Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό ήταν το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου αυτού… Και πάει και πέρασε! Μένει τώρα να σας πούμε Καληνύχτα, και καλό ξημέρωμα… Και καλή Κυριακή! Χαίρετε!

Φωτιά πήρε το Twitter από χθες το πρωί με την είδηση της σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής. 
Εκατοντάδες χρήστες σχολιάζουν…
--Καλούνται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ , Σφακιανάκης, Γονίδης, Πλούταρχος και Γαιτάνος για συναυλία αλληλεγγύης
--Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, ήρθε η ώρα να κάνουν πρόβα τα ριγέ..
--Η αμήχανη στιγμή που οι Χρυσαυγίτες θα παρακαλάνε τους γείτονες να τους κρύψουν στο πατάρι, όπως κάποτε οι Εβραίοι.

--Παράκληση προς τους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων: Για σήμερα βουλώστε το. Αφήστε μας να το χαρούμε χωρίς γελοίες δηλώσεις.
--Επιτελους το ελληνικο κρατος θυμιζει δυτικου τυπου κρατος! Οποιος παρανομει μεσα.
--Σημερα η δικαιοσυνη προασπιζει την αρχη της ελευθεριας, της νομιμοτητας και της δημοκρατιας στη χωρα μας.
--Η Χρυσή Αυγή θεωρήθηκε εγκληματική οργάνωση. Φαντάζομαι ότι το επόμενο βήμα είναι να τεθεί και εκτός νόμου ή ζητάω πολλά;

 
 

Αν δεν μου βγάλετε τις χειροπέδες θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω...


ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Συνέλαβαν Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο – Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή


stavroula είπε...
Να καθαρισει ο τοπος σιγα σιγα και μετα ν αρχισουν και στα υπολοιπα κομματα και οσοι συνηπευ8ηνοι γενικα για την καταντια της χωρας.
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:56 μ.μ.
 

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έτσι είναι! Το μεγάλο αυτό βήμα, αυτό με την αποκάλυψη των εγκληματιών της «χρυσής αυγής», δεν πρέπει να μείνει μετέωρο.
Από εδώ και μπρος, όλα τα κόμματα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, όλοι οι πολιτικοί μας πρέπει να προσγειωθούν, και να συνεργαστούν για να πάει ο τόπος μπροστά!
Η «χρυσή αυγή», δεν μπορεί πια να είναι ο άσσος στο μανίκι του Σαμαρά, το σκιάχτρο του απέναντι στον Τσίπρα, η αβάντα του στη θεωρία του για τα «δυο άκρα».

Αν λοιπόν τα κόμματα συμπεριφερθούν σαν κοράκια, σαν διεκδικητές μέρους από τα ψοφίμι της «χρυσής αυγής», διαγκωνιζόμενοι για το ποιος θα έχει το μεγαλύτερο πολιτικό όφελος από την εξέλιξη, τότε το παιχνίδι είναι ξανά χαμένο.

Βγήκε που λες προχθές ο γραμματέας του ΚΚΕ, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι συνοδοιπορούσε με τον Μιχαλολιάκο στον αντι-μνημονικό του αγώνα!

Βγήκαν και από την ΝΔ, και άρχισαν να κοκορεύονται για το κατόρθωμα τους να τα βάλουν με τη «χρυσή αυγή» (το «αδελφό κόμμα»), αυτοί και μόνον αυτοί...
Και ότι αυτό -το κατόρθωμα τους- θα στενοχώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, λένε...
που γι αυτούς είναι κόμμα που ξέρει μόνο από ένταση, λένε...
και ότι τώρα με τις εξελίξεις αυτές θα πρέπει να έχει και θέση λένε, κάτι που δεν το μπορεί, που δεν του πάει του ΣΥΡΙΖΑ, ...λένε!
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:39 μ.μ.
 


P. MICHALOPOULOS είπε...
Στο μεταξύ, σε (...«οικογενειακά») χριστιανο-φασιστικά σάιτ, αναπαραγάγουν σήμερα ένα κείμενο από το μπλογκ antiparakmi, ένα κείμενο με τίτλο «Τόση "Δημοκρατία", είχαμε να δούμε από τη Χούντα!», όπου διαβάζω:
«Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση… Έτσι μας διαβεβαιώνουν οι δικαστικές αρχές και τα εντάλματα σύλληψης, και "λύσσαξαν" να το επαναλαμβάνουν νυχθημερόν όλα τα ΜΜΕ.»    
28 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:56 μ.μ.
http://xairete.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3195.html

Σχετικό: 
Κάδρο με φωτογραφία του Χίτλερ είχε στο σπίτι του ο Νίκος Μιχαλολιάκος 

Εκτός από τα όπλα και τις σφαίρες που εντοπίστηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, τα οποία και είχε παράνομα στην κατοχή του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, είχε και ένα κάδρο σχετικά μεγάλων διαστάσεων με φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida το κάδρο δεν βρισκόταν κάπου κρυμμένο, άλλα σε εμφανές σημείο του σπιτιού. 
Οπως αναφέρεται και στο πόρισμα του εισαγγελέα ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαιτούσε από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής να τον αποκαλούν πρίγκιπα Φύρερ
Συγκεκριμένα αντεισαγγελέας Χαράλαμπος Βουρλιώτης αναφέρει πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο «Φύρερ πρινς», δηλαδή «Πρίγκηπα Φύρερ» έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη στα πρότυπα του Αδόλφου Χίτλερ. 

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: