Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Να’το, να’το, το άγιο φως… Και τα καμένα μυαλά, στα κάγκελα! (το φως, βάφτηκε κόκκινο)

25 mins ago
Να’το, να’το, το άγιο φως… Και τα καμένα μυαλά, στα κάγκελα! 
(το φως, βάφτηκε κόκκινο)
Διαβάζω:
Μακελειό στην Οία! 

Σκηνές splatter, τη στιγμή του «δεύτε λάβετε φως», ...έπεσαν βαρελότα με δυναμίτη στην εκκλησία!
Με αποτέλεσμα να ανοίξουν κεφάλια, και... τοιχογραφίες αίματος να διακοσμούν τον τοίχο του ναού (φωτο). 
Καμένα σώματα, και τουλάχιστον 3 άνθρωποι στο νοσοκομείο.
 http://kourdistoportocali.com/post/34635/ia

ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ:
Επτά τραυματίες από βαρελότο στη Σαντορίνη
Επτά άτομα τραυματίστηκαν από βαρελότο που πέταξε άγνωστος κατά τη διάρκεια της τελετής της Ανάστασης στο προαύλιο εκκλησίας στη Σαντορίνη.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 00:10. Τρεις υπήκοοι ΗΠΑ τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ δύο ημεδαποί και δύο Κύπριοι έφεραν ελαφρά τραύματα.
Οι υπήκοοι Η.Π.Α. αλλά και ένας 50χρονος ημεδαπός μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και με ιδιωτικό αεροσκάφος διακομίστηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι υπόλοιποι, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, επέστρεψαν στον τόπο διαμονής τους.
Από τους τραυματίες, μία 51χρονη Αμερικανίδα φέρει τραύματα από θραύσματα στο γλουτό, ενώ μία 53χρονή ομοεθνής της τραυματίστηκε στο σώμα. Ο 50χρονος Έλληνας τραυματίστηκε στα μάτια.
Οι τρεις Αμερικάνοι και ο 50χρονος Έλληνας νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από χαρτί, σπάγκο, νάιλον και ποσότητα δυναμίτη.
Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος του νησιού, το πέταξε σε ένα σημείο όπου τα σοκάκια συγκλίνουν σε μια πλατειά, που παράλληλα αποτελεί προαύλιο της εκκλησίας και εκεί ήταν συγκεντρωμένοι οι πιστοί.
Από την έκρηξη οι 7 τραυματίες τραυματίσθηκαν σε όλο τους το σώμα από τα θραύσματα των υπολειμμάτων του βαρελότου, πέτρες και χαλίκια.
Ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν σοβαρότεροι τραυματισμοί.

http://topontiki.gr/article/72585

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κρήτη | Μετά το “Χριστός Ανέστη” άρχισαν οι πυροβολισμοί με θύμα το σχολείο
Ο λόγος για τους άσκοπους πυροβολισμούς αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη», που όπως αναφέρει το emesara.gr, είχαν θύμα, αυτή τη φορά, το Δημοτικό Σχολείο Σίβα του Δήμου Φαιστού! Με το που ο ιερέας είπε το «Χριστός Ανέστη», ακολούθησε ο γνωστός πανικός των κροτίδων αλλά και πυροβολισμών! Αποτέλεσμα σφαίρες να χτυπήσουν το Δημοτικό Σχολείο του χωριού ανοίγοντας τρύπες στα παράθυρά του. Ειδοποιήθηκε άμεσα το Α. Τ. Μοιρών, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο χωριό προκειμένου να εντοπίσου τους δράστες.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Ανήκετε κι εσείς σε αυτήν την δαιμονισμένη, την κανιβαλική, την… Εκκλησία του Πάσχα;

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Με ιδιωτικό αεροσκάφος διακομίστηκαν εσπευσμένα τέσσερα άτομα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο καθώς τραυματίστηκαν σοβαρά από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου στη Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα ο άγνωστος δράστης λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση έριξε το βαρελότο, το οποίο περιείχε μεγάλη ποσότητα πυρίτιδας, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου στην Οία της Σαντορίνης, όπως γράφει ο enikos.gr.

Από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις υπήκοοι ΗΠΑ και ένας 50χρονος Έλληνας. Ο 50χρονος έχει τραυματιστεί στο μάτι ενώ οι τουρίστες φέρουν τραύματα σε όλο τους το σώμα από το αυτοσχέδιο βαρελότο.

Έκτος από τους σοβαρά τραυματίες τρία άτομα ακόμα φέρουν ελαφρά τραύματα.

Πρόκειται για 3 Αμερικανούς (51,53 και 54 χρόνων )οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκαν 2 Έλληνες (50 και 23 χρόνων) και δύο Κύπριοι (24 και 27 χρόνων).

Η αστυνομία έχει ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ατόμου που πέταξε το βεγγαλικό στο προαύλιο της εκκλησιάς την ώρα που ήταν γεμάτο με κόσμο.