Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Για γέλια και για κλάματα η «Εκκλησία» μας: Διαβάζω για τα «όσα έγιναν» στο γάμο –οπερέτα, της Ζωής Κωνσταντοπούλου". (Παρευρέθη και ο πρόεδρος του Σύριζα. Οι καλεσμένοι, πέταξαν ρύζι και μέσα και έξω από την εκκλησία για να ριζώσουν τα παιδιά!)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Kontra Channel
1 hr ago

Όσα έγιναν στο γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές του γαμήλιου μυστηρίου ήταν εκείνη όταν ο παπάς που πάντρεψε το ζευγάρι στο τέλος του γάμου ευχήθηκε στους νιόπαντρους να ζήσουν και σύντομα να σφραγίσουν την ευτυχία τους και με ένα παιδί.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλεσμένοι φρόντισαν να ευχηθούν στο ζευγάρι να ζήσει με τον πατροπαράδοτο τρόπο -παρόλο που έχει απαγορευτεί- πετώντας μπόλικο ρύζι και ροδοπέταλα κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαΐα.
Για να ριζώσουν η Ζωή και ο Απόστολος, οι παρευρισκόμενοι πέταξαν ρύζι και κατά την έξοδό τους από την εκκλησία.
http://www.kontranews.gr/politiki/item/19604-konstantopoulou-gamos


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παντρεύτηκε! Σε εκκλησία βέβαια! Παραδοσιακά! Φορώντας κι αυτή, –κανονικά, …ένα κομπινεζόν, για νυφικό! Και με τον ιερέα –φυσικά, να χαζεύει… Παραδοσιακά, κι αυτός!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ:
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για να τηρήσει το έθιμο που θέλει τις νύφες να αφήνουν τον γαμπρό να περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άργησε περισσότερο από μια ώρα να φτάσει στον Ιερό Ναό.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Απόστολος Μαντής είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Ο σύντροφός της είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός και η μητέρα του φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες.

Όπως αναφέρεται στην γαμήλια πρόσκληση, η σχέση της με τον Απόστολο Μαντή μετράει ήδη δέκα χρόνια και ξεκίνησε στον τόπο, από τον οποίο κατάγεται ο γαμπρός και επέλεξαν για το γάμο τους.

http://www.topontiki.gr/article/84056/Pantreutike-i-Zoi-Konstantopoulou?sharrrre