Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα… Χρόνια πολλά!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Έφυγε… Ας πάει στον αγύριστο!


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: Εδώ Ελλάς: ΑΙΣΧΟΣ! Την έβαζε με το ζόρι να κάνει βίζιτες και όλο το κωλο-χωριό (μαζί και ο κωλόπαπας) υπερασπίστηκε τον ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ!!!


Συνέβη χθες, στη Θεσσαλονίκη, στη γιορτή του πολιούχου της πόλης, αγίου Δημήτριου, στην πριβέ παράσταση στο ναό, μόνο για παπάδες και πολιτικάντηδες, με αποκλεισμένο έξω –μαντρωμένο στα κάγκελα, τον πιστό λαό… (φωτο: Ε, δεν θα το έλεγες και κανονικό στοματικό έρωτα, αυτό!)


Συνέβη σήμερα στη γειτονιά μου! Έγινε γάμος, και (θαύμα – θαύμα) η νύφη δεν είχε εξώπλατο νυφικό! Μπράβο σου, Γεωργία! Να ζήσετε!


Κι όμως! Θαύματα, γίνονται! Στην αυλή των θαυμάτων, στην θεατρική (και «του κώλου», όπως τη λέτε) Εκκλησία σας, κ Μιχαλόπουλε! Θυμάστε;


Καλό μεσημέρι Κυριακής… Καλή ξεκούραση… Καλή συνέχεια… Χαίρετε!


Να, πώς είδε ο «Αρμενιστής», το νέο «θαύμα» του Άη Μάκη, ή Άη Μεμά, στην Κεφαλονιά…


Αναστάτωση επικρατεί στη Ρόδο, καθώς στον ιερό ναό Ταξιαρχών στο Παλιό Νεκροταφείο Ιαλυσού δύο εικόνες του Ταξιάρχη άρχισαν να στάζουν δάκρυα. (ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO)


Δεν σας είπαμε «κοπιάστε», δεν πίνουμε καφέ -Κυριακή πρωί. Θα τα πούμε όμως αργότερα, μετά την εκκλησία… Στο μεταξύ, σας λέμε… «πάμε Θεσσαλονίκη»!..


Σας θυμίζω, ότι πήγαμε μια ώρα πίσω… Με την ευκαιρία, να πούμε και «Καλημέρα»!.. (…και ότι όλα –αυτά- εδώ πληρώνονται…)


Ένα τραγούδι από καρδιάς, και μια μαύρη διαφήμιση… Στον εσπερινό, και στη λιτανεία… Στο πανηγύρι για τον άγιο Δημήτριο, στη Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας.


Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλή Κυριακή! Χαίρετε!


Καλησπέρα σας, και… (Πασάς, στα Γιάννενα;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: