Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ακούσαμε λοιπόν χτες στους τελευταίους χαιρετισμούς, αυτόν τον ανεκδιήγητο αρχιμανδρίτη της αδελφότητας γυναικών «η αγία Λύδια» Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Πάνε και αυτοί οι χαιρετισμοί. Του χρόνου πάλι! (αυτοί οι φετινοί πάντως, σημαδεύτηκαν –επισκιάστηκαν από την τεράστια σε αξία παντόφλα του «αγίου» Παϊσίου!)


P. MICHALOPOULOS είπε...
Ακούσαμε λοιπόν χτες στους τελευταίους χαιρετισμούς, αυτόν τον ανεκδιήγητο αρχιμανδρίτη της αδελφότητας γυναικών «η αγία Λύδια» Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, τον είδαμε στο κανάλι «4Ε», και τον ακούσαμε στην ομιλία του να λέει με καμάρι ότι…
«Η Παναγία είναι μάνα μας, και γι αυτό και ο πιστός λαός -της ορθόδοξης εκκλησίας, την θεώρει τόσο κοντά του… Ακόμα πιο κοντά και από τον ίδιο τον Χριστό! Γι αυτό και σε εκείνη καταφεύγει για όλα του τα προβλήματα, σε αυτήν πάντα προσεύχεται, αυτήν πάντα επικαλείται!»
Αυτόν τον ορθόδοξο» αρχιμανδρίτη, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους «ορθόδοξους» παπάδες, μαζί με τους υπόλοιπους «ορθόδοξους» δεσποτάδες, και τους «ορθόδοξους» ψαλτάδες, έψελναν το «Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον ημάς», και το «… και Σώσον ημάς, Παναγία Παρθένε!»
Πλήρης ταύτιση δηλαδη με τον παπισμό, που θεώρει θεά την Παναγία!

(28 Μαρτίου 2015 - 12:39 μ.μ.)
http://xairete.blogspot.gr/2015/03/blog-post_459.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: