Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μια ένταση (μόνο μια;) τη διέκρινες!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μία ένταση τη διέκρινες...
http://www.enallaktikos.gr/ar11826el_mia-entasi-ti-diekrines.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, μου είπε χθες:
Για να υπάρξει αμοιβαία αποδεκτή λύση, χρειάζεται ουσιαστική διαπραγμάτευση. Όσοι μιλούν για ρήξη, βιάζονται. Ούτε ρήξη, ούτε όμως και υποταγή.
https://www.facebook.com/papadimoulis/posts/863375140381118


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Απόψε, σας λέμε καληνύχτα, με ένα σύντομο φωτορεπόρτερ (Κεντρικό θέμα: O Βαρουφάκης, ο Ντάισελμπλουμ και το παγωτό.)

4 σχόλια:

stavroula είπε...

Για να ειμαστε και λιγο σοβαροι τωρα. Περα απ τις παλικαριες θα ηθελα και οπως πολλοι ομογενεις (ναι ολοι αυτοι οπου μεσα σε 10ετιες εφυγαν και φευγουν) ν αρχισει η νεα κυβερνηση καποια καθαρση. Οσοι φοροδιαφευγαν τοσα χρονια, σκανδαλα/μιζες, δεσποταδες που εγιναν ζαπλουτοι σε μια νυχτα κλπ Μονο και τοτε μονο θα γινουν αξιοπιστοι στα ματια του ελληνικου λαου και ψηφοφορων. Επιτελους ν αποδοθει καποια δικαιοσυνη. Οχι να μας φταινε ολο οι απ εξω.

stavroula είπε...

http://www.foreignaffairs.com/articles/142196/pavlos-eleftheriadis/misrule-of-the-few

Ενδειαφερον και το παραπανω αρθρο!
Επιτελους, δικαιοσυνη!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Άκουσε, Σταυρούλα μου!
Ανάμεσα στους απ έξω εχθρούς της Ελλάδος και στους εσωτερικούς, στην ντόπια φαυλοκρατία με τις μίζες την πλουτοκρατία, τα τζάκια, την πολιτική της πατριδοκαπηλίας και του δοσιλογισμού, υπήρχε πάντα αυτός ο ομφάλιος λώρος της στενής συνεργασίας και αμοιβαίας υποστήριξης.
Αυτόν τον ομφάλιο λώρο, τον κόβει τώρα με τσαμπουκά και αξιοθαύμαστη παλληκαριά η νέα ελληνική κυβέρνηση. Αυτή η κυβέρνηση που μέσα σε δυο μέρες απέκτησε τη λατρεία και την εμπιστοσύνη του 90% του ελληνικού λαού.
Ο γκαβός δε, έλεγαν χθες ότι προβληματίζεται από τη στάση μας αυτή απέναντι στους ξένους. Υπέθεσα κι εγώ μήπως και βρήκε το φως του και αρχίσει να υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα, αλλά έπεσα έξω. Σήμερα έμαθα ότι ο Σαμαράς τηλεφώνησε στους δυο αυτούς επισκέπτες μας τον Σουλτς και την άλλη αδελφή τον ολλανδό και… τους ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του ελληνικού λαού που αυτός εκπροσωπεί! Χα!

ΥΓ
Το ξέρεις εκείνο το ανέκδοτο με τον παπαγάλο και τους γερμαναράδες;

P. MICHALOPOULOS είπε...

stavroula είπε...
Ε, η γιαγια του εγραψε το "Ο τρελλαντωνης" Κατι θα γνωριζε.

Και παλι δεν βλεπω τον λογο να μην αποδοθει δικαιοσυηνη σε οτι αφορα την διαφθορα και φοροδιαφυγη.

P. MICHALOPOULOS είπε...
Έτερον εκάτερον! Και βέβαια θα αποδοθεί δικαιοσύνη σε ότι αφορά την διαφθορά και φοροδιαφυγή. Είναι μια από τις κύριες προεκλογικές τους δεσμεύσεις, αν δεν κάνω λάθος.

http://xairete.blogspot.gr/2015/01/blog-post_511.html