Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σωστή βιομηχανία με τον γέροντα Παΐσιο! Διαβάζω σήμερα…

Διαβάζω σήμερα…
Το «Oρθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης», παρουσιάζει:
 

«…Η μονή λύση η προσευχή είναι∙ αλλιώς δε γίνεται. Πάντως το Ψαλτήρι πολύ βοηθάει. Είναι κεραυνός για τον διάβολο. Πόση παρηγοριά βρίσκω με το Ψαλτήρι!» 
(Γέροντας Παίσιος)
 

Με πολύ αγάπη για το Λόγο του Θεού παρουσιάζουμε στους αδελφούς μας ορθοδόξους χριστιανούς, το έργο «Το Ψαλτήρι του Γέροντος Παϊσίου». Περιέχει την ανάγνωση του Ψαλτηρίου με προσοχή και κατάνυξη τόσο σε βίντεο DVD, για να παρακολουθούμε το κείμενο στην οθόνη της τηλεόρασης ή του Η/Υ και να το εμπεδώνουμε καλύτερα, όσο και σε ηχητική μορφή CD-Mp3 για να μπορούμε πλέον να το ακούμε παντού ακόμη και στο κινητό μας τηλέφωνο!
ΠΕΡΙΕΧΕΙ: 1 DVD, 1 CD-Mp3, 1 βιβλίο των ΨΑΛΜΩΝ στη δημοτική, 1 βιβλιαράκι-οδηγός για την ανάγνωση των Ψαλμών ανά περίπτωση.
ΤΙΜΗ: 13 Ευρώ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: στο τηλέφωνο 6980…. ή με sms ή e-mail στο vivlos@com 

Στείλτε: Ονοματεπώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Πόλη, Ταχ. Κωδικό, τηλέφωνο, αριθμό αντιτύπων και θα σας αποσταλεί με αντικαταβολή με το courier των ΕΛ.ΤΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Τι να έτρεχε άραγε, με τον -μετέπειτα γέροντα- Παΐσιο, όταν ήταν τζόβενο ακόμα… Τι να «έπαιζε» δηλαδή, ανάμεσα σε αυτόν και στην λεγάμενη εκείνη την τουρκάλα, την γειτόνισσα του; Με αυτήν να πούμε που τον λάτρευε, που τον έπαιρνε στο σπίτι της, και που έκανε και διάφορα με τα… καλογερικά παπούτσια του;

http://xairete.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4484.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: