Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Δημήτρης Φουρλεμάδης: Από τα σάπια κοτοπουλα της «Αλληλεγγύης» του Χριστόδουλου… Τώρα και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Alpha που πρόβαλε πρόσφατα –τηλεοπτικά- τον πούστη Ηγούμενο της Παιανίας στην εκπομπή «κάτι ψήνεται»… Δημήτρης Φουρλεμάδης: Παράλληλα δε, και κουστουμάτος ιερωμένος (ήταν τις προάλλες και στο πανηγύρι στον όσιο Πατάπιο)

Δημήτρης Φουρλεμάδης: 
Από τα σάπια κοτοπουλα της «Αλληλεγγύης» του Χριστόδουλου… Τώρα και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Alpha που πρόβαλε πρόσφατα –τηλεοπτικά- τον πούστη Ηγούμενο της Παιανίας στην εκπομπή «κάτι ψήνεται»… 
Δημήτρης Φουρλεμάδης: 
Παράλληλα δε, και κουστουμάτος ιερωμένος (ήταν τις προάλλες και στο πανηγύρι στον όσιο Πατάπιο)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
Για όσους δεν το ξέρουν, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης χειροτονήθηκε πρεσβύτερος από τον Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ.
Ο κ. Φουρλεμάδης, με σπουδές στη Ρουμανία, είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Alpha ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και Διευθυντής της οργάνωσης της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη».
 

Σχετικό:
Ελευθεροτυπία, Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010
ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=228143

Διαβάζω σήμερα:
 

Μπορεί στους τηλεοπτικούς κύκλους να γνωρίζουν τον Δημήτρη Φουρλεμάδη ως τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha, όμως ο ίδιος έχει και άλλη μία ιδιότητα, αυτή του ιερέα!
 

Ο νούμερο 2 ισχυρός άντρας του τηλεοπτικού σταθμού (πρώτος μετα τον Κοντομηνά), μετέβη πριν από λίγο καιρό στη Ρουμανία προκειμένου να χειροτονηθεί
Σύμφωνα με τη real, ο κ. Φουρλεμάδης κυκλοφορεί στη δουλειά του ως λαϊκός χωρίς να φοράει ράσα -δικαίωμα που του δίνει το γεγονός ότι ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας. 
Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ανήκει σε κάποια μητρόπολη και λειτουργεί όποτε και όπου ο ίδιος θελήσει, αρκεί να έχει τη σύμφωνη γνώμη του οικείου μητροπολίτη. 

Το προ-προηγούμενο Σάββατο μάλιστα, λειτούργησε στην εκκλησία του Οσίου Ποταπίου, που βρίσκεται στο ομώνυμο μοναστήρι στο Λουτράκι. 
Ο μητροπολίτης Κορίνθου, προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Κάτω Δουνάβεως κ. Κασιανό από το Πατριαρχείο Ρουμανίας και συλλειτούργησε ο πατήρ Δ. Φουρλεμάδης.
Gossiptv.gr – 11 λεπτά πριν

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 - 15:40

Όλες οι λεπτομέρειες: Το νούμερο «2» του Alpha έγινε παπάς!

Ο πατήρ Δ. Φουρλεμάδης, λειτούργησε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην εκκλησία του Οσίου Ποταπίου, που βρίσκεται στο ομώνυμο μοναστήρι στο Λουτράκι.
Ο μητροπολίτης Κορίνθου προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Κάτω Δουνάβεως κ. Κασιανό από το Πατριαρχείο Ρουμανίας και συλλειτούργησε ο πατήρ Δ. Φουρλεμάδης.

http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/382299/oles-oi-leptomereies-to-noymero-2-toy-alpha-egine-papas

…στην εκκλησία του Οσίου Ποταπίου!!!..