Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογραφικές συγκρίσεις: 1.Ουρανία Μιχαλολιάκου με Ελένη Λουκά… 2. Νίκος Μιχαλοκιάκος με PSY

Φωτογραφικές συγκρίσεις:
1. Ουρανία Μιχαλολιάκου με Ελένη Λουκά
http://xairete.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6223.html

2. Νίκος Μιχαλοκιάκος με PSY 
 
 Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο: Η πρωτοφανής ομοιότητα του Γιάννη Λαγού με τον πατέρα του Χίτλερ Πηγή: Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο: Η πρωτοφανής ομοιότητα του Γιάννη Λαγού με τον πατέρα του Χίτλερ

http://xairete.blogspot.gr/2013/09/psy.html


Ελένη Ζαρούλια 
http://xairete.blogspot.gr/2012/05/blog-post_19.html

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
(Ethnos.gr – 44 λεπτά πριν)

Το πόρισμα που «έδεσε» τη συμμορία της Χρυσής Αυγής

Μέσα σε ένα ιστορικό πόρισμα από εννέα σελίδες ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης «τύλιξε» τη συμμορία της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, για να αρχίσει έτσι ο κύκλος των συλλήψεων και της άσκησης κακουργηματικών διώξεων.

Το βαρύτατο πλήγμα στη Χρυσή Αυγή προκάλεσε η οργανωμένη και αστραπιαία επιχείρηση της Δικαιοσύνης, που κατέληξε στην εξάρθρωση της συμμορίας και βασίζεται στις διαπιστώσεις και στα συμπεράσματα του πορίσματος Βουρλιώτη, το πλήρες κείμενο του οποίου δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος».

Με την αναφορά του εισαγγελέα στο χιτλερικό δόγμα «Fuhrerprinzip» (την απόλυτη εξουσία του αρχηγού) «δένεται» ο Ν. Μιχαλολιάκος ως επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης και υπεύθυνος για τη δράση της, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη και βουλευτές.

Στο πόρισμα γίνεται εκτενής αναφορά στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με «δομημένη ομάδα και διάρκεια δράσης».

Ταυτοχρόνως τονίζεται ότι «η Χ.Α. εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και εσωτερική ασφάλεια της χώρας, εκθέτει τη δημοκρατική παράδοση και τον νομικό της πολιτισμό, αλλά και τις απορρέουσες από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεσμεύσεις της...».

Ο εισαγγελέας αναφέρεται στο ιστορικό ίδρυσης της Χ.Α., η οποία «πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας 1980-1990 με τη μορφή κλειστής ολιγάριθμης ομάδας ιδεολογικής επιμόρφωσης ναζιστών με επικεφαλής τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο», ενώ αναφέρεται και στη δομή της, κάνοντας διαχωρισμό του επιχειρησιακού από το πολιτικό τμήμα της οργάνωσης, με το πρώτο να λαμβάνει μέρος σε «βίαιες επιθέσεις εναντίον όσων αυτή η οργάνωση θεωρούσε εχθρούς», όπου «κατά τις απόψεις της «Χρυσής Αυγής» όσοι δεν ανήκουν στη «λαϊκή κοινότητα της φυλής» είναι υπάνθρωποι».

Στα χαρακτηριστικά της οργάνωσης αναφέρονται η στρατιωτική δομή, η απόλυτη ιεραρχία, η τυφλή υπακοή στις εντολές ιεραρχικά ανωτέρων, η συνωμοτική και με προκαθορισμένους κανόνες δράση..., ενώ γίνεται λόγος για «Τάγματα Εφόδου», η επιλογή των οποίων γίνεται από άτομα με γνώσεις πολεμικών τεχνών...

ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ

• Oλόκληρο το πόρισμα του αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»