Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Του αγίου κωλο-Παϊσίου, τα εννιάμερα...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης ΕΡΤ Α.Ε. κοινοποίησε...
1 ώρα πριν
Του αγίου Παΐσιου ανήμερα
(άρθρο του Θωμά Σίδερη)
[...] Με την ανακήρυξη του γέροντα ως αγίου ικανοποιήθηκε βαθύτατα η Χρυσή Αυγή, ο Καρατζαφύρερ με το περιστέρι στους ώμους, δυο τρεις φιλοναζί δεσποτάδες (ίσως και παραπάνω), μία τουλάχιστον φυλλάδα που δίνει σε συσκευασία δώρου τις προφητείες του και φυσικά η ανεξάρτητη και τυφλή ελληνική δικαιοσύνη.

Η δικαιοσύνη που με ευκολία καθίζει στο σκαμνί τον γέροντα Παστίτσιο και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία εκδίδει χιλιάδες διαταγές πληρωμής σε βάρος πολιτών, εκπληρώνοντας έτσι τις προφητείες και δικαιώνοντας απόλυτα τους εγχώριους τραπεζίτες και τα γεράκια τους. [...] 
http://www.ertopen.com/news/ellada/koinwnia/item/29502-toy-agioy-paisioy-anhmera
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Ρε συ! 
Αυτή η φυλλάδα του βασιλο-χουντικού Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, έκανε άγιο το… άλλο φασιστόμουτρο, τον κωλόγερο Παΐσιο! 
Χα, χα! Ε, ρε… γλέντιαααα! Χα, χα!

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ "ΕΡΤ. ΑΕ":
Popi Kosmidou
Εσύ (ΕΡΤ.ΑΕ) που έγραψες αυτό το κείμενο και όλοι εσείς που το επικροτειτε νομίζετε ότι είστε...."μάγκες"; Με το να προσβαλλετε τον Άγιο Γέροντα Πα·ί·σο και την ορθοδοξία, νομίζετε ότι είστε ΚΑΠΟΙΟΙ; Μπορείτε να πιστεύετε όπου θέλετε(ή να μην πιστεύετε),αλλά οφείλετε να σέβεστε τους ανθρώπους που πιστεύουν στην Ορθοδοξία και σε οποιαδήποτε άλλη θρησκεία. Λίγη ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ...δεν βλάπτει!
Panagiotis Michalopoulos

Αυτή η σκατόφατσα, αγιοποίησε τον (γυναικείο;) σκελετό του Εφραίμ της Νέας Μάκρης… Αγιοποίησε τον μάγο Πορφύριο τον Μαλακασιανό… Και χθες, αγιοποίησε ΚΑΙ τον κωλόγερο Παΐσιο τον προστάτη των χριστιανο-φασιστών! Χα!
http://xairete.blogspot.gr/2015/01/blog-post_416.html
 

Ασημίνα Μανιου προς Popi Kosmidou
Εγώ δεν είδα πουθενά να προσβάλλει την ορθοδοξία! Ούτε τον γέροντα Παΐσιο! Το αντίθετο!! Κρίνει όσους έχουν μεσσαίωνα στον εγκέφαλό τους και ασχολούνται με προφήτες, και νευριάζουν κιόλας με όσους δεν πιστεύουν, αντί να δείξουν την αγάπη τους στους συνανθρώπους μας και να ασχοληθούν με την ανθρώπινη ζωή και με πιο σημαντικά προβλήματα, όπως λογικά θα έπρεπε να κάνουν ως πιστοί χριστιανοί! 
Δηλαδή επειδή ο αρθρογράφος δεν αποδέχεται την αγιότητα του Παΐσιου εσύ πρέπει να νιώσεις ότι σε προσέβαλαν?? 
Και αν ο Παστίτσιος, από την άλλη, είναι βλάσφημος εσένα τι σε νοιάζει? 
Δεν χρειάζεται να το πάρεις προσωπικά, αφού συνειδητά είσαι χριστιανή ορθόδοξη γιατί έχει σημασία τι λένε οι άλλοι? Ούτε ο Θεός δεν παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση (και έκφραση) άρα γιατί να παρέμβουμε εσύ κι εγώ?? 
Απλά σκέψου ως "χριστιανή ορθόδοξη" τελικά τι είναι αυτό που μετράει πιο πολύ, να προσκυνάς ή να αγαπάς?
Η κοινωνία στην οποία ζούμε, έχει ρίξει όλο το βάρος στο πρώτο και αντί για αγάπη δείχνει μίσος ή απάθεια..χριστιανοί κατά τα άλλα... Έχει δίκιο ο αρθρογράφος. Καλημέρα και σε σένα! (σορρυ για τον ενικό αλλά είναι πιο άμεσος)
https://www.facebook.com/ERTSocial/posts/771577462922077

Δεν υπάρχουν σχόλια: