάλει αιρετικά κείμενα, που παρουσιάζουν την ταπεινή κόρη την Μαριάμ σαν σούπερ-γουμαν, σαν θέα, σαν ανώτερη και από τον Χριστό! Το ομολογούν και το ψέλνουν δεσποτάδες, παπάδες και ψάλτες! Σήμερα δε, στη μετάδοση της ακολουθίας από το 4Ε, το κήρυξε κιόλας ο λειτουργός αρχιμανδρίτης στην ομιλία του! Δυστυχώς!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ακούσαμε λοιπόν στους τελευταίους χαιρετισμούς, αυτόν τον ανεκδιήγητο αρχιμανδρίτη της αδελφότητας γυναικών «η αγία Λύδια» Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης...

Σοφία Καραίσκου
ολο το κακό που έχουν κανει αιώνες τωρα μακάρι όλο κι όλο να ηταν αυτό
Panagiotis Michalopoulos
Πάντως αυτοί οι φετινοί χαιρετισμοί, σημαδεύτηκαν –επισκιάστηκαν από την τεράστια σε αξία παντόφλα του «αγίου» Παϊσίου!
Η οποία σκανδάλισε και αποσύρθηκε χθες, από το να προσκυνείται σαν ιερό λείψανο. Σκανδάλισε με την ταπεινότητα της! Πού να ήξεραν όμως όλοι αυτοί, την τεράστια δύναμη αυτής της παντόφλας. Αν και απλή -πλαστική, αφού την φορούσε στο πόδι του ο σούπερ άγιος της σύγχρονης εκκλησίας, είχε πάρει και πολλά από τα δικά του χαρίσματα. Μπορούσε και εκείνη να βρίσκεται ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του πλανήτη, κάτι που κατάφερνε ο γέροντας σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία του.
Μπορούσε να υπερίπταται αυτή η παντόφλα, και να ταξιδεύει ακόμα και μέσα στο χρόνο! Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι σύμφωνα με τους οπαδούς του Παΐσιου, ο γέροντας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και της NASA, ακόμα! Για τα ταξίδια του σαν αυτά με τους αστροναύτες του Star Trek, που διακτινίζονταν (όπως ο captain spock, κλπ) στη γνωστή σειρά επιστημονικής φαντασίας.

 
Ανώτερη όμως του captain spock, η παντόφλα του Παΐσιου, ταξίδευε και ταξιδεύει παντού…
Και στο μέλλον φυσικά, μέχρι και τη Δευτέρα Παρουσία, αλλά και στο παρελθόν, 2.000 πριν, στην Πρώτη Παρουσία… Η παντόφλα του αγίου είχε γίνει αντικείμενο θαυμασμού, και, από τους μαθητές του Κυρίου στους οποίους εμφανιζόταν, και λατρευόταν ανάλογα! (δες σχετική εικόνα)
Δεν αγιοποίησε λοιπόν κάποιο τυχαίο πρόσωπο τις προάλλες (και συγκεκριμένα τον περασμένο κουτσο-μήνα, Τρίτη και 13) ο οικονομικός πατριάρχης! Τον γ. Παΐσιο αγιοποίησε, τον νέο Χριστό, έναν ήρωα της εκκλησίας μας, με… παντούφλες!

https://www.facebook.com/skaraiskou/posts/1114676565225210 
Ελευθέριος Καραβασίλης
Ιερή παντόφλα ? 
Και αν είχε η παντόφλα πατήσει σε σκατά ; 
Αρα μπορουμε και να εχουμε ιερές κουραδες παντόφλας ? 
Βοήθεια μας ....
:-)
https://www.facebook.com/www.toxwni.gr/posts/967940679885323

Ixion Mystic
Σιγά σιγά θα μας θέσουνε και την τρύπα του για προσκύνημα τα ζωα
http://www.toxwni.gr/more/item/46102-mazepsan-tis-pantofles-tou-geronta-paisiou-pou-tethikan-se-laiko-proskynima

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ακούσαμε λοιπόν χτες στους τελευταίους χαιρετισμούς, αυτόν τον ανεκδιήγητο αρχιμανδρίτη της αδελφότητας γυναικών «η αγία Λύδια» Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, τον είδαμε στο κανάλι «4Ε», και τον ακούσαμε στην ομιλία του να λέει με καμάρι ότι…
«Η Παναγία είναι μάνα μας γι αυτό και ο πιστός λαός της ορθόδοξης εκκλησίας την θεώρει τόσο κοντά του… Ακόμα πιο κοντά και από τον ίδιο τον Χριστό! Γι αυτό και σε εκείνη καταφεύγει για όλα του τα προβλήματα, σε αυτήν πάντα προσεύχεται, αυτήν πάντα επικαλείται!»
Αυτόν τον ορθόδοξο» αρχιμανδρίτη, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους «ορθόδοξους» παπάδες, μαζί με τους υπόλοιπους «ορθόδοξους» δεσποτάδες, και τους «ορθόδοξους» ψαλτάδες, έψελναν το «Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον ημάς», και το «… και σώσον ημάς, Παναγία Παρθένε!»
Πλήρης ταύτιση δηλαδη με τον παπισμό που θεώρει θεά την Παναγία!