Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κρήτη - Καλό Χωριό, Μεραμβέλλου Σητείας: Στη φωτο, ανάμεσα στο τρίποδο με την εικόνα του Αγίου Σίλα και το σταντ με τα κεριά, διακρίνονται οι επί της τάξεως ιερόπαιδες, και η εντυπωσιακή κυρία με το ωραίο μαύρο φόρεμα της, και τις μακριές λαμπάδες της! Βοήθεια τους! (το πανηγύρι)

Η εορτή του Αγίου Σίλα στο Καλό Χωριό Μεραμβέλλου
Στη φωτο, ανάμεσα στο τρίποδο με την εικόνα του Αγίου Σίλα και το σταντ με τα κεριά, διακρίνονται οι επί της τάξεως ιερόπαιδες, και η εντυπωσιακή κυρία με το ωραίο μαύρο φόρεμα της...

Πανηγύρισε την  Τρίτη 30 Ιουλίου, εορτή του Αγίου Αποστόλου Σίλα, ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Ενορίας Καλού Χωριού Μεραμβέλλου, που βρίσκεται στην είσοδο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας πάνω στον εθνικό δρόμο Αγίου Νικολάου-Σητείας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου τελέσθηκε η ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος και έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Κύριλλος Διαμαντάκης και πλειάδα Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.

 
Στη φωτο, ανάμεσα στο τρίποδο με την εικόνα του Αγίου Σίλα και το σταντ με τα κεριά, διακρίνονται οι επί της τάξεως ιερόπαιδες, και η εντυπωσιακή κυρία με το ωραίο μαύρο φόρεμα της, και τις μακριές λαμπάδες της! 

Βοήθεια τους! (το πανηγύρι)

Ακολούθησε παραδοσιακό κρητικό γλέντι στον κατάλληλα διαμορφωμένο αύλειο χώρο, όπισθεν του πανηγυρίζοντος Ναού,...


http://www.imis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: