Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μήπως λοιπόν πρέπει να ξαναπάει σε εκλογές ο Τσίπρας ώστε να απαλλαγεί από τα βαρίδια...

Ο Giannis Rombos κοινοποίησε τη φωτογραφία του Panagiotis Michalopoulos.
14 λεπτά πριν


ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κ. Γαβράς: "Ιδεολογικό θέμα για την Ευρώπη η αποτυχία Τσίπρα"
«Άρχισε να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις του. Δεν θα καταφέρει ίσως τα πάντα, αλλά το σημαντικό είναι να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει» δηλώνει για την προσπάθεια του κυβερνώντος κόμματος ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, προσθέτοντας: «Αυτό που συμβαίνει σε τρία ή τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες είναι μια τραγωδία. Εγκρίνω τη βούληση του Τσίπρα να βγάλει τη χώρα από τα νύχια της τρόικας»
Τονίζει ακόμα πως: «Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια συντηρητική Ευρώπη, η οποία δεν έχει κανένα λόγο να αφήσει τον Τσίπρα να επιτύχει, έστω και μόνο για ιδεολογικούς λόγους».
ΠΗΓΗ: Koutipandoras

Giannis Rombos
 ...εγω τι να πω..... τα ειπε ολα ο Γαβρας...
Panagiotis Michalopoulos

Είναι βλέπετε και η έλλειψη αριστερής αυτοδυναμίας. Είναι η στήριξη στο δεκανίκι του δεξιού Καμμένου. Ο οποίος Καμμένος προεκλογικά ζητούσε τη ψήφο μας για να μπορεί όπως έλεγε σε ενδεχόμενη συνεργασία με τον Τσίπρα να μπορεί να τον φρενάρει (θυμάστε το σποτάκι με το τρενάκι), να του βάζει κόκκινες γραμμές.
Άνθρωπος του παπαδαριού λοιπόν ο Καμμένος, και έχει δηλώσει ότι δεν θα αφήσει τον Τσίπρα να βάλει χέρι στην Εκκλησία, να την φορολογήσει! Άνθρωπος του κεφαλαίου ο Καμμένος, από το τζάκι του μπαμπά του, δεν θα αφήσει να φορολογηθούν βιομήχανοι και εφοπλιστές με το επιχείρημα ότι τότε θα πάρουν όλα τα λεφτά τους από τις τράπεζες!
Μήπως λοιπόν πρέπει να ξαναπάει σε εκλογές ο Τσίπρας ώστε να απαλλαγεί από τα βαρίδια, τόσο της συγκυβέρνησης όσο και της κουμμουνιστικής πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφιαζάνης, Γλέζος, κλπ) που από τώρα άρχισαν να του τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια; Ε;
Giannis Rombos

σε εκλογες θα παει μονο για να κερδισει χρονο (απο τους γερμανους) , εσωκομματικα υπαρχει γαληνη ,οσο κι αν φαινεται απ εξω διαφορετικα !
https://www.facebook.com/giannis.rombos.9/posts/10203326551591852

Δεν υπάρχουν σχόλια: