Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Καλημέρα! Να έχετε μια καλή (και χωρίς καμία συννεφιά) Κυριακή! Χαμογελάτε, Χαίρετε!

Ηλιοφάνεια, και, σήμερα στην Αττική. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 
Ασθενείς νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.
Καλημέρα! 
Να έχετε μια καλή Κυριακή! 
Χαμογελάτε, Χαίρετε!

5 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ
Να συνεχιστεί το ξήλωμα!

Η εγκληματική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης έχει μεγάλη προϊστορία. Ο κύκλος αίματος έχει ανοίξει εδώ και αρκετά χρόνια. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ήταν η μοναδική, είχαν προηγηθεί και άλλες όπως και εκατοντάδες πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου τις οποίες διερευνά έστω με μεγάλη χρονική καθυστέρηση η Δικαιοσύνη.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ
Να συνεχιστεί το ξήλωμα!

Οι χθεσινές συλλήψεις των βουλευτών και άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής ήταν αποτέλεσμα της γρήγορης και ουσιαστικής έρευνας που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Ήταν προφανές πως η δράση του νεοναζιστικού αυτού μορφώματος είχε χαρακτηριστικά συμμορίας, εγκληματικής οργάνωσης δηλαδή, και όχι πολιτικού κόμματος. Το αποδείκνυαν όχι μόνον οι επιθέσεις σε κάθε τι διαφορετικό, αλλά κυρίως οι διασυνδέσεις που είχε η οργάνωση αλλά και ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένη.

Η «Εφ.Συν.» πρωτοστάτησε από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών που είχε αυτή η οργάνωση. Και από τις αποκαλύψεις και της εφημερίδας αυτής, αλλά όχι μόνον, αναδείχθηκε ο πραγματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής. Διασυνδέσεις με ανθρώπους της ελληνικής αστυνομίας, με ανθρώπους του υποκόσμου και με επιχειρηματίες οι οποίοι προφανώς την ενίσχυαν οικονομικά. Η δικαστική έρευνα έφτασε σ” αυτές τις αποκαλύψεις και επάνω τους στηρίχτηκε για ν” ασκήσει διώξεις.
Εφτασε και στην οργανωτική δομή, που παρέπεμπε σε μια παραστρατιωτική οργάνωση με ισχυρές καταπώς φαίνεται προσβάσεις και σε κομμάτια του στρατού, του λιμενικού κ.ο.κ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ
Να συνεχιστεί το ξήλωμα!

Ξάφνιασαν πολλούς οι συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης και σε μεγάλο βαθμό ήταν μια δικαιολογημένη αντίδραση, αφού δεν έχει συμβεί μεταπολιτευτικά να συλλαμβάνονται ο αρχηγός και βουλευτές ενός κόμματος. Ωστόσο, στο παρελθόν, δεν υπήρχε προηγούμενο σαν κι αυτό της συγκεκριμένης οργάνωσης. Μιας κοινής συμμορίας, δηλαδή, που με πολιτικό μανδύα άγγιζε σχεδόν όλες τις παράνομες πράξεις που περιλαμβάνει ο ποινικός κώδικας και είχε καταφέρει παράλληλα να εκπροσωπείται στη Βουλή.

Η κυβέρνηση, έστω και με καθυστέρηση, άφησε τη Δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη τη δουλειά της και η τελευταία απέδειξε πως αν θέλει, μπορεί να κάνει τα αυτονόητα, να εφαρμόζει τους νόμους και να επιβάλλει ποινές στους παραβάτες του.

Οι συλλήψεις αποτελούν την αρχή ξηλώματος μιας δαιδαλώδους οργάνωσης, με διείσδυση σε πολλούς φορείς και παρελθόν με πολλές εγκληματικές πράξεις.
Ας ελπίσουμε το ξήλωμα να συνεχιστεί σε όλο το πουλόβερ του νεοναζιστικού μορφώματος…

http://www.efsyn.gr/?p=123307

stavroula είπε...

Καλημερα περα για περα!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημερα περα για περα! :-)