Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σημεία των καιρών, η Θεομηνία στη Ρόδο; Πλημμύρες σπέρνουν τον πανικό - Μία νεκρή, δύο αγνοούμενοι (εκεί που πριν από λίγες μέρες έκλαιγαν οι δυο εικόνες του Ταξιάρχη – αρχάγγελου Μιχαήλ – του θανάτου, σε νεκροταφείο ναό του ομώνυμου χωριού)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το νησί μετά τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα Νεκρή ανασύρθηκε 40χρονη από κοίτη χειμάρρου στη Ρόδο - Αγνοούνται δύο εκπαιδευτικοί

Διαβάζω:
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρόδος - Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν, οχήματα παρασύρθηκαν, εκτεταμένες διακοπές ρεύματος - Επιστρατεύτηκε Σούπερ Πούμα στις αγωνιώδεις έρευνες για τους δύο ανθρώπους- Νεκρή στο ποτάμι.

Πηγή: tanea.gr
http://www.tanea.gr/news/greece/article/5056612/dekades-klhseis-sthn-pyrosbestikh-logw-plhmmyrwn-sth-rodo/

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 - 21:35
«Οργή Θεού» έπληξε θανάσιμα τη Ρόδο!

Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας που έπληξε και συνέχισε να πλήττει το νησί της Ρόδου, με τη μάχη να δίδεται δια στεριάς, αέρος και θαλάσσης, προκειμένου οι έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη να έχουν ευτυχή κατάληξη

www.proodos.net

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ρόδος: Σχετικά με «τo ρέμα που δεν καθαρίστηκε ποτέ στην Ιαλυσό...» γράφει ο Λευτέρης Γκοτζογιάννης (See more at: verena.gr)

Γι αυτό έκλαιγε η εικόνα του Ταξιάρχη στην περιοχή, πριν λίγες μέρες, και μάλιστα σε νεκροταφείο ναό!
Ποτάμι τα δάκρυα, σου λέει!
Τι πιο σημαδιακό από αυτό;

Και αντί να δώσουν χρήματα για τον καθαρισμό στο ρέμα, (αυτό που ξεκινά από το νέο νεκροταφείο Ιαλυσού και διασχίζει όλο τον οικισμό της Ιαλυσού εκβάλει στη θάλασσα), πάρα τις επιμονές οχλήσεις και προειδοποιήσεις των ειδικών, το μήνυμα δεν το έλαβαν ούτε και από τον Ταξιάρχη!

Ο δε Μητροπολίτης Ρόδου, έσπευσε τότε να εκμεταλλευτεί -υπέρ του παγκαριού του, το φαινόμενο... Μετέφερε αμέσως την εικόνα από το νεκροταφείο σε κεντρικό ναό του νησιού, και... «περάστε κόσμε!».