Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

(Δολοφονικό μένος!) Giannis Kritsotakis: «Βλαμενε, μαλον ΒΛΑΜΕΝΕ, χριαζεσαι οπως δηποτε μια τρυπα στο κεφαλι για να φυγει η βρωμια.» (απειλές από οπαδό του γ. Παΐσιου, προς τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο)

Panagiotis Michalopoulos
Γεροντας Παΐσιος εναντίον Γιωργάκη Σαολίν
https://www.youtube.com/watch?v=5CvnyBsZ5eo
 

Δολοφονικό μένος!
Giannis Kritsotakis:  Βλαμενε, μαλον ΒΛΑΜΕΝΕ, χριαζεσαι οπως δηποτε μια τρυπα στο κεφαλι για να φυγει η βρωμια. 
(απειλές από οπαδό του Παΐσιου, προς τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο)
Βλαμενε, μαλον ΒΛΑΜΕΝΕ, χριαζεσαι οπως δηποτε μια τρυπα στο κεφαλι για να φυγει η βρωμια.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Liapis
Πες μας τι πίνεις ρε Μιχαλόπουλε...πρέπει να το έχεις κατεβάσει μονοκοπανιά...χα χα 
Panagiotis Michalopoulos
κ. Παναγιώτη Λιάπη, μήπως έχεις καμιά συγγένεια με τον αρχιεπίσκοπο μας, τον κ. Ιερώνυμο Β' (κοσμικό όνομα Ιωάννης) Λιάπη;
Panagiotis Liapis
Γνωρίζω το κοσμικό του όνομα. Όχι καμμία συγγένεια. Ο γέροντας Παϊσιος έχει πει πολλά που θα έπρεπε να τα ακούμε με προσοχή. Το αν κάποιοι έχουν κάνει καραμέλα και παρερμηνεύουν αυτά που λέει δινουν τροφή για απαξίωση. Άγιος δεν είναι αυτός στην εικόνα. Ο γέροντας αν και μοναχός, αφουγκράστηκε σε μεγάλο βαθμό την κοινωνία και με τις διδαχές του δείχνει τον δρόμο. Επιλογή του καθενός είναι αν θα ακολουθήσει το δρόμο που του δείχνει σε κάθε περίπτωση ή όχι.
Panagiotis Michalopoulos

Η Εκκλησία όμως αγαπητέ, δεν αγιοποίησε τον γ. Παΐσιο για τα «λίγα και καλά» ασήμαντα που είπε και έκανε, σπουδαία βέβαια συγκρινόμενα με την άκρα ασχετοσύνη του και την μεγάλη αγραμματοσύνη του.
Τον αγιοποίησε και μάλιστα αντικανονικά -σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από όλη αυτήν την προπαγάνδα για τα πολλά εξωφρενικά που (οπαδοί του και άλλοι) λένε ότι είπε ή έκανε.
Τον αγιοποίησε, κάτω από αυτήν την πίεση, και μετά από όλη αυτήν την μεγάλη επιχείρηση για την εμπορευματοποίηση του γέροντα, αυτά τα 20 χρόνια. Τόσο λοιπόν η πίεση αυτή, ότι έχουμε να κάνουμε με έναν σούπερ άγιο, αλλά και τα 30 αργύρια (που μάλλον θα ήταν ράβδοι χρυσού) έκαναν το πατριαρχείο να συμφωνήσει (αρνιόταν πεισματικά τα 3 τελευταία χρόνια), και να δεχτεί να υπογράψει την αγιοκατάταξη του.
Και εδώ είναι το σκάνδαλο! Λίγοι ξέρουν τον αληθινό Παΐσιο για αυτά που πραγματικά είπε και έκανε σαν καλό γεροντάκι, και οι πάντες ξέρουν τον ψεύτικο, τον πλαστό, τον ανόητο, τον ψευδοπροφήτη, τον αιρετικό, αυτόν που τόσα χρόνια τώρα μας πλασάρουν οι άθλιοι προβοκάτορες στον εκκλησιαστικό χώρο.
Θα έπρεπε λοιπόν η Εκκλησία, όπως κάνω εγώ εδώ και 10 χρόνια, να έχει ξεχωρίσει το σιτάρι από το άχυρο. Θα έπρεπε -πριν από την ανακατάταξη, να είχε ενημερώσει το ποίμνιο για την πλάνη αυτή. Δεν μπόρεσε όμως ή δεν ήθελε, τόσο από δειλία για να μην έρθει σε σύγκρουση με τους φανατικούς γεροντο-λάτρες (που μπορούν και φόνο να κάνουν υπερασπιζόμενοι την ψεύτικη φήμη για έναν γέροντα τους), όσο και για το ότι συμμετείχε και αυτή, επίσημα, στην αποχαύνωση του κόσμου, συμμετείχε στη μάσα, στα κέρδη, που επέφερε όλη αυτή την Παϊσιο-προπαγάνδα.
Και τώρα, αφού σύμφωνα με την Εκκλησία «αληθινή τιμή αγίου είναι η μίμηση του αγίου», τι έχουμε; Έχουμε πλέον μια εκκλησία χουντο-σκατο-κωλογερο-καλογερική Εκκλησία, σαν τον κατασκευασμένο από τους χριστιανο-φασίστες «άγιο» με τον οποίον και ταυτίστηκε! Έχουμε πλέον μια Εκκλησία «του κώλου», όπως την αποκαλώ καθημερινά τα 10 τελευταία χρόνια, και τη φορά αυτή Εκκλησία «του κώλου», με την υπογραφή του Βαρθολομαίου (από την Τρίτη και 13 του περασμένου Ιανουαρίου).

Panagiotis Liapis
 Άποψη σου..Είναι η δική σου σκοπιά στα γεγονότα. Ο καθένας ερηνεύει τα γεγονότα από το δικό του πρίσμα κάποιες φορές..
https://www.facebook.com/events/518702748270489/permalink/518731818267582/

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Panagiotis Michalopoulos: 1. Άλλος απειλούσε ότι θα με θάψουν κάτω από όγκους χώματος για αυτήν την ασέβεια μου στον άγιο. 2. Άλλος ότι με εμένα θα αναγκαστούν να πάνε φυλακή για φόνο. 3. Ένας τρίτος δε, ότι θα μου ανοίξει μια τρύπα στο κεφάλι!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Καλημέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: