Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αράξαμε και για απόψε! Περισσότερα ταξίδια = περισσότερες αναρτήσεις, το πρωί… Πρώτα ο θεός! (καληνύχτα – χαίρετε)

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Χαρακτηριστική η αντίδραση των χριστιανο-φασιστών ή φασιστο-χριστιανών σχολιαστών σας κ. Mixalis Lamprou. Είναι οι ίδιοι παντού και πάντοτε… Γνήσιοι Τζιχαντιστές και Ταλιμπάν… Έτοιμοι, να πάρουν αμέσως το κεφάλι όποιου μόλις τόλμησε και πρόλαβε να εκφράσει μια αντίθετη (με την μαλάκυνση εγκεφάλου που τους διακρίνει) άποψη!


Το είδαμε κι αυτό: Η εικόνα του Χριστού… Όχι η πραγματική, του φτωχού και απλού Ναζωραίου… Αλλά μια άλλη –βλάσφημη… Στην οποία παρουσιάζεται σαν πλούσιος και εκκεντρικός πλέυ-μπόυ, -θαμώνας, σε κάποιο κακόφημο μπαρ της λεωφόρου Συγγρού!


Καλησπέρα σας!


Το είδαμε κι αυτό: Η Παναγία («νύμφη – ανύμφευτη», ως γνωστόν), με… νυφικό!


Εικόνες, με… κουρτίνες!


Αυτοί οι δυο παπάδες (ένας γέρος –μπροστά, και ένας νέος –πίσω της) πάντρεψαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! (φωτο)


Τώρα, έχουμε να μαγειρέψουμε… Ψωνίσαμε διάφορα από τη λαϊκή της γειτονιάς το Σάββατο, και δεν πρέπει να τα αφήσουμε να χαλάσουν! Τα λέμε λοιπόν ξανά, αργότερα! Χαίρετε!


«Η Διαδρομή» (Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων - Φίλων με Αναπηρία), παρουσιάζει… Sexy νυφικά εσώρουχα!


Καλημέρα σας! Στην υγειά σας… Κοπιάστε! Χαίρετε!


Μια παπαδιά στο facebook! Η Nikoleta Traikoudi: Μας παρουσιάζει στη σελίδα της, την… «Παναγία την οδηγήτρια»! (καμαρώστε την παπαδιά στο άλμπουμ της, παρέα με σέξι αγγέλους και τα αγγελο-παιδάκια τους)


Αυτά λοιπόν, και για απόψε! Περισσότερα θέματα, με καραγκιοζιλίκια (θρησκευτικοί γάμοι κλπ) στην αυριανή μας παράσταση! Καληνύχτα σας!


Καλησπέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: