Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Καθόλου απίθανη μια ενδεχόμενη είδηση αιφνίδιου θανάτου ελληνορθόδοξου ιερέα, από σοκ, κατά την τέλεση μυστήριου… Λόγω συγκοπής δηλαδή, από όλα αυτά τα σεξουαλικά που αντικρίζει εκείνη την ώρα ο χριστιανός! Πιθανή μια αναστάτωση κάτω από τα ράσα, μετά μια καρδιακή αρρυθμία, και μπαμ και κάτω ο άνθρωπος!

Διαβάζω:
Τετάρτη, Οκτώβριος 30, 2013 - 13:00
 

Ο τραγουδιστής του γκρουπ των Koza Mostra -που τον περασμένο Μάιο μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό της Eurovision -παρέα με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, παντρεύτηκε την Κυριακή, με την Πουλχερία - Χαρούλα Τσεβδομαρία.
 

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.
 
Η Χαρά, επέλεξε μπεζ, μίντι δημιουργία με ουρά και μακρύ πέπλο. Το νυφικό άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της και μαζί το τεράστιο τατουάζ που κοσμεί το ένα μπράτσο της, δίνοντας έτσι ροκ νότα στη γαμήλια εμφάνισή της.
Πηγή: espressonews.gr

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
30/10/2013 - 19:23
ΣΟΚ στη Βρετανία: Τριαντάχρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της επειδή… αυνανιζόταν!

Τελικά ο αυνανισμός δεν «τυφλώνει», όπως συνήθιζαν να μας λένε…
αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο και μάλιστα τα νεαρά άτομα.

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται, ο αυνανισμός ήταν ο λόγος για τον οποίο μια 30χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.
Ο λόγος για την Νικόλ Πάγκιντον, μια όμορφη Βρετανίδα…
Η 30χρονη γυναίκα, ήταν κοινωνική λειτουργός και τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο δεν εμφανιζόταν στη δουλειά, αλλά και δεν αποκρινόταν τόσο στο σταθερό, όσο και στο κινητό της τηλέφωνο, γεγονός που προκάλεσε την έντονη ανησυχία του στενού οικογενειακού και φιλικού της κύκλου.
Τα στενά της πρόσωπα, ειδοποίησαν την Αστυνομία και με εντολή του τοπικού εισαγγελέα, οι αστυνομικές δυνάμεις, άνοιξαν το διαμέρισμα της στο ανατολικό Νιούκασλ.

Η εικόνα που αντίκρισαν, τους αιφνιδίασε. Η Νικόλ βρισκόταν στο κρεβάτι της με το laptop της ανοιχτό σε ένα site πορνογραφικού περιεχομένου.
Οι αρχικές εικασίες, επιβεβαιώθηκαν και από τους ιατροδικαστές.
Η ιατροδικαστική εξέταση ήταν σαφής: «Πέθανε από καρδιά και σε μεγάλο ποσοστό ο αυνανισμός της, συνδέεται, με τον θάνατο της».

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε και ο Ρίτσαρντ Τζόουνς, ο παθολόγος της πανεπιστημιακής κλινικής του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη γυναίκα, ο οποίος διευκρίνισε:

"Η Πάγκιντον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία στην οποία συνέβαλε ολόκληρη η σεξουαλική κατάσταση που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή».

Αυτό που εντυπωσιάζει, είναι όχι τόσο η ανακοπή καρδιάς σε μια στιγμή έντονου πάθους, άλλωστε στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα περιστατικά καρδιακής ανεπάρκειας κατά τη διάρκεια ερωτικών πράξεων, αλλά το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας.
Οι πράξεις έντονου σεξουαλικού πάθους, έχουν κριθεί επικίνδυνες για καρδιοπαθείς ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας και όχι για νεαρά άτομα, κι αυτό είναι που προβληματίζει τους ειδικούς…

http://www.paraskhnio.gr/sok-sti-vretania-triantaxroni-kopela/