Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

"Πρήξιμο στους όρχεις, αισθησιακές ταινίες, μαγεία και άλλα ωραία"!!! Δείτε τι βρήκαν στον υπολογιστή της Ζαρούλια οι Anonymous και θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
"Πρήξιμο στους όρχεις, αισθησιακές ταινίες, μαγεία και άλλα ωραία"!!! 
Δείτε τι βρήκαν στον υπολογιστή της Ζαρούλια οι Anonymous και θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

Μεταξύ άλλων, στην κατοχή μας έχουμε και τα google search που έχουν γίνει από τον προσωπικό υπολογιστή της συζύγου του άρειου ναζί Μιχαλολιάκου. 

Ανάμεσα σε αναζητήσεις πολιτικού και μιλιταριστικού περιεχομένου καθώς συνταγές μαγειρικής, βρέθηκαν και μερικές ιδιαίτερα "ενδιαφέρουσες"... 

Google search:
προβλεψεισ ζωδιων 2009 λεφακης
κρίση στον γάμο
λιπωμα στο αυτι
μυκητεσ στη γλωσσα
πωσ να καλεσω πνευματα
βοτανο για αιμοροιδες
πρηξιμο στους ορχεις
μασαζ αισθησιακο βιντεο

 
εξω οι μεταναστες
αισθησιακες ταινιες free
φαρμακα στυτικης δυσλειτουργιας
πωσ να παρκαρω
μαγεία στο μεσαίωνα


iefimerida.gr
http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/54942#.UkmL9D9pA-9

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
«Βόμβα»: Επιχειρησιακός αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε αναλάβει την εκπαίδευση των μελών

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε την ευθύνη για την στρατιωτική εκπαίδευση των εισερχομένων μελών της οργάνωσης αλλά και την εποπτεία των εξετάσεων που έδιναν.

Κατά της ίδιες πληροφορίες λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κάνει επανειλημμένες κλήσεις και συνομιλεί στον Ηλία Παναγιώταρο αλλά και στον αρχηγό Νίκο Μχαλολιάκο.

Είναι ο άνθρωπος που φέρεται ότι είχε αναλάβει την στρατιωτική εκπαίδευση των μελών αλλά και τις εξετάσεις των μελών αφού ελάμβαναν την εκπαίδευσή τους προκειμένου στη συνέχεια να μπουν σε κάποιο στενό πυρήνα της οργάνωσης, ανέφερε το MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες βουλευτές, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος που απολογούνται αύριο το πρωί είχαν αναβαθμισμένο ρόλο στην εγκληματική οργάνωση, ενώ στον σκληρό πυρήνα κατά την κατηγορία ανήκουν και τουλάχιστον δυο από τους συλληφθέντες.

eurospy.gr