Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ένας δημόσιος υπάλληλος, «ο τρελός του χωριού» της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο διαβόητος Δεσπότης-Παναγιώτης Φούντας (παρατσούκλι Ιερεμίας) αυθαδίασε με απύθμενο θράσος, σε ένα ανώτερο του πρόσωπο, σε έναν ύψιστο πολιτειακό θεσμό, στην πρόεδρο της βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου! Ποια θα είναι τώρα η ποινή του; Θα συνεχίζει το κράτος να τον μισθοδοτεί;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης ΕλλάδοςΙερώνυμος με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τα όσα διημείφθησαν στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλόπολης, όπου την Κυριακή τελέσθηκε μνημόσυνο για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες της Κατοχής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αρχιεπισκοπή, ο αρχιεπίσκοπος παρέπεμψε το θέμα προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας χαρακτήρισε «αλειτούργητους» τους επίσημους που παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο, μεταξύ των οποίων ήταν και η πρόεδρος της Βουλής, εξαιτίας του γεγονότος ότι καθυστέρησαν στην προσέλευσή τους.

Οι χαρακτηρισμοί του μητροπολίτη προκάλεσαν την αντίδραση των επισήμων, οι οποίοι και αποχώρησαν από την εκκλησία.
ΣΧΟΛΙΑ:
ευη κεραμαρη
ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Panagiotis Michalopoulos

Αυτό είναι αγαπητή Εύη, και το μοναδικό του προσόν. Το προσόν του αλλοπρόσαλλου ανθρωπου.
Προσόν, που του το αναγνώρισαν οι συνάδελφοι του, οι δεσποτάδες της κακιάς ώρας κι αυτοί… Αυτοί, της «Εκκλησίας» -που λες κι εσύ… Το μόνο προσόν που είχε, για να γίνει κι αυτός συνάδελφος τους, Δεσπότης.
Ξέρεις Εύη, όταν δεν εκλέγουν κάποιον ομοφυλόφιλο, είτε από φιλάδελφο, είτε για να τον έχουν στο χέρι, εκλέγουν κάποιον με σαλεμένο το νου, για να μπορούν κι αυτόν να τον μανιπουλάρουν!
Τέτοια (του τρελού του χωριού) είναι η περίπτωση του μητροπολίτη Ιερεμία. Μια σταδιοδρομία σχιζοφρένειας… Από έγκλειστος στο ίδρυμα του Καντιώτη στην Αθήνα, νεαρός λαϊκός τότε, βρέθηκε μετά αρχιμανδρίτης στην Μάντρα Αττικής, να εκδίδει ένα αλλοπρόσαλλο φυλλάδιο. Μετά, μεταφέρθηκε στον Πειραιά και από εκεί για τις πολλές κλάψες του τον έκαναν και μητροπολίτη, πακέτο μαζί με την έδρα καθηγητή που του έδωσαν!
Και του έδωσαν για μητρόπολη την περιοχή όπου σε μια εκκλησία διαφημίζεται ότι ανωμάλως πως, φυτρώνουν… δέντρα στα κεραμίδια! Χα! Κι αυτού του Δεσπότη τα μυαλά είναι πάνω από τα μαλλιά, εδώ και πολλά χρόνια τώρα!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/850428631686484

5 σχόλια:

stavroula είπε...

Ολα καλα και αγια για την νεα προεδρο της βουλης. αλλα τους βοθλευτες χρυσαυγιτες και προφυλακισμενους τι τους θελει?

Χαιρετε και παλι, κλεισμενοι στα χιονια

P. MICHALOPOULOS είπε...

1. Και σε εμάς εδώ Σταυρούλα, άλλαξε πάλι σήμερα το καιρικό σκηνικό. Το χθεσινό ηλιόλουστο ανοιξιάτικο τοπίο το διαδέχτηκε σήμερα μια συννεφιασμένη φθινοπωρινή μέρα. Και θα έχουμε λέει, κι άλλα κρύα λίαν προσεχώς. Και για εμάς το κρύο δεν είναι πολυτέλεια ξέρεις…
2. Γι αυτά που λες για τη νέα πρόεδρο, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Δεν είμαι βλέπεις και για όλα ενήμερος. Εστιάζομαι συνήθως σε εκκλησιαστικά θέματα και κάποια από τα άλλα μου διαφεύγουν.

stavroula είπε...

http://www.dimokratianews.gr/content/34119/dilosi-vomva-tis-zois-konstantopoyloy-gia-ti-hrysi-aygivideo

stavroula είπε...

http://antidras.blogspot.gr/2015/02/blog-post_25.html

Μ αρεσει κι αυτο!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ευχαριστούμε Σταυρούλα! :)