Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η τάχα καλύβα του τάχα αγίου γέροντα Παΐσιου, ήταν ένα ωραίο κτίσμα από πέτρα, το εξοχικό του να πούμε, ή το αρχονταρίκι του, όπου και δεχόταν τους οπαδούς του και τους έκανε κατήχηση…

Κολάζ δηλαδή, δεν έκαναν μόνο οι δημιουργοί του γέροντα Παστίτσιου, ή του γέροντα Παπίσιου, κλπ, κλπ! Έτσι; 

Φωτο, από χριτιανο-φασιστικές ιστοσελίδες:
 
ΣΧΟΛΙΟ:
Η τάχα καλύβα, του τάχα αγίου -γέροντα Παΐσιου, ήταν ένα ωραίο κτίσμα από πέτρα, το εξοχικό του να πούμε, ή το αρχονταρίκι του, όπου και δεχόταν τους οπαδούς του και τους έκανε κατήχηση… 
Ο ίδιος, ήταν τρόφιμος μεγάλου κοινοβιακού μοναστηριού -εκεί κοντά, με ηγούμενο έναν άλλο πυροβολημένο, τον διαβόητο παπα-Χαραλάμπη! 

Και τους δυο αυτούς γέροντες, τους προβάλουν με μανία οι διάφορες ελληνικές χριστιανο-φασιστικές οργανώσεις. 
Τον δε ψευτο-καλυβίτη γ. Παΐσιο, τον λανσάρουν και σαν ερημίτη, σαν γέροντα του δάσους, σαν φιλικό με τα θηρία και τα άλλα ζώα. 
Έτσι, για να το εδραιώσουν αυτό, τον παρουσιάζουν στις χριτιανο-φασιστικές ιστοσελίδες τους, να φωτογραφίζεται στη φύση, στα δάση, με φωτογραφίες κολάζ, φυσικά! 
Κολάζ δηλαδή, δεν έκαναν μόνο οι δημιουργοί του γέροντα Παστίτσιου, ή του γέροντα Παπίσιου, κλπ, κλπ! Έτσι; 
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Μα, τα γένια του προφήτου γέροντα Παϊσίου! Ήταν αληθινά, τελικά! Γνήσιο παρθένο μαλλί! (Δείτε φωτο, με το σχετικό τεστ, όπου δεν ξεκολλούσαν από το τράβηγμα χεριού άπιστου επισκέπτη στη σκήτη του! Θαύμα – θαύμα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: