Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΔΙΑΒΑΖΩ: Λήστεψαν την εικόνα της Παναγίας Καμαριανής

Priest's disbelief over stolen church jewellery
28 Jul 2014 Maja Jovic
Father Eleftherios Tatsis tells Neos Kosmos his version of events before a brazen robbery saw $100,000 of donated jewellery stolen at the Holy Monastery of Panagia Kamariani.

http://neoskosmos.com/news/en/priests-disbelief-over-stolen-church-jewellery

ΔΙΑΒΑΖΩ:
NEOS KOSMOS
52 mins ago

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της για τον εντοπισμό του ιερόσυλου
Λήστεψαν την εικόνα της Παναγίας Καμαριανής

 

Ιεροσυλία, χαρακτήρισε ο εφημέριος της Ιεράς Μονής Παναγίας Καμαριανής Red Hill, Οικ. π. Ελευθέριoς Τάτσης, την κλοπή ταμάτων από τη θαυματουργή εικόνας της Παναγίας.
Η αχαρακτήριστη πράξη διεπράχθη στις 3.00 το απόγευμα της Τετάρτης…
π. Ελευθέριoς Τάτσης:

Πρόκειται για πρωτόγνωρη ιεροσυλία. Τριάντα χρόνια στο Red Hill δεν συνέβη το παραμικρό και το αποδίδουμε στο σεβασμό χριστιανών και μη στην ιερότητα του χώρου» λέει, λυπημένος. Για την αξία των κλαπέντων ο π. Ελευθέριος δηλώνει, ότι είναι «ανεκτίμητη». «Τα τάματα που εκλάπησαν δεν εκτιμώνται σε δολάρια» τονίζει. 
«Είναι αφιερώματα στην Παναγία μας από πιστούς - ορθοδόξους και μη, Έλληνες και αλλογενείς που ευεργετήθηκαν από τη μητέρα του Χριστού μας δια της πίστης και της προσευχής τους» προσθέτει.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τη σύλληψη του δράστη. Η αστυνομία κάνει έκκληση σε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να τηλεφωνήσει στην υπηρεσία Crime Stoppers.


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Όχι ρε πούστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: