Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Βρε, που καταντάει ένας πολιτικός, για να μαζέψει έστω μια (χριστιανο-φασιστική) ψήφο! (Διαβάζω: Ο βουλευτής Κ. Γιοβανόπουλος ζητεί να αποκτήσει η Βουλή εικονοστάσιο)

Διαβάζω, και σε παρένθεση, σχολιάζω:
Ο βουλευτής Κ. Γιοβανόπουλος ζητεί να αποκτήσει η Βουλή εικονοστάσιο
 

Επιστολή με την οποία ζητά να δημιουργηθεί εικονοστάσι στην Βουλή απέστειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Γιοβανόπουλος στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
«Θεωρώ αδιανόητο πως σε ένα Μέγαρο Βουλής με στεγασμένα περισσότερα των 22.000 τ.μ. θα έπρεπε άμποτε να αφιερωθεί 1 τετραγωνικό μέτρο στην ίδρυση (ίδρυμα 1 τετραγωνικού μέτρου) ενός εικονοστασίου

Μία κανδήλα κι έναν κηροστάτη σε μία γωνιά, τίποτε περισσότερο). 

Η επιστολή κοινοποιείται στον Πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς, τους Βουλευτές, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τον Μητροπολίτη Βέροιας Παντελεήμονα και τους ιερείς της μητρόπολης.  
(τον Μητροπολίτη Βέροιας, γλύφει;)
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Μαρτίου και στις 30 Μαΐου ο βουλευτής είχε προτείνει «την ανάρτηση της εικόνας του Τριαδικού Θεού στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ελληνικού Κοινοβουλίου». Ο Πρόεδρος της Βουλής δεν είχε απαντήσει…
 

(Δεν είχε απαντήσει, διότι δεν είχε καταλάβει για ποια ακριβώς εικόνα Τριαδικού Θεού, έκανε λόγο ο βουλευτής. 
Για εκείνη την εικόνα που δείχνει: 
1. τον θεό πατέρα, γέρο συνταξιούχο, ταλαίπωρο από τα χαράτσια, με 2. τον γιο του δίπλα (νέο αυτόν) να κρατάει τον Σταυρό -εκεί στον ουρανό- ολόκληρο, ακέραιο, πάρα το γεγονός ότι αυτός ως τίμιο ξύλο κυκλοφορεί στη γη σε εκατομμύρια κομματάκια, και 3. Το άγιο πνεύμα σαν περιστεράκι να πετάει πάνω από τα κεφάλια τους, ενώ 4. όλοι αυτοί πατάνε σε ένα σύννεφο από ξεβράκωτα μικρά αγγελάκια… 
Για αυτήν την εικόνα πρόκειται;
 

«Πράξτε σας παρακαλώ το χρέος σας και είτε δώστε θετική λύση στο αίτημα είτε φέρετε το ζήτημα προς ψήφιση στη Βουλή», προσθέτει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων  απευθυνόμενος στον Β. Μεϊμαράκη. 
(Ας μη γίνει καλύτερα αυτή η συζήτηση, διότι τότε αντί να στηθεί μια νέα κανδήλα, θα πέσουν μάλλον όλες οι υπόλοιπες!)
 
http://www.naftemporiki.gr/story/694698

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γ.Ποταμιάνος
Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει.! Και οι θρησκόληπτοι έχουν σταυρό!!!

Ξεφρενών Λογικίδης
καλα ολοι στη βουλη ειναι ηλιθιοι, αλλα αυτοι οι ανεξαρτητοι ελληνες εχουν σπασει ολα τα κοντερ

TBT
Το ακουσαμε κι αυτο,πραγματικα δεν ξερει κανεις τι αλλο θα ακουσει σε αυτη τη χωρα που ζουμε ! Λες και δεν μπορει να ασκει τα θρησκευτικα του καθηκοντα ο κυριος αυτος στο σπιτι του η στην εκκλησια ,θελει και μεσα στη βουλη .Εκτος πια και εαν εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα και αυτο ειναι το ...κερασακι στην τουρτα.

...
Το κάνει συμβολικά για να τρελάνει την Ρεπούση.

SOSTA
Σωστά τα λέει, κηροστάτη = παπάς = καντηλανάφτης = παγκάρι = ταμείας = 3μελης επιτροπή = Δ.Σ. = κτλ
Α! θέλουμε και καμπάνα...

TNT
Απαραδεκτη κινηση,απο ενα θρησκοληπτο βουλευτη του πιο ακροδεξιου κομματος εν Ελλαδι!Αλλα τι να περιμενεις απο δεξιους!Τι δουλεια εχουν οι θρησκευτικες εκδηλωσεις σε χωρο πολιτικης εργασιας?
Εχουμε γινει Ιραν και δεν το εχω καταλαβει?
Διαχωρισμος Εκκλησιας -Κρατους εδω και τωρα.

κωστας
αυτο σημαινει να εισαι βουλευτης και να σε απασχολουν τα φλεγοντα ζητηματα.

http://www.protothema.gr/politics/article/308246/vouleutis-ton-anexartiton-ellinon-zita-eikonostasi-sti-vouli/