Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τραγωδία στην Κύπρο με παπά, που αγνόησε το… «ή παπάς, ή ζευγάς»: Εργαζόταν σε εργαστήριο παραγωγής ροδοστάγματος, και Καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο, βάρους δύο τόνων!

Διαβάζω:
Τραγωδία: Ιερέας καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο με δύο τόνους ροδόσταγμα.

Υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί ο 56χρονος ιερέας, που καταπλακώθηκε χθες το βράδυ από ντεπόζιτο με δύο τόνους ροδόσταγμα.


Απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης ο τραυματισθείς χθες βράδυ 56χρονος ιερέας Παπαμιχάλης Καλλονάς, από το Λυθροδόντα Λευκωσίας, ο οποίος εργαζόταν σε εργαστήριο παραγωγής ροδοστάγματος.
 

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, στην προσπάθεια του Παπαμιχάλη να σηκώσει, με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, μεταλλική βάση, πάνω στην οποία βρισκόταν δεξαμενή με δύο τόνους ροδοστάγματος, υποχώρησε η βάση, με αποτέλεσμα να πέσει η δεξαμενή και να εγκλωβίσει τον 56χρονο, ο οποίος απεγκλωβίσθηκε με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου σήμερα το πρωί απεβίωσε.
 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.20 χθες βράδυ.
Πρόσθεσε ότι ο 56χρονος απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Τελικά υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί. Ο άτυχος ιερέας αφήνει πίσω του 11 παιδιά.
 

"Ο θάνατός του", συνεχίζει η ανακοίνωση, "προήλθε λόγω πολλαπλών βαρέων κακώσεων που προκλήθηκαν στο σώμα του συνεπεία εργατικού ατυχήματος από πτώση ντεπόζιτου με δύο τόνους ροδόσταγμα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά".
 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 09:20 χθες βράδυ σε εργαστήριο παραγωγής ροδοστάγματος στο Λυθροδόντα και ενώ ο εκλιπών προσπαθούσε να σηκώσει, με τη χρήση κρίκου, μεταλλική βάση, πάνω στην οποία υπήρχε δεξαμενή με δύο τόνους ροδόσταγμα.

http://www.ant1iwo.com/kypros/2013/05/28/56xronos-kataplakwuhke-apo-ntepozito-me/



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Η Tonia Buxton, μιλά για τον τραγικό θάνατο του θείου της, πάτερ Μιχάλη Καλλονά, διάσημου κύπριου παραγωγού ροδοστάγματος, ο οποίος καταπλακώθηκε χθες στο εργαστήριο του, από ντεπόζιτο, βάρους δύο τόνων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: