Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέλαβαν Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο – Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Συνέλαβαν Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο – Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
Την «κεφαλή» της Χρυσής Αυγής χτύπησαν Δικαιοσύνη και αστυνομία, μετά το δέσιμο της κατηγορίας ότι συνιστά εγκληματική οργάνωση.
Με κεραυνοβόλα επιχείρηση, η αντιτρομοκρατική συνέλαβε νωρίς το πρωί τον αρχηγό των νεοναζί Νίκο Μιχαλολιάκο στο σπίτι του. Του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.
Στη συνέχεια έπιασε και τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος (φωτο, κάτω) πήγε μόνος του ως την ΓΑΔΑ, όπου οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.  
Λίγο αργότερα πέρασαν χειροπέδες και στον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη, ο οποίος φαίνεται ότι έδωσε την εντολή στον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα να σπεύσει στον τόπο του φονικού.
Πάντως, επίκειται η σύλληψη και άλλων βουλευτών. Συνολικά, θα συλληφθούν πάνω από 30 στελέχη της Χρυσής Αυγής.
http://www.aixmi.gr/index.php/synelavan-mixalol-kasidiari-panagiwtaro/



ΔΙΑΒΑΖΩ:
ΚΟΛΑΣΗ στο στρατόπεδο της Χρυσής Αυγής! 

Ο Μιχαλολιάκος ΔΕΝ αντιστάθηκε στη σύλληψη ενώ ο Κασιδιάρης φώναζε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! 

Κόλαση στο στρατόπεδο της Xρυσής Aυγής!!! 
Πιαστήκανε κυριολεκτικά στον ύπνο με τα παντελόνια κάτω...
Έκτακτες τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν αντιστάθηκε καθόλου στην σύλληψη, ενώ ο Κασιδιάρης.... αγουροξυπνημενος έβρισε και είπε προδότες τους άντρες της αντιτρομοκρατικής.

http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/54770#.UkaItD9pA-9 


9 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28.09.2013 - 10:04
Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη

Σαν βόμβα έπεσε στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση για την ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε στη σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκος, του Ηλία Κασιδιάρη και άλλων μελών του ακροδεξιου κόμματος.

Το BBC στην κεντρική του είδηση αναφέρει ότι «Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν λίγη ώρα αφότου εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης», ενώ αναφέρεται ότι υπάρχουν εντάλματα για αρκετούς ακόμη και επίκεινται κι άλλες συλλήψεις.

Τονίζεται ακόμη ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με την κυβέρνηση να αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Και το πρακτορείο Reuters αναφέρει σε τηλεγράφημά του ότι συνελήφθησαν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Πηγή: iefimerida.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28/09/2013 - 11:01
Τι λέει ο εισαγγελέας για τη Χρυσή Αυγή

Πέντε ανθρωποκτονίες και κάτι ψιλά

Στο εισαγγελικό πόρισμα, με βάση το οποίο δόθηκε η εντολή σύλληψης των στελεχών της ΧΑ, η γενική κατηγορία εναντίον τους είναι «συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση». Αυτό στοιχειοθετείται με ειδικότερες κατηγορίες:

• πέντε ανθρωποκτονίες
• βομβιστικές επιθέσεις (στη Μαγνησία)
• πολλές περιπτώσεις πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών
• εκβιασμοί
• και σωρεία άλλων κακουργηματικών πράξεων.

athensvoice.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28.09.2013 - 11:11
Κυβερνητικές πηγές στο iefimerida: Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν με λιγότερο από 20 χρόνια φυλάκισης τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

«Δεμένες» είναι οι κατηγορίες εναντίον του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το iefimerida.

Οι κατηγορίες δεν αφορούν μόνο τις ευθύνες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και για άλλα εγκλήματα. Η Δικαιοσύνη έχει τις απαραίτητες αποδείξεις ότι για όλες τις επιθέσεις και τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται η Χρυσή Αυγή υπήρχε επικοινωνία και δίδονταν εντολές από τους επικεφαλής της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι οι κατηγορίες εναντίον της ηγεσίας και στελεχών της Χ.Α. επισείουν ποινές φυλάκισης τουλάχιστον 20 ετών, παρότι, όπως επισημαίνουν τις αποφάσεις θα λάβει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Πηγή: iefimerida:

P. MICHALOPOULOS είπε...

(Σύμφωνα με ατάκες στο Twitter)
Άραγε… Είναι αλήθεια ότι…

1. Ο Λαγός πήγε να το σκάσει αλλά του έπαιξαν τα φώτα με το περιπολικό και κοκάλωσε.

2. Δεν προέβαλαν καμία αντίσταση κατά της σύλληψης τους. Το μόνο που ψέλλισαν ήταν... Να μας πάτε σε φυλακή μόνο για Έλληνες.

3. Tον Κασιδιάρη τον συνέλαβαν γιατί έληξε η βίζα του

http://www.topontiki.gr/article/59048/Paniguria-me-xioumor-sta-social-media-gia-tis-sullipseis-tis-XA

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο Αντώνης, Σρόιτερ, ο κεντρικός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του Alpha, σχολίασε τις εξελίξεις στο μέτωπο της Χρυσής Αυγής.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο facebook σχολίασε:

«Ενα κελι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ παρακαλω, για τους κυριους Μιχαλολιακο και Κασιδιαρη. Το να τους βαλετε μαζι με λαθρομεταναστες απο το Πακισταν, θα θεωρηθει βασανισμος κρατουμενου...»

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
28.09.2013 - 14:57
Κινήσεις πανικού από τον Μπαρμπαρούση -Στέλνει SMS στους Ελληνες και τους ζητά να ξεσηκωθούν [εικόνες]

Οι πρωινές κινήσεις της Δικαιοσύνης και της ΕΛ.ΑΣ αιφνιδίασαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι στο άκουσμα της σύλληψης των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης πανικοβλήθηκαν και αμέσως προσπάθησαν να ενημερώσουν μέσω κινητών τηλεφώνων φίλους και οπαδούς.

Μάλιστα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έστελνε sms και ζητούσε από τους χρυσαυγίτες αρχικά να πάνε στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ σε ένδειξη συμπαράστασης.
Ωστόσο όσο έβλεπε πως ο κόσμος δεν ανταποκρίνονται και ο όγκος των συγκεντρωμένων ήταν πολύ μικρότερος του αναμενόμενου έστειλε και δεύτερο sms το οποίο μάλιστα και υπέγραφε. «Ξ.Ε.Σ.Η.Κ.Ω.Θ.Ε.Ι.Τ.Ε. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ».

Τελικά ούτε αυτό το sms είχε μεγάλη ανταπόκριση, αφού στη ΓΑΔΑ δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 300 άτομα.

Πηγή: iefimerida.g

stavroula είπε...

Να καθαρισει ο τοπος σιγα σιγα και μετα ν αρχισουν και στα υπολοιπα κομματα και οσοι συνηπευ8ηνοι γενικα για την καταντια της χωρας.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έτσι είναι! Το μεγάλο αυτό βήμα, αυτό με την αποκάλυψη των εγκληματιών της «χρυσής αυγής», δεν πρέπει να μείνει μετέωρο.
Από εδώ και μπρος, όλα τα κόμματα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, όλοι οι πολιτικοί μας πρέπει να προσγειωθούν, και να συνεργαστούν για να πάει ο τόπος μπροστά!
Η «χρυσή αυγή», δεν μπορεί πια να είναι ο άσσος στο μανίκι του Σαμαρά, το σκιάχτρο του απέναντι στον Τσίπρα, η αβάντα του στη θεωρία του για τα «δυο άκρα».

Αν λοιπόν τα κόμματα συμπεριφερθούν σαν κοράκια, σαν διεκδικητές μέρους από τα ψοφίμι της «χρυσής αυγής», διαγκωνιζόμενοι για το ποιος θα έχει το μεγαλύτερο πολιτικό όφελος από την εξέλιξη, τότε το παιχνίδι είναι ξανά χαμένο.

Βγήκε που λες προχθές ο γραμματέας του ΚΚΕ, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι συνοδοιπορούσε με τον Μιχαλολιάκο στον αντι-μνημονικό του αγώνα!

Βγήκαν και από την ΝΔ, και άρχισαν να κοκορεύονται για το κατόρθωμα τους να τα βάλουν με τη «χρυσή αυγή» (το «αδελφό κόμμα»), αυτοί και μόνον αυτοί...
Και ότι αυτό -το κατόρθωμα τους- θα στενοχώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, λένε...
που γι αυτούς είναι κόμμα που ξέρει μόνο από ένταση, λένε...
και ότι τώρα με τις εξελίξεις αυτές θα πρέπει να έχει και θέση λένε, κάτι που δεν το μπορεί, που δεν του πάει του ΣΥΡΙΖΑ, ...λένε!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Στο μεταξύ, σε χριστιανο-φασιστικά σάιτ, αναπαραγάγουν σήμερα ένα κείμενο από το μπλογκ antiparakmi, ένα κείμενο με τίτλο «Τόση "Δημοκρατία", είχαμε να δούμε από τη Χούντα!», όπου διαβάζω:

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση… Έτσι μας διαβεβαιώνουν οι δικαστικές αρχές και τα εντάλματα σύλληψης, και "λύσσαξαν" να το επαναλαμβάνουν νυχθημερόν όλα τα ΜΜΕ.