Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο νεαρός αυτός, ήταν ο Παρθένιος, τέως διάκονος του πατριαρχείου Αλεξανδρείας, και τέως μοντέλο…

Θυμάστε εκείνον τον νεαρό ρασοφόρο που είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον φίλο του τον ηγούμενο Νεκτάριο Μουλατσιώτη, σχετική με όμορφα ρασοφορεμένα τεκνά που είχαν ο καθένας στο χώρο τους; Τηλεφωνική συνομιλία του 2005, που διέρρευσε τότε στα ΜΜΕ, και στο διαδίκτυο…
 

Ο νεαρός αυτός, ήταν ο Παρθένιος, τέως διάκονος του πατριαρχείου Αλεξανδρείας, και τέως μοντέλο… 
Του απαντούσε λοιπόν τότε του Παρθένιου (είχε λέει το αξίωμα του πανιερότατου μητροπολίτη Μάνης ο νεαρός), του απαντούσε ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, και του έλεγε για τον μητροπολίτη Καλλίνικο, που έφευγε από τον Πειραιά, με την ταμπέλα του… πούστη (κατά την έκφραση του Μουλατσιωτη).
 

Αυτόν τον Παρθένιο λοιπόν, τον βλέπω σήμερα στην ιστοσελίδα «μακελειό» του Στέφανου Χίου, να μοστράρει σαν… Αρχιεπίσκοπος των παλαιοημερολογιτών! Χα!
ΣΧΕΤΙΚΟ 
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008

ΣΧΕΤΙΚΟ

Espresso
31 / 1 / 2007
«Όλοι οι Μοναχοί μου είναι όμορφα παιδιά»!!!..
http://www.homelands.org/worlds/images/nektarios.gif
Ολοι οι μοναχοί μου είναι ωραία παιδιά"
http://ethnikoi.org/wraioineoi.wmv


"Να μην φύγουμε και έτσι"

http://ethnikoi.org/namhfygoumeetsi.wmv


Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος:

"Σε εκπομπή ακούστηκε από μέρους δύο κληρικών «για τα τεκνά που έβαζε στο αυτοκίνητό του» και ότι «είναι κρίμα τώρα στα ογδόντα του χρόνια να φύγει με την καταγγελία ότι ο Πειραιώς είναι πούστης» (τηλεόραση ΕΧΤΡΑ). Ο χαρακτηρισμός προήλθε από πρώην συνεργάτη του Πειραιώς τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ο οποίος όταν έφτιαχνε τα μοναστήρια, την εταιρεία των παπαροκάδων και τις άλλες οικονομικές του δραστηριότητες τον είχανε καταγγείλει στη Σύνοδο και εκείνος βγήκε στα ΜΜΕ λέγοντας ότι δεν κάνει τίποτε περισσότερο απ΄ ό,τι τον έμαθε ο γέροντάς του ο μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: