Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος: Βγήκε πάλι, για να διαλαλήσει την πραμάτεια του… Το μουμιοποιημένο πτώμα, του παπα-Βησσαρίωνα!!!..

  Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος: 
Βγήκε πάλι, για να διαλαλήσει την πραμάτεια του… Το μουμιοποιημένο πτώμα, του παπα-Βησσαρίωνα!!!..

Διαβάζω, ...
και συμπληρώνοντας σχολιάζω:
 

Την 22α Ιανουαρίου του έτους 1991 εκοιμήθη εν Κυρίω ο ταπεινός και ελεήμων Ιερομόναχος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος Γέρων Βησσαρίων… (άρχισε η διαφήμιση. Χα!)
 

Η κηδεία του έγινε στο Μοναστήρι του… (με συνθήκες ταφής όπως στις μούμιες της Αιγύπτου)
 

Η ανακομιδή (τον ξέθαψαν) του λειψάνου του έγινε στις 3 Μαρτίου του 2006, εξ ανάγκης λόγω των έργων στην ανατολική πτέρυγα της Μονής, όπου και ο τάφος του Γέροντος. (τον ξέθαψαν από την ανάγκη και το κόψιμο που είχε τότε το παπαδαριό, στο να παρουσιάσει κάτι σαν αντίλογο στην σχεδιαζόμενη από την Πολιτεία θέσπιση της καύσης των νεκρών.)
 
Τότε, ο δοξάζων τους Αγίους Θεός απεκάλυψε το άφθαρτο και ευωδιάζον ιερό λείψανό του, το οποίο επί 15 χρόνια παρέμεινε άφθαρτο και ακέραιο, όπως ήταν την ημέρα της ταφής. (τότε ο δεσπότης φώναξε ένα δικό του ιατροδικαστή, έναν ξεμωραμένο συνταξιούχο, και τον έβαλε να βγει στα κανάλια και να διαφημίζει ότι τον εξέτασε τον πεθαμένο γέροντα, και ότι τον είδε τάχα ολοζώντανο και φρέσκο, και... έτοιμο να τον ρωτήσει
-τον ξεμωραμένο, αν θέλει και καφέ να του προσφέρει!)
 

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εχαρακτήρισε το γεγονός «σημείο του ουρανού»! (μαλακιες! Η Εκκλησία, έγινε ρεζίλι με αυτό το κουφάρι πτώμα, το σαν ψοφίμι γάτας που την είχε πατήσει αυτοκίνητο!)
 

Τότε, η στρατευμένη αθεΐα, χρησιμοποίησε ύπουλα και μεθοδικά την βουλιμία του κέρδους μερικών Μέσων Ενημερώσεως και αφελών δημοσιογράφων, και άρχισε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του θαύματος και γενικώτερα κατά της Εκκλησίας με μοναδικά όπλα την παραπληροφόρηση και το ψεύδος. Επί ένα ολόκληρο μήνα «εμασώντο τας γλώσσας αυτών» και «εδολιούσαν» με πρώτη είδηση σε όλα τα ελληνικά κανάλια τον Γέροντα Βησσαρίωνα. (σας ξεβράκωσαν ρε! Γίνατε ρεζίλι των σκυλιών! Το ψοφίμι που ξεθάψατε και το βάλατε σε μια γυάλα για επίδειξη -από τη βουλιμία σας για κέρδος, έλιωνε περισσότερο μέρα με την μέρα, και σπεύδατε να το σοφατίζετε και να το μπουκώνετε, και να το παστώνετε με διάφορα υλικά, για να μην εξαφανιστεί τελείως, κάτω από το ράσο τα άμφια και μια πετσέτα στο κεφάλι που του φορέσατε! Ουστ!)
 

Ο πιστός λαός, του απονέμει τιμές αγίου (μη χέσω!) και όλοι εμείς, κλήρος και λαός της Φθιώτιδος (ο δεσπότης και οι υποτακτικοί του παπάδες, άντε και κανένας καντηλανάφτης), περιμένουμε να δείξει ο Θεός (μη φάτε!) εμφανώς τί δέον γενέσθαι περί αυτού. (βρε ουστ, ξανά!)
 

Άγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών.
† ο Φθιώτιδος Νικόλαος



ΣΧΕΤΙΚΟ:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=236496803189407&set=pb.236196849886069.-2207520000.1390313692.&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: