Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Οικουμενισμός του Φαναρίου βρώμισε ακόμη μία μοναδική στιγμή της Ορθοδοξίας [ΒΙΝΤΕΟ 2014]

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ιστολόγιο Κατάνυξις 
2 hrs ago
Ο Οικουμενισμός του Φαναρίου βρώμισε ακόμη μία μοναδική στιγμή της Ορθοδοξίας [ΒΙΝΤΕΟ 2014]
Το Φανάρι συνεχίζει ξεδιάντροπα να καταπατά και να περιφρονεί τους ιερούς κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων που απαγορεύουν την παρουσία αιρετικών κατά την τέλεση των ιερών ακολουθιών.


Η Κυριακή 17 Αυγούστου 2014, είναι πλέον μια ιστορική ημερομηνία, αφού μετά από 92 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή, λειτούργησε για πρώτη φορά η μοναδική εκκλησία που δεν κάηκε στη φλεγόμενη Σμύρνη, αυτή του Πολιούχου Αγίου της Βουκόλου, του πρώτου Χριστιανού που ο Ιωάννης Θεολόγος άφησε να θεμελιώσει τη νέα θρησκεία του Ναζωραίου και το πέτυχε, αφήνοντας για διάδοχό του τον Πολύκαρπο, μετέπειτα Άγιο, αφού είναι ο πρώτος Επίσκοπος Σμύρνης που μαρτύρησε για την πίστη του.
Ο Ιερατικός Προϊστάμενος Σμύρνης, Κύριλλος Συκής, παρουσία μάλιστα του Τούρκου Δημάρχου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Επισκόπου Διοκλίας Κάλλιστου Γουέαρ, και του Παπικού Επισκόπου στον οποίον προσφέρει μια εικόνα της Παναγίας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αγάπης για την μεγάλη του βοήθεια. Ο Παπικός επίσκοπος δεν παρέλειψε να φέρει εντός του Ορθοδόξου Ναού και κατά την διάρκεια της θ. Λειτουργίας, την λειτουργική του αμφίεση!
Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ
http://katanixis.blogspot.gr/2014/08/2014_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: