Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ανάξιος! Ανάξιος! Ανάξιος!

ΤΟ ΘΕΜΑ:
Μητροπολίτης Καλαβρίας Αμβρόσιος (κατά κόσμον Αθανάσιος) Λενής, πρώην χωροφύλακας: 

«Χθές αναστατώθηκε το Πανελλήνιο μόνο και μόνο επειδή ένας Αρχιερεύς (ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Ιερεμίας (σ.σ. ο Παναγιώτης που έγινε Δεσπότης) στάθηκε στο ύψος της αποστολής του! Προέβη σε δημόσιο έλεγχο μιάς ατόπου ενεργείας Επισήμων Εκπροσώπων του Ελληνικού Κράτους, όπως άλλωστε ώφειλε να πράξει!» 
(ΣΗΜ.: Η πρόεδρος της βουλής άργησε 10 λεπτά στο μνημόσυνο και ο τοπικός μητροπολίτης κ. Ιερεμίας Χούντας, λύσσαξε από το κακό του και έβγαζε αφρούς!)
ΔΙΑΒΑΖΩ:

Ο χρήστης Ιερά Κατήχησις κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
10 ώρες πριν.

Άξιος! Άξιος! Άξιος!
ΣΧΟΛΙΑ:
Kostas Karakasis

ΑΞΙΟΣ......
Ιωάννης Ηλιόπουλος

Μπροστά στο ανόμημα της φτωχοποίησης των Ελλήνων, ωχριά το πταίσμα της καθυστερημένης προσέλευσης του πολιτικού προσωπικού σε μία τελετή!
Panagiotis Michalopoulos

Μπράβο Γιάννη! Και -να προσθέσω, σε μια τελετή (μνημοσύνου) κατά την οποίαν η μαλακισμένη Εκκλησία διαλαλεί ότι με την ευχή του παπά, του μάγου της φυλής, σώζονται ψυχές κολασμένων και παίρνουν διαβατήριο για τον παράδεισο. Χα!
Βέβαια, η κυρία πρόεδρος της βουλής άλλη μνημόνευση είχε στο νου της. Μνημόνευση τιμής προς τους νεκρούς. 

Έτσι, όταν γύρισε την πλάτη στον θεότρελο δεσπότη, έφυγε από το ναό, και πήγε με τη συνοδεία της (πολιτικούς, στρατιωτικούς, τοπικούς παράγοντες) στο μνημείο όπου και εκεί έκανε το καθήκον της, και εκφώνησε μάλιστα και βαρυσήμαντο εθνικό λόγο. Εκεί, στο μνημείο όπου ο αφιονισμένος κ. Φούντας, δεν παρευρέθηκε! Χα!
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Xrisanthos Tsavolakis
Η τέτοιου ειδους επαρχιωτικές απόψεις και φρασεολογίες όρισμένων που τυγχάνουν εκτώς Εκκλησίας δεν εχουν καμία βαρίνουσα σημασία, απλώς ειναι γραφικές.......
Panagiotis Michalopoulos
«Εκτώς Εκκλησίας», Εκτός μορφώσεως και ορθογραφίας ο «πάτερ» Xrisanthos Tsavolakis!
 Panagiotis Michalopoulos
Ο επαρχιώτης Xrisanthos Tsavolakis: 
Τόπος διαμονής: Athens, Greece 
Τόπος καταγωγής: Heraklion, Greece 
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Xrisanthos Tsavolakis 
Αγαπητέ Γιώργο σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη αλλά εκ παραδρομής και αβλεψίας στον σχολιασμό μου τοποθέτησα το ονομάσου,σου απαντώ δημοσίως στο ευλογο παράπονό σου, πάντως ο εν λόγω σχολιασμός αφορά τον πολύ Panagiotis Michalopoulos.
Panagiotis Michalopoulos
Ολίγε παπα-Χρύσανθε, εσύ με την Σταυρούκλα του αρχιμανδρίτη! Πες αλεύρι! Η ορθογραφία σε γυρεύει! 
Ιερά Κατήχησις
Έναν με ολίγη, παρακαλώ! :)
Panagiotis Michalopoulos
Εμένα μου σώθηκε τελείως ο ολίγος παπα-Χρύσανθος! Πριν από λίγα λεπτά, μετά το πιο πάνω σχόλιο μου, έσπευσα και τον διέγραψα δια παντός, και δεν βλέπω πια τη φάτσα του και την Σταυρούκλα του! Χα! 
Ιερά Κατήχησις
Κρίμα... Εγώ παρόλα αυτά θα τον αφήσω να μπαινοβγαίνει και να σχολιάζει. Έχει πολύ πλάκα, και αυτοί που τον βάζουν ακόμα περισσότερη.:)
γιώργος γιώργος
Ρε παιδια οταν λεμε οτι οι ιερεις ειναι δημοσιοι υπαλληλοι κ οτι πληρωνονται απο τον εκαστοτε υπουργο παιδειας κ για αυτο το λογο ειναι κατωτεροι του ......εχουν σκεφτει μερικοι τι περιουσια εχει δωσει η εκκλησια στο κρατος [...] ;;;;;;
Panagiotis Michalopoulos
κ. Γιώργο,
Τι περιούσια έχει σήμερα η Εκκλησία από καταπατημένες εκτάσεις; Τι δάση, τι λίμνες και βουνά… Όλα, με τούρκικα φιρμάνια από την τουρκοκρατία την οποίαν και υπηρετησαν πιστά τότε όλοι αυτοί οι ρασοφορεμένοι γενίτσαροι! Την εποχή αυτή των 400 χρονων που την αναπολεί ο πατριάρχης Βαρθολομαίος και καταριέται τους αγωνιστές του 1821 που του την χάλασαν, και τους αποκαλεί ξεβράκωτους!
Τι περιούσια έχει η Εκκλησία από τα αναρίθμητα τάματα (κατάθεση βλακείας από ευσεβώς βλαμμένους) πολλά από τα οποία είναι αμύθητης αξίας; Αυτά, πρέπει να δημευτούν, και είναι αρκετά για να ξεπληρώσουμε το χρέος! 

Οι δε ιερείς που είναι έμμισθοι υπάλληλοι, είναι άξιοι καθαίρεσης σαν Σιμωνιακοί! Δεν πληρώνεται ο αληθινός ποιμένας! Αλλα αυτοί είναι λύκοι, που δεν αρκούνται μόνο στο μισθό, για δυο ώρες εργασίας στην κυριακάτικη λειτουργία, αλλά καραδοκούν να σε πετύχουν και σε κανένα μυστήριο, γάμου ή βάφτισης για να σε γδάρουν και εκεί, με τα λεγόμενα τυχερά τους. Ξέρετε, στα μυστήρια με τα οποία η εκκλησία μετατρέπεται σε σκυλάδικο και σε οίκο ανοχής!
https://www.facebook.com/ineuaggelistrias/posts/889464001095469

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Diogenes Dennis Jaymz
και ο αμβροσιος αναξιος
Panagiotis Michalopoulos
ΝΑΙ - ΝΑΙ - ΝΑΙ
Γιαννης Α. Μαλταμπες
Εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ;
Panagiotis Michalopoulos
Βεβαίως φίλτατε! Κι αν θέλετε μάλιστα μπορείτε και να την τεκμηριώσετε αυτήν την διαφωνία σας! Λόγιος πολιτικός είστε, νομικός είστε, μπορεί και να σας ψηφίζει ο κάθε ακροδεξιός Δεσπότης… 
Ευχαρίστως λοιπόν, θα σας ακούσουμε! Χα!
Καλημέρα σας! :)
Γιαννης Α. Μαλταμπες
[...] Επίσης πως γίνεται να ζητάς την ψήφο εμπιστοσύνης για να εκπροσωπείς έναν λαό και όταν σου την δίνει - έστω με σχετική πλειοψηφία - να αγνοείς επιδεικτικά την πρώτη του και μάλιστα αποδεδειγμένη πολλάκις ΣΤΑΘΕΡΑ του που είναι η Εκκλησία της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.[...]
Panagiotis Michalopoulos
Αποτελούσε άραγε αυτήν την «σταθερά» σας, ΚΑΙ αυτή η Εκκλησία που πριν από ένα μήνα στεφάνωσε με πασαν λαμπρότητα και επισημότητα την κ. Ζωή Κωνσταντόπουλου στο μυστήριο του γάμου, αυτήν την «άθεη» και «αλειτούργητη» κατά τον τρελάρα τον Ιερεμία;
Ο οποίος Ιερεμίας την περίμενε για να κάνει μαζί της το μνημόσυνο… και όταν αυτή άργησε για δέκα λεπτά, αυτός είχε ήδη αρχίσει κανονικά να ψέλνει τα σχετικά, τα όσα η μαύρη μαγεία της Εκκλησίας επιτάσσει για τα μνημόσυνα. 
Δεν έφυγε, ούτε ματαίωσε το μνημόσυνο, ούτε και έκλεισε την πόρτα του ναού στην «άθεη» και «αλειτούργητη»! Την περίμενε να έλθει με δεκάλεπτη καθυστέρηση (στους γάμους οι κωλοπαπάδες περιμένουν και μια και δυο ώρες τη νύφη, αν έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα τυχερά), την περίμενε λοιπόν να έλθει, για να χύσει χαιρέκακα όλο το δηλητήριο της «αγίας» μαύρης του ψυχής! 
Και όταν η Ζωή εμφανίστηκε στο ναό, ο Δέσποτας ξεκίνησε από την αρχή το τροπάριο του μνημόσυνου! Ο τρελο-θεατρίνος! 
Συμπέρασμα: Η Ζωή εκλέχτηκε δημοκρατικά στο ύψιστο αυτό αξίωμα, διότι είναι πράγματι άξια! Ο Δέσποτας εκλέχτηκε δεσποτοκρατικά, διότι είναι ένα αξιολύπητο πρόσωπο, ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=850361168359897&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: