Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου!! - Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;;;

 
ΔΙΑΒΑΖΩ:
AthensMagazine.gr
2 hrs ago
Ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου!! - Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;;; 
Αύριο ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Όλες οι λεπτομέρειες του μυστηρίου!

Τι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει το τελευταίο διάστημα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Αποστόλη Μαντή.
Το ευτυχές γεγονός είναι προγραμματισμένο για τις 27 Σεπτεμβρίου.

 
Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν δείχνει να συγκινείται από την προτίμηση που δείχνουν οι αριστεροί πολιτικοί στις τελετές που τελούνται στο δημαρχείο και θα κάνει τον γάμο της με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο, δηλαδή με παπά και με κουμπάρους στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στην όμορφη λουτρόπολη της βόρειας Εύβοιας.
Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απέστειλαν σε συγγενείς και αγαπημένους, η σχέση της με τον μέλλοντα σύζυγό της μετράει ήδη δέκα χρόνια και ξεκίνησε στον τόπο από τον οποίο κατάγεται ο γαμπρός και επέλεξαν για τον γάμο τους.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα Λουτρά Αιδηψού εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία. Από τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της Γιάννης διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.
Μάλιστα προς τιμήν του το στενάκι όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).
Ο ευτυχής γαμπρός μεγάλωσε στα Λουτρά, καθώς εκεί διαμένει και η οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα - Αιδηψός, ενώ η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες. Ο ίδιος είναι ναυτικός, ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια, όπως και οι πιο πολλοί Ελληνες συνάδελφοί του, ταλαιπωρείται από τις λίγες ευκαιρίες απασχόλησης που παρουσιάζει η ποντοπόρος ναυτιλία.
Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει μέχρι τώρα με την προσωπική του ζωή τα Μέσα. Σχεδόν κανείς, πέραν του στενού συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, δεν ήξερε για τη σχέση αυτή - οι πιο πολλοί ούτε καν για την ύπαρξή της. Χαμηλών τόνων και οι δύο -όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο για την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία στην πολιτική της δράση βγάζει μεγάλη ένταση-, δεν είχαν δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια και συζητήσεις. Δείχνουν να ταιριάζουν πάντως, ενώ είναι και της ίδιας περίπου ηλικίας. Ο κ. Μαντής συνοδεύει την κυρία Κωνσταντοπούλου τον τελευταίο καιρό σε ορισμένες κομματικές εκδηλώσεις, όπως πρόσφατα στην Κω, αλλά φροντίζει να είναι διακριτικός και να μην εμπλέκεται στη δραστηριότητα της βουλευτή.
Κουμπάροι του ευτυχισμένου ζευγαριού θα είναι οι φίλοι τους Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.
Το δε γλέντι που ετοιμάζουν μετά τον γάμο αναμένεται να χαλάσει κόσμο: το ζευγάρι έκλεισε το φημισμένο στην ευρύτερη περιοχή κλαμπ «Riviera» στον Αγιο Νικόλα, ακριβώς δίπλα από το εξοχικό της μητέρας της νύφης. Πρόκειται για ένα κλαμπ που έχει μακρά ιστορία. Φέτος τραγούδησε εκεί ο Νίνο, ενώ πέρυσι πέρασε από εκεί ο Στέλιος Ρόκκος. Προ δεκαετιών ήταν πασίγνωστο λαϊκό κέντρο στο οποίο τραγούδησαν μεγάλα ονόματα, μεταξύ των οποίων και η Βίκυ Μοσχολιού.
Η 36χρονη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να βάλει την προσωπική της σφραγίδα στην πολιτική ζωή του τόπου.
Δυναμική έως επιθετική, ανυποχώρητη, αλλά πάντα με τεκμηριωμένα επιχειρήματα, αν και ο λόγος της χαρακτηρίζεται πολλές φορές ενοχλητικός και συχνά αντιμετωπίζεται με ειρωνείες και απαξιωτικά σχόλια από τους αντιπάλους της, η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.
Με σπουδές στη Νομική της Αθήνας, στη Σορβόνη και στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, απέκτησε ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Ποινικό Δίκαιο.

Ως δικηγόρος χειρίστηκε υποθέσεις όπως η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και ο τραγικός θάνατος του Κώστα Τσαλικίδη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών.

 
Ο γαμπρός είναι ναυτικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, όπως και οι πιο πολλοί συνάδελφοί του, ταλαιπωρείται από τις λίγες ευκαιρίες απασχόλησης που υπάρχουν στην ποντοπόρο ναυτιλία.
http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/132189

Δεν υπάρχουν σχόλια: