Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Με φαγάνα προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα της Μονής Εσφιγμένου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Με φαγάνα προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα της Μονής Εσφιγμένου

Ακόμα και με φαγάνες προσπαθούν να κάμψουν την αντίσταση των μοναχών και να εισχωρήσουν στο κονάκι της Μονής Εσφιγμένου.

Ένταση επικρατεί από το πρώι στο κονάκι καθώς δικαστικός επιμελητής προσπάθησε να αφήσει έγγραφο με το οποίο διατάσσεται η αποχώρηση των μοναχών. 

Η αντίδρασή τους ήταν άμεση, ενώ δηλώνουν πως δεν πρόκειται με κανέναν τρόπο να φύγουν από το "σπίτι" τους. 

Η αστυνομία που περιπολεί την περιοχή εδώ και μέρος παρενέβη, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο οι αρχές κάνουν τα πάντα για να βγάλουν τους μοναχούς από το κονάκι ακόμα και με... φαγάνες!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΟΙ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΝΕΛ: Οι συνέπειες βαραίνουν την κυβέρνηση

Στα επεισόδια της Μονής Εσφιγμένου αναφέρθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διά στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου τους, Βασίλη Καπερνάρου.

«Ουδέποτε σε εκτέλεση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων ιδιωτικής διαφοράς δεν παραστάθηκαν τα ΜΑΤ, μπουλντόζες και εισαγγελείς. Αυτά συμβαίνουν σήμερα, μόνον εναντίον της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος. Όμως, πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι η πολιτική απόφαση αυτή, στηρίζεται σε λόγους που αφορούν οικονομικά συμφέροντα και μόνον. Οι συνέπειες από αυτή την εκτέλεση σκοπιμοτήτων εις βάρος των μοναχών της Μονής Εσφιγμένου βαρύνουν, αποκλειστικά, την κυβέρνηση και τον κ. Δένδια», τόνισε ο κ.Καπερνάρος.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63865361