Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Έστω κι αν εκείνοι είναι ουνίτες ή παπικοί αυτοί οι εξ ανατολών, κι εκείνοι, όπως εμείς, παρουσιάζουν τον ανατολίτη καβαλάρη μυστακιοφόρο "άη Γιώργη" που σκοτώνει το δράκο.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Μέχρι την Άπω Ανατολή, έφτασε η χάρη του Άι Γιώργη, με την τέχνη του να σκοτώνει δράκους!

ο Εκλεκτός συνεργάτης μας, είπε...
Καλημέρα σας.
Τώρα μάλιστα! Πώς να μην ταιριάξουμε λοιπόν με τέτοιο άη γιώργη στο παγκόσμιο συμβούλιο και στους οικουμενισμούς εναγκαλισμούς; Αχταρμάς. Όλα τα ίδια είναι. Έστω κι αν εκείνοι είναι ουνίτες ή παπικοί αυτοί οι εξ ανατολών, κι εκείνοι, όπως εμείς, παρουσιάζουν τον ανατολίτη καβαλάρη μυστακιοφόρο "άη Γιώργη" που σκοτώνει το δράκο.
Ταιριάζουμε!!! Α-Πο-ΛΥ-ΤΑ !!!
(κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι - κόλος και βρακί).

Από κει λοιπόν πήραμε τους δράκους, τα στολίσματα με τις μπιχλιμπιδωτές γιρλάντες από λουλούδια, τα κουβούκλια των εικόνων σαν του δικού μας επιταφίου, τα προσκυνητάρια, τις λαμπάδες... ή εμείς τους πήγαμε τα ειδωλολατρικά μας με τον μέγα Αλέξανδρο; είπαμε... "οι εικόνες διδάσκουν θεολογία" κούνια που μας κούναγε ... 
γι αυτό βλέπουμε και εικόνες με σπήλαια ως σταύλο (πηγή το απόκρυφο του Ιακώβου) και τρεις μάγους (πηγή τα απόκρυφα, στην πραγματικότητα από τα Ευαγγέλια δεν ξέρουμε αν ήταν τρεις ή περισσότεροι) και άγιους να σκοτώνουν δράκοντες και τον ειδωλολάτρη Πλάτωνα με φωτοστέφανα σε αγιογραφήσεις ναών! 
Αρκεί να έχουμε "αγιογραφήσει" και "υμνολογήσει" ό,τι έχουμε διαβάσει στα απόκρυφα, που γράφτηκαν π.χ. από κάποιον ψευταράκο απατεώνα που δήλωσε μετά από 3 αιώνες μ.Χ. ότι είναι ο μαθητής Ιάκωβος ... (ΧΑ), και να μας πληροφορεί κάτι που οι γνήσιοι Ευαγγελιστές δεν μας το λένε (για τους γονείς της Παναγίας ότι τάχα λεγόταν Ιωακείμ και Άννα, την δήθεν παράδοσή της και ανατροφή της στο Ναό, το ότι ο Ιωακείμ ήταν μεγάλος σε ηλικία και χήρος) ή να μας αποκαλύπτει τη μορφή και τον βίο κάποιου αγίου, αρκεί να τον είδε σε όραμα κάποια ηλικιωμένη, ή αρκεί με το έτσι θέλω κάποιος αγιογράφος να "αγιοποίησε" τους αρχαίους ειδωλολάτρες ... 
Άραγε εκτός από τα απόκρυφα ψεύτικα και σατανικά "δήθεν ευαγγέλια", αναφέρεται σε κάποιο αληθινό Κανονικό Ευαγγέλιο ο Ιωακείμ και η Άννα της υμνολογίας και των εορτών μας; ... Αν οι Ευαγγελιστές δεν θεώρησαν χρήσιμο να αναφέρουν τα ονόματα των γονέων της Παναγίας, γιατί να εμπιστευτώ ως έγκυρες τις πληροφορίες ενός απατεώνα που μετά από 3 αιώνες δηλώνει "είμαι ο απόστολος Ιάκωβος" ... μόνο και μόνο για αυτό, το ότι θέλει να πλαστογραφήσει το Θεόπνευστο Γνήσιο Ευαγγέλιο και την Θεόπνευστη Καινή Διαθήκη, θέλοντα να παρεμβάλλει ως έγκυρες και θεόπνευστες τις κακοδοξίες του, ανήκει ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κάθε πληροφορία που μας παρέχει ο απατεώνας. 
Και αν ως εκκλησία κάναμε κάποτε λάθος και την πληροφορία του την δεχτήκαμε ως έγκυρη στις εικόνες και στην υμνολογία, καλύτερα να επισημάνουμε την "αυθαιρεσία" ή ακόμα και να επανορθώσουμε, παρά να επιμένουμε στη απάτη, δίνοντας μάλιστα κύρος και ισχύ στο απόκρυφο ως "πηγή ιστορικών πληροφοριών"... (από τον απατεώνα πλαστογράφο συγγραφέα του που με τις ανοησίες που γράφει πιθανώς να θέλει να πλήξει σοβαρά την αξιοπιστία, εγκυρότητα, όλων των κανονικών Ευαγγελίων) αναρτώντας το κείμενό του σε επίσημη εκκλησιαστική ιστοσελίδα. 
Εκτός αν μας αρέσουν τα παραμύθια ... και μάλλον μας αρέσουν. 
Σ' Εκείνον όμως αρέσουν;

http://xairete.blogspot.gr/2014/12/blog-post_485.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: